IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.04.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Относно дебата се видя ясно и отчетливо ..кунева и калфин се явиха на дебат не за президентски избори , а за парламентарни..през цялото време критикуваха правителството и институциите и въпреки ,че на няколко пъти им се каза ,че не трябва точно те да подронват авторитет на институциите ..те не спряха през целия дебат ..Иначе мазно обявяваха ,че щели да бъдат стожер на една обединена нация...Е как става този номер след като в дебата те през цялото време реваха , че няма държава.... А калфин се държа като злобно човече и то и за това нямаше реален и достоен дебат ..Плевнелиев през цялото време трябваше да се оправдава от гнусните им манипулации...Колко пъти тази торба с лайна калфин нарече Плевнелиев ,че е кукла на конци ..защо го прави..след като на всички е пределно ясно ,че той е куклата , дори и бат серго му го каза няколко пъти - Ти не се обаждай , че ще объркаш и после като си тръгна обиден...А за Кунева няма какво да говорим - трябва да си сляп за да не видиш нейното ОГРОМНО лицемерие...
    та да обобщя
    Калфин - абсолютно зависим човек ... не мога да гласувам за него

Кунева - ужасна лицемерка , ясно се видя 2009 г на изборите за евродепутат ... трябва да съм идиот за да гласувам за нея

Плевнелиев ... единствено което знаем е само това което противниците му разгласяват ..че е комунистическо протеже и че е кукла на конци..Това обаче можем да го разберем само ако бъде избран......та от нещата които знам и от нещата които не знам предпочитам да заложа на неизвестното ..Т.Е. ДА ГЛАСУВАМ ЗА РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
      ми тя сере и в твойте гащи ама като гледам не го разбираш
      Самият факт, че ти съществуваш и ти пиша, означава, че има наличие на лайно. Разликата между теб и мен е в това, че мислим различно за произхода и местонахождението им (на лайната).

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Ех, тази лоша Империя, която е в главата ти...... Какво ли ще ти вземе?!?!

Пак ли някой друг ти е ср*л в гащите?!?!
        ми тя сере и в твойте гащи ама като гледам не го разбираш

Коментар

• Първоначално изпратено от all_trader2 Разгледай мнение
          Новият сВЕТОВЕН рЕД идва с пълна сила .....
          само в БГ пак никой не протестира и не разбира какво се случва
          нали сме остров на стабилност

Масови протести заляха света

Стотици излязоха в столицата на Япония Токио, включително и демонстранти срещу атомната енергия. Десетки се събраха в столицата на Филипините Манила, скандирайки пред американското посолство „Долу американският империализъм... Филипините не се продават".

http://news.ibox.bg/news/id_1583515116

странно как тук никой не протестира че до разпродават държавата
          и че поредното марионетно правителство с продажници като Дянков Бойко и тн - слуги на американската империя разсипват собствения си народ .....
          Ех, тази лоша Империя, която е в главата ти...... Какво ли ще ти вземе?!?!

Пак ли някой друг ти е ср*л в гащите?!?!

Коментар

• Новият сВЕТОВЕН рЕД идва с пълна сила .....
            само в БГ пак никой не протестира и не разбира какво се случва
            нали сме остров на стабилност

Масови протести заляха света

Стотици излязоха в столицата на Япония Токио, включително и демонстранти срещу атомната енергия. Десетки се събраха в столицата на Филипините Манила, скандирайки пред американското посолство „Долу американският империализъм... Филипините не се продават".

http://news.ibox.bg/news/id_1583515116

странно как тук никой не протестира че до разпродават държавата
            и че поредното марионетно правителство с продажници като Дянков Бойко и тн - слуги на американската империя разсипват собствения си народ .....
            Last edited by all_trader2; 15.10.2011, 21:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
              гълъбче далеч съм от тая материя, но скромното ми мнение е ,че субсидиите трябва да са еднакви за всички страни членки на ЕС.Нямам си на идея как е в другите страни но тук има ,,земеделци''които получават субсидия и не произвеждат нищо/тоест шменди капели на хартия/ .Това трябва да се премахне .Субсидиране само изкупната цена на продукцията, произвел си получаваш,не си ли няма помощ
              Ето това, в червеното, е правилно.
              Само ще ти намекна, че тази подкрепа срещу дотациите е много пробългарска позиция, а ти я позиционираш като антибългарска. Манипулираш, с една дума и така ще си развалим приятелството с теб.

Нашите селскостопански производители са поставени на колене точно от тези европейски субсидии.

Не е въпросът дали ще произведеш или си произвел - Важното е да има равнопоставеност. Производителите от старите страни членки на ЕС, получават с пъти повече субсидии в сравнение с БГ производителите и така се убива нашето селско стопанство.

П.П. Гледаш ли предизборния дебат?

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                Гледам, че се пробваш и в други теми....
                Хайде сега кажи - горното, добре ли е или зле за БЪЛГАРИЯ?
                гълъбче далеч съм от тая материя, но скромното ми мнение е ,че субсидиите трябва да са еднакви за всички страни членки на ЕС.Нямам си на идея как е в другите страни но тук има ,,земеделци''които получават субсидия и не произвеждат нищо/тоест шменди капели на хартия/ .Това трябва да се премахне .Субсидиране само изкупната цена на продукцията, произвел си получаваш,не си ли няма помощ
                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

България подкрепи удара на ЕС срещу фермерите http://www.segabg.com/online/new/art...d=3&id=0000601
                  Гледам, че се пробваш и в други теми....
                  Хайде сега кажи - горното, добре ли е или зле за БЪЛГАРИЯ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                    Аз знам какво си ти конкретно, но недей да обобщаваш за другите...

В статията ясно е посочено, че нито една от цитираните агенции не е свързана с ГЕРБ. Но между впрочем, всички агенции потвърждават първото място на Плевнелиев. Очевидно според теб всички социолози в България са купени от властта - твърдение което е идиотско. Но за теб идиотските твърдения са характерни - от рода на аз съм аполитична и не гласувам, независимо че имам над 3000 поста в тема "Политика"..

Статията на германеца е интересна, но Меркел подчерта, че правителството се справя добре и че тя подкрепя Плевнелиев.
                    ,,Капитал'' на Галя Прокопиева е в услуга на ченгесарите.Че зомбирането е пълно е факт неуспорим.Хай сега от мен малко инфо по тоя въпрос .Общо 36 агенции обгрижват ГЕРБ на предстоящите президентски и местни избори. Това става ясно от публичния регистър на Сметната палата.

Управляващата партия ГЕРБ е ангажирала десетки рекламни агенции, медии и социологически агенции за изборната кампания. Това става ясно от данните, публикувани в Единния регистър по изборния кодекс.

Общо 36 агенции обгрижват ГЕРБ на предстоящите президентски и местни избори. Това става ясно от публичния регистър на Сметната палата. Бройката е внушителна на фона на обявените само 44 агенции, ангажирани с двата вота. За социологически проучвания ГЕРБ са ангажирали Сова-5 АД, НЦИОМ, Маркет ЛИНКС ООД, МБМД ЕООД, ГФК България ЕООД. Партията плаща и на Фокус, Нунти ООД именно за извършването на социологическа дейност. Според публикуваната информация, обаче, Алфа Рисърч ООД ще работи като рекламна агенция за ГЕРБ. От партията имат сключен договор с ТВ Седем ЕАД, Дарик Нюз ЕООД, Т-Стил ЕООД, които според данните в регистъра са рекламни агенции.

Към рекламните агенции, с които работи ГЕРБ са и Студио Сити, Рекламна мрежа 5 ООД, Реклама Дупница ЕООД, Пресмаркет ЕООД, Ню Медиа Груп АД, Моушън Артс ООД, АВС КО ООД, Акром, Антони Реклама ЕООД, Арт Фореста ЕООД, Барометър България ООД, Ваком Адвъргайзинг ЕООД, ГРЕТ АРТ, Добруджа Спектър ООД, ЕКС – ПРЕС, Елит Медиа ООД Партия "ГЕРБ", ЕНИ Филм, Есбул ЕООД, ЕТ Валентин Боков - Арт Медиа, ЗАК Аутдор ООД, Кабел Сат Запад ООД, Колорит Прес ООД, Кривицки и Сие ООД, Медиа Груп ООД, Медиа Лайт ЕООД, Метрополис Груп АД. Рейсър Къмпани ООД пък са едни от тези, които отговарят за връзките с обществеността.

Към момента, обаче, ГЕРБ е единствената от всички парламентарно представени партии, които са обявили агенциите и медиите, които са ангажирали за изборите.

Местна коалиция "Бъдеще за община Банско" е декларирала, че за вота в кметство Филипово ще им помага "Универсал" ООД, а кандидатът за кмет на Сандански Андон Тотев, издигнат от инициативен комитет, има договор с Дарик радио за излъчване на рекламите му, уточнява вестник "Сега". "Диана кабел ТВ" ООД пък ще прави информационните материали на партия "Социалдемократи" в Ямбол. Вчера в публичния регистър се появи и първото безвъзмездно предоставяне на имущество за нуждите на изборите. Според регистъра Илия Сотиров Илиев дава на ГЕРБ в Кърджали два собствени автомобила за 34 дни. Илиев е подписал декларация за собственост на возилата, което е изискване на кодекса.http://politicheski.pogled.info/izbo...botyat-za-GERB

България подкрепи удара на ЕС срещу фермерите http://www.segabg.com/online/new/art...d=3&id=0000601
                    Last edited by коки; 15.10.2011, 18:33.

Коментар

Стамболов не разбра ли ,че не сме и че и колкото да ни ги навираш тук , не можеш да ни заблудиш с тия платени соц .проучвания .
                      Аз знам какво си ти конкретно, но недей да обобщаваш за другите...

В статията ясно е посочено, че нито една от цитираните агенции не е свързана с ГЕРБ. Но между впрочем, всички агенции потвърждават първото място на Плевнелиев. Очевидно според теб всички социолози в България са купени от властта - твърдение което е идиотско. Но за теб идиотските твърдения са характерни - от рода на аз съм аполитична и не гласувам, независимо че имам над 3000 поста в тема "Политика"..

Статията на германеца е интересна, но Меркел подчерта, че правителството се справя добре и че тя подкрепя Плевнелиев.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                        Истински боен арсенал е открит в една от опожарените къщи на Цар Киро в Катуница, съобщи Монитор. Оръжието е толкова големи количества, че с него ромската фамилия е можела да води уличен бой със селяните поне няколко дни, уточнява вестникът. В една от опожарените къщи на Цар Киро намерили добре укрити къси автомати и патрони за тях. Те били скрити в специален тайник. http://pravda.bg/%D1%80%D0%B0%D1%88%...8%D1%82%D0%BA/
                        Jay Gould;.да те светна ,че оръжието е намерено при претърсване на таванско помещение в дома на починалия син на Кирил Рашков - Иван.Следва,че отговорността за притежание на незаконното оръжие ще падне върху умрелият му син Иван и баща му пак ще излезе сух

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                          Голямото прогнозиране (Обновена)
                          "Капитал" ви представя резултатите от предизборните проучвания до момента

15 окт 2011, 11:10,

http://www.capital.bg/politika_i_iko...rane_obnovena/
                          Стамболов не разбра ли ,че не сме и че и колкото да ни ги навираш тук , не можеш да ни заблудиш с тия платени соц .проучвания .
                          .................................................. ....................

Реалността за страната ни ,през погледа на германският дипломат Клаус Шрамайер в дойчевеле.С две думи клиентелизъм и корупция, скандали и убийства, изтичане на мозъци и ценности - такъв е образът на България навън.цък http://www.dw-world.de/dw/article/0,,15458418,00.html

Коментар

• Истински боен арсенал е открит в една от опожарените къщи на Цар Киро в Катуница, съобщи Монитор. Оръжието е толкова големи количества, че с него ромската фамилия е можела да води уличен бой със селяните поне няколко дни, уточнява вестникът. В една от опожарените къщи на Цар Киро намерили добре укрити къси автомати и патрони за тях. Те били скрити в специален тайник. http://pravda.bg/%D1%80%D0%B0%D1%88%...8%D1%82%D0%BA/
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Голямото прогнозиране (Обновена)
                              "Капитал" ви представя резултатите от предизборните проучвания до момента

15 окт 2011, 11:10,

http://www.capital.bg/politika_i_iko...rane_obnovena/

Коментар

Виц: Защо математикът не гласува?
                                Попитали професор по математика:

- Ще гласувате ли на предстоящите избори?

- Не, разбира се. Имам си по-важни занимания – отвърнал той.

- Но защо? Това е ваш граждански дълг! Вие сте обществено значима личност!

- Знаете ли – отвърнал ученият, - аз съм математик и изчислих, че вероятността моят глас да повлияе на нещо, е близка до нулата.

- Но какво ще стане, ако всички се покажат такива „умници” като вас? Изборите ще пропаднат!

- Знаете ли... аз съм математик. И изчислих, че вероятността в нашата страна да се намерят толкова много умни хора също клони към нулата!
                                ........................
                                ДЪЛГ, ама някой друг път. Гласуването е ПРАВО. Идеално измислена постановка от всички политически върхушки.
                                Аз защо се опитвах да налея малко акъл на хората относно задължителното гласуване в темата за Катуница?!

Коментар

Working...
                                X