Относно дебата се видя ясно и отчетливо ..кунева и калфин се явиха на дебат не за президентски избори , а за парламентарни..през цялото време критикуваха правителството и институциите и въпреки ,че на няколко пъти им се каза ,че не трябва точно те да подронват авторитет на институциите ..те не спряха през целия дебат ..Иначе мазно обявяваха ,че щели да бъдат стожер на една обединена нация...Е как става този номер след като в дебата те през цялото време реваха , че няма държава.... А калфин се държа като злобно човече и то и за това нямаше реален и достоен дебат ..Плевнелиев през цялото време трябваше да се оправдава от гнусните им манипулации...Колко пъти тази торба с лайна калфин нарече Плевнелиев ,че е кукла на конци ..защо го прави..след като на всички е пределно ясно ,че той е куклата , дори и бат серго му го каза няколко пъти - Ти не се обаждай , че ще объркаш и после като си тръгна обиден...А за Кунева няма какво да говорим - трябва да си сляп за да не видиш нейното ОГРОМНО лицемерие...
та да обобщя
Калфин - абсолютно зависим човек ... не мога да гласувам за него
Кунева - ужасна лицемерка , ясно се видя 2009 г на изборите за евродепутат ... трябва да съм идиот за да гласувам за нея
Плевнелиев ... единствено което знаем е само това което противниците му разгласяват ..че е комунистическо протеже и че е кукла на конци..Това обаче можем да го разберем само ако бъде избран......та от нещата които знам и от нещата които не знам предпочитам да заложа на неизвестното ..Т.Е. ДА ГЛАСУВАМ ЗА РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ
та да обобщя
Калфин - абсолютно зависим човек ... не мога да гласувам за него
Кунева - ужасна лицемерка , ясно се видя 2009 г на изборите за евродепутат ... трябва да съм идиот за да гласувам за нея
Плевнелиев ... единствено което знаем е само това което противниците му разгласяват ..че е комунистическо протеже и че е кукла на конци..Това обаче можем да го разберем само ако бъде избран......та от нещата които знам и от нещата които не знам предпочитам да заложа на неизвестното ..Т.Е. ДА ГЛАСУВАМ ЗА РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ
Коментар