IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.04.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение
    А, защо пък мислиш, че ми досаждаш? Напротив, забавна си ми! Давай по-нататък!

ПП Но да си призная, Гиговчо ми е по-забавен от теб. Той е естествено гневен, природно чудо. Удоволствие ми е да го гледам как се ядосва.
    Браво на ЦИК Същата е взела решение да бъдат спрени изданията на BGNews, "Всеки ден" и "Днес бг", заради публикувани на сайтовете им класации, което по закон е нерегламентирано оповестяване на изборен резултат. Троянов уточни, че става въпрос за спиране само на съответните рубрики, до приключване на изборния ден. http://www.blitz.bg/news/article/120905 Като инфо Изборният ден удължен до 20 часа
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
      Хе хе приятелю мен никой не ме е наемал за нищо .Следователно ако не получа някой бан ,ще ти досаждам още дълго време
      А, защо пък мислиш, че ми досаждаш? Напротив, забавна си ми! Давай по-нататък!

ПП Но да си призная, Гиговчо ми е по-забавен от теб. Той е естествено гневен, природно чудо. Удоволствие ми е да го гледам как се ядосва.

Коментар

• Изборният ден започна нормално, в 6 часа. Комисията се стараеше и работи нон-стоп. За това има принос почти постоянният поток от гласуващи след 7 часа. И тук искам да поставя въпрос на създателите на изборните закони. Какво ще се случи, ако всички решат да гласуват. Капацитетът ни е 2-3 минути на човек. Разполагаме с 14 часа. Умножено по 30 човека на час, това прави малко над 400. А по избирателен списък при нас трябва да гласуват малко над 1000 човека.
        това горното май описва причината да има такава навалица и в нашата секция-ще отида след час пак ,но ако трябва да чакам един час, ще пропусна волеизлиянието си....
        http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение
          А, и аз съм си тук. Гледам, както обикновено, как се дърлят Мейси и Гигов. Е, какъв е резултатът от вашите усилия?

ПП Мейси, докога си наета - до днес или до балотажите? Май скоро се разделяме, а?
          Хе хе приятелю мен никой не ме е наемал за нищо .Следователно ако не получа някой бан ,ще ти досаждам още дълго време

Коментар

• А, и аз съм си тук. Гледам, както обикновено, как се дърлят Мейси и Гигов. Е, какъв е резултатът от вашите усилия?

ПП Мейси, докога си наета - до днес или до балотажите? Май скоро се разделяме, а?

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Е аз съм тук. Ама след обяд поспах и след това гледах снукър. Определено "веселякът от Лестър" скоро ще стане световен шампион. Ако не догодина, то 2013та.
              Ако искаш, ще се отмятам на всеки час. Ама е безсмислено.
              Освен да трупам постове...
              Гигов имаш ли някакво инфо ,кой ще да ви е новият кмет?От ченгесарите ли ще да е или друг?

соколов -Даже няма да гласувам,
              Точно защото ме амбицирахте и отидох и гласувах .Нашият град ви би шута

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                Така си .Няма ги платените писарушки като Стамболов ,Софиянеца,Йоската и Соколчето с които да си чешем езиците.Много се раздвам ,че русенци ще бием шута на ченгесарите .Кметът ни е ясен кой ще да още от сега .Споко не е червен .Казва се ............все още няма да го издавам.

Погледнете какво си позволяват да публикуват в пресата Кой колко откъсна от погачата http://www.dnes.bg/prezidentski-novi...gachata.132010 Даже са ни и преброили 40% гласували .... По голяма манипулация от тази , която се разиграва на тези избори няма ! Отивайте да гласувате , който не го е направил , защото тези си позволиха какво ли не !!!Публикуват същите данни , които твърдяха и до сега !!!

Като за финал, едно поздравче от мен http://www.youtube.com/watch?v=5MGxI...eature=related

Даже няма да гласувам, тролчета....

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                  Прави ли ви впечатление, че днес липсват видни участници в тази тема на форума? Явно са заети с изборите като застъпници или членове на щабовете на партиите. Сега си пролича кой е партиен функционер и кой просто пише за политика.
                  Е аз съм тук. Ама след обяд поспах и след това гледах снукър. Определено "веселякът от Лестър" скоро ще стане световен шампион. Ако не догодина, то 2013та.
                  Ако искаш, ще се отмятам на всеки час. Ама е безсмислено.
                  Освен да трупам постове...
                  Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Прави ли ви впечатление, че днес липсват видни участници в тази тема на форума? Явно са заети с изборите като застъпници или членове на щабовете на партиите. Сега си пролича кой е партиен функционер и кой просто пише за политика.
                    Така си .Няма ги платените писарушки като Стамболов ,Софиянеца,Йоската и Соколчето с които да си чешем езиците.Много се раздвам ,че русенци ще бием шута на ченгесарите .Кметът ни е ясен кой ще да още от сега .Споко не е червен .Казва се ............все още няма да го издавам.

Погледнете какво си позволяват да публикуват в пресата Кой колко откъсна от погачата http://www.dnes.bg/prezidentski-novi...gachata.132010 Даже са ни и преброили 40% гласували .... По голяма манипулация от тази , която се разиграва на тези избори няма ! Отивайте да гласувате , който не го е направил , защото тези си позволиха какво ли не !!!Публикуват същите данни , които твърдяха и до сега !!!

Като за финал, едно поздравче от мен http://www.youtube.com/watch?v=5MGxI...eature=related
                    Last edited by коки; 23.10.2011, 17:50.

Коментар

Има си причина за проблемите с nova tv. Току що започна директното предаване на музикалната класация и явно има много мераклии да я гледат онлайн. Просто сте много маймуните на клона.
                      що не се качите '' толкова '' маймуни на ББС на сайта и да зацепи
                      аха , нема толкова маймуни
                      ех , един измислен свят и аз се оказАх в центъра се пееше -- някъде
                      нема лошо , гледайте си музикалните класации , мнооо е бизи

Коментар

• Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
                        Бре ,чета аз Стоичков -казал нещо и гледам да намеря да го гледам като -- афтерматтттт
                        и се оказва че вече ...

е живи и здрави със ''свободата '' на словото
                        чак бях углупял за секунда че съществува
                        п.с. аха ,пак повредата е в моя нет
                        Има си причина за проблемите с nova tv. Току що започна директното предаване на музикалната класация и явно има много мераклии да я гледат онлайн. Просто сте много маймуните на клона.
                        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Бре ,чета аз Стоичков -казал нещо и гледам да намеря да го гледам като -- афтерматтттт
                          и се оказва че вече ...
                          Oops! Google Chrome could not connect to play.novatv.bg
                          Try reloading: play.*novatv.*bg
                          Additional suggestions:
                          Access a cached copy of play.*novatv.*bg
                          Go to novatv.*bg
                          е живи и здрави със ''свободата '' на словото
                          чак бях углупял за секунда че съществува
                          п.с. аха ,пак повредата е в моя нет

Коментар

Ще са ми много интересни

Имаше го. Сигурен съм, защото съм правил справки още преди седмици заради дъщеря ми, която гласува за първи път. От моя компютър (има root сертификати заради електронното ми банкиране) нямах проблеми, а от нейния - ми излизаше същото като на теб. Това обаче за сетен път поставя един фундаментален въпрос:

Защо българските удостоверителни институции не са включени в списъка по подразбиране на големите браузери - IE, Mozilla, Chrome и Opera? Би трябвало така както има локализация на български език, така и да са включени лицензираните доставчици на удостоверителни услуги от всички държави с развито законодателство в областта. А България е такава държава..
                            Само през Google Chrome дава това, а аз влизам предимно през него, че е най-бърз,......... с Опера се влиза - макар да предупреждава, дали искам или не, през Windows Explorer също - тия са като отворена врата , не съм пробвал още само с Apple - Safari и с Mozilla (вярно, че и такова имам на друг комп)
                            Last edited by Jay Gould; 23.10.2011, 17:14.
                            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                              Утре след обяд ще се появят, кой зарадван, кой ядосан. ...........
                              Ще са ми много интересни

Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                              ................
                              Това Справките по ЕГН и Адрес изискват наличието на root сертификати на Банксервиз.
                              не съм много сигурен дали го имаше снощи към 00 часа, но може да проверя.
                              Имаше го. Сигурен съм, защото съм правил справки още преди седмици заради дъщеря ми, която гласува за първи път. От моя компютър (има root сертификати заради електронното ми банкиране) нямах проблеми, а от нейния - ми излизаше същото като на теб. Това обаче за сетен път поставя един фундаментален въпрос:

Защо българските удостоверителни институции не са включени в списъка по подразбиране на големите браузери - IE, Mozilla, Chrome и Opera? Би трябвало така както има локализация на български език, така и да са включени лицензираните доставчици на удостоверителни услуги от всички държави с развито законодателство в областта. А България е такава държава..
                              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

...)
                                Утре след обяд ще се появят, кой зарадван, кой ядосан.

Това Справките по ЕГН и Адрес изискват наличието на root сертификати на Банксервиз.
                                не съм много сигурен дали го имаше снощи към 00 часа, но може да проверя. Виждам, че един приятел ми е писал, че и без Без root сертификатите става, но при мен поне не става. Дава същото поне през Google Chrome.
                                Last edited by Jay Gould; 23.10.2011, 17:06.
                                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Working...
                                X