Първоначално изпратено от Стамболов
Разгледай мнение

Преди няколко седмици Николай Велков беше пребит в столично заведение, като за него Велков обвини Киро Японеца. След това пред в. "24 часа", той заяви: "Киро Японеца никога не ми е бил клиент. Не е човек, който се движи в моите среди. Този човек нито знам какъв му е бизнесът, нито знам какъв му е случаят". Велков не изключи версията побоя да е бил поръчан и от определени служби на МВР,"защото медийно известно е, че Киро е техен контингент."
Освен това Велков съди преди време вътрешният министър Цветан Цветанов за клевета заради изявлението му, че е бил подсъдим и оправдан по делото за нарколабораторията в с. Опицвет преди около 15 години.В тъжбата си Велков заявява, че никога не е бил дори обвиняем по това дело. Според него с думите си Цветанов цели да внуши на обществото, че името на Велков се свързва с престъпна дейност.
Велков беше обвинен и задържан като член на престъпната група "Октопод". Той беше пуснат от апелативния съд срещу 20 хил. лв. гаранция. Мотивите тогава бяха, че макар да има данни за участието му в престъпната група, те са лишени от конкретност и няма опасност да се укрие и да извършат друго престъпление. http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2011/..._arestuvan_za/
1 Декември, 2011>Шефът на КТБ с най-престижната награда за цялостен принос към българския бизнес опс към управляващите

Коментар