IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.04.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Понеже пак го ударихте виновен е всичко друго но и не отзи дето лови снежинките във въздуха.....
    Днес чух Цветанов на пресконференция който обвини четири шофьори на тирове на пътя който не са изпълнили полицейска заповед и са продължили напред и предизвикали задръстванията......До тук с бедните шофьори. Имам братовчед който пътува с чисто ново Пежо Боксер който си говори един час с мен за да си уплътни времето и ми съобщи че пред него пътя е с 10 см. сняг и жив снегорин няма пред Витиня към София и отдолу лед ....
    Щом е говорил с теб 1 час при сняг, значи е стоял и не е помръдвал, поне така си мисля. А дали е стоял, защото пред Пежото му е имало коли или не е можел да се придвижва при трупащата се снежна покривка. Това защо не го уточняваш?

П.П. Между другото - явно си доста зелен шофьор или поне брат'чеда ти. При 10 см. снежна покривка, няма как да знаеш дали под нея има лед. Ти малко като Гигов за алтернатора.

П.П. 2 Или знаеш, че има лед, защото си пробвал с ледобур. Колата няма как да издълбае дотолкова, освен при пълен аматьор шофьорче, което между другото също е голям проблем през зимата.
    Last edited by anon6706; 08.01.2012, 22:40.

Коментар

• Понеже пак го ударихте виновен е всичко друго но и не отзи дето лови снежинките във въздуха.....
      Днес чух Цветанов на пресконференция който обвини четири шофьори на тирове на пътя който не са изпълнили полицейска заповед и са продължили напред и предизвикали задръстванията......До тук с бедните шофьори. Имам братовчед който пътува с чисто ново Пежо Боксер който си говори един час с мен за да си уплътни времето и ми съобщи че пред него пътя е с 10 см. сняг и жив снегорин няма пред Витиня към София и отдолу лед ....

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Виж какво колега! Аз някога теб лично обиждал ли съм те?
        Щото не съм бил НИКОГА фатмак.
        И ти не си достигнал върха на военната ерархия, щом си бил "фазан" командир на взвод. Обаче като нямаш аргументи в защита на некадърните ленторежещи тъпаци започваш с обиди от типа "тъп военен".
        А относно колата ти... Ами не всички карат коли 4х4. И какво ще направиш с колата си със зимните гуми, с високия си клиренс и т.н. ако един тир се завърти на НЕПОЧИСТЕНАТА магистрала
        Гигов,

Точно това се опитвам да ти обясня, че ако не бяха ТИР-овете, които НЕ БИ ТРЯБВАЛО ДА СЕ ЗАВЪРТЯТ ако имаха нормални гуми, и бедняците с таралясници, пътищата щяха да бъдат почистени. И за твое сведение, колата ми не е 4х4 и не е с висок клиренс. Нещо повече, ниска е. И отново твърдя, че ще мина по ВСЕКИ непочистен път с дълбочина на снега по-малка или равна на клиренса.

А за фазанството - аз съм един от малкото фазани произведени предсрочно в младши лейтенант по време на службата в бойно поделение. Доста съм по-различен от първенеца на випуска в ШЗО, който излизаше офицер от школата за сметка на натегачество и "отличен успех в БПП". Званието съм си го заслужил с пот и кръв в буквалния смисъл и се гордея със заповедта на министъра за предсрочно повишение в звание.
        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

И ти не си достигнал върха на военната ерархия, щом си бил "фазан" командир на взвод. Обаче като нямаш аргументи в защита на некадърните ленторежещи тъпаци започваш с обиди от типа "тъп военен".
          А относно колата ти... Ами не всички карат коли 4х4. И какво ще направиш с колата си със зимните гуми, с високия си клиренс и т.н. ако един тир се завърти на НЕПОЧИСТЕНАТА магистрала
          Гигов, няма смисъл и ти да се палиш.
          Въпросът е, че в мненията трябва да има баланс. Да, Цветанов говореше глупости относно алтернатора (правилно е алтернатор, динамо е по-различно ), но пък и твоето с министъра минава всякакви граници.....

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение

netware5, служил като командир на разузнавателен взвод, ПНЩР на артилерийски дивизион и командир на батарея. Поделение 38 210. Аман от фатмаци!
            Ха, аз пък бях във ВУЩА, 24160.

Коментар

Гигов,

стига простотии!

Истината е, че който няма пари за да си поддържа колата, няма място на пътя! Аз ти гарантирам, че с моята кола БЕЗ ВЕРИГИ ще мина по който и да е непочистен път в България ако дебелината на снега е по-малка или равна на клиренса на колата! Това е! Всичко останало е бедност, измекярщина и претенции някой друг да ти свърши работата.

Айде сега ми излез с някой номер от сорта "Новобранец, тичай бързо до парка и донеси една кофа компресия и клиренса на гаубицата!"

С уважение,

netware5, служил като командир на разузнавателен взвод, ПНЩР на артилерийски дивизион и командир на батарея. Поделение 38 210. Аман от фатмаци!
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

.............
                Не може един-двама "бедни" шофьори с износени гуми да задръстят цялата магистрала за почти цяло денонощие. .........
                Гигов,

стига простотии!

Истината е, че който няма пари за да си поддържа колата, няма място на пътя! Аз ти гарантирам, че с моята кола БЕЗ ВЕРИГИ ще мина по който и да е непочистен път в България ако дебелината на снега е по-малка или равна на клиренса на колата! Това е! Всичко останало е бедност, измекярщина и претенции някой друг да ти свърши работата.

Айде сега ми излез с някой номер от сорта "Новобранец, тичай бързо до парка и донеси една кофа компресия и клиренса на гаубицата!"

С уважение,

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                  И се дразня на подобия като гигов, защото аз съм си свършил работата (автомобил, гуми) и желая да пристигна от т.А до т.Б, но разни нещастници, тръгнали на път с бебета в колата, но галоши на нея, ги дават по масмедиите да плюят всички други, но не и собствената си глупост, беднотия и нехайство.
                  Няма лошо да са бедни, но да си стоят вкъщи..Но не съм седнал да обвинявам герберасти, станишевци или който и да било друг политик.
                  За пръв път от две и половина години на вас, герберите, не ви е виновен Станишев. Сега ви е виновно глобалното затопляне, глобалното захлаждане, атмосферните явления, бедните шофьори и т.н. Само не и некадърността на управляващите. Какво правеше Лилито Павлова цяла есен? Ходеше с Боко да реже лентички...
                  Вместо да работи с подчинените и органи. (Нямам предвид органите на премиера)
                  Не може един-двама "бедни" шофьори с износени гуми да задръстят цялата магистрала за почти цяло денонощие. НЕ МОЖЕ! Очевидно лошо снегопочистване и НИКАКВА организация. И признание за това е УВОЛНЕНИЕТО на директорите на "Автомагистрали" ЕАД. Ако не са виновни ЗАЩО са уволнени?
                  Обаче от думите на вифаджията-министър разбрах и кои още са виновни. Цецо с право се възмути, дето някакъв със семейство и с деца карал без алтернатор!!! През зимата без АЛТЕРНАТОР!!!
                  И аз се възмутих. Та аз зимата винаги си нося два-три в багажника... А този серсемин тръгнал без никакъв алтернатор...
                  Пък после се сетих, че алтернатор-това си е ДИНАМО. Не е зимни гуми, не е вериги, нито лопата. И че коли без динамо няма. И ако е имало една такава на магистралата, то другите шофьори набързо ще я избутат в аварийната лента...
                  Въобще всичките ви герберастки оправдания са от типа "на калпавия х.. вълната му пречи"!

Коментар

+1
                    И се дразня на подобия като гигов, защото аз съм си свършил работата (автомобил, гуми) и желая да пристигна от т.А до т.Б, но разни нещастници, тръгнали на път с бебета в колата, но галоши на нея, ги дават по масмедиите да плюят всички други, но не и собствената си глупост, беднотия и нехайство.
                    Няма лошо да са бедни, но да си стоят вкъщи.

Телевизиите дават само колони от УЖ закъсали автомобили (те просто са спрели, защото пред тях има други автомобили), но никога не показват истинските причинители на задръстванията. Обикновено това са 4-5 автомобила или камиона, но никога не се показват кадри с протектора на гумите им.
                    Шибана история.

П.П. По Нова Година ми се наложи да вземем такси, с което се спазарихме за определена сума от т.А до т.Б. Тоя пич спираше само със задна дясна гума. Спирачната му система беше на нивото от филмите с Флинтстоун. Замалко не го пребихме.....де*ба и тъпия бакшиш. Но не съм седнал да обвинявам герберасти, станишевци или който и да било друг политик.
                    Last edited by anon6706; 08.01.2012, 20:52.

Коментар

.................
                      П.П. И знаеш ли кога с моята кола и гуми ще ме "изплашат" 2 см. сняг, дори и при насрещен наклон?
                      Имам си и вериги в багажника, ако чак толкова е заледило отдолу.

П.П.2 - Зимата не е за бедняци по пътищата, от мен да го знаеш.
                      +1

Коментар

Дали съм манипулатор не знам.
                        Ето какви са днешните новини по повод непочистената и задръстена магистрала.
                        Остави ти днешните "новини" или ако имаш желание - превърни се в кокошка-писачка.

Кажи ти, защо пишеш 2-3 см. сняг и че имало задръстване, следователно - герберастите не са почистили магистралата?

Знаеш ли за колко време се натрупва 2см. сняг при обилен снеговалеж?

П.П. И знаеш ли кога с моята кола и гуми ще ме "изплашат" 2 см. сняг, дори и при насрещен наклон?
                        Имам си и вериги в багажника, ако чак толкова е заледило отдолу.

П.П.2 - Зимата не е за бедняци по пътищата, от мен да го знаеш.
                        Last edited by anon6706; 08.01.2012, 19:55.

Коментар

МАЛОУМИЕ Тотално малоумие ИДИОТ съм
                          знам че за себе си говориш , но бъди по снизходителен...

между другото и всички пили шофьори като ги питат само по една бира са пили.....

Коментар

Ами точно това трябва да ти подскаже, че проблемът не е в снегопочистването, а в износените зимни или несменените летни гуми на някои автомобили. Когато те закъсат, задръстват цялата магистрала или който и да е път. Докато за такива юнаци не приемат солени глоби от по няколко хиляди лева и дори лишаване временно от правоспособност, държавата ни няма да се справя зимно време, без значение кой я управлява и поддържа.

Смятах, че не си манипулатор......

Дали съм манипулатор не знам.
                            Ето какви са днешните новини по повод непочистената и задръстена магистрала.

"Автомагистрали" ЕАД вече е с ново ръководство

"Автомагистрали" ЕАД - държавното дружество, натоварено със зимното почистване и поддържане на магистралите, има ново ръководство.

Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на регионалното развитие и благоустройството около два часа след като министър Лиляна Павлова обяви, че заради снощната блокада по автомагистрала "Хемус" са уволнени изпълнителният директор на дружеството Антон Антонов и шефът на управителния съвет Валентин Николов. По думите й двамата не са създали условия за нормално разрешаване на проблема с движението по магистралата.

От съобщението на министерството става известно, че е освободен и третият член на борда - Иван Илиев.

За председател на Съвета на директорите на "Автомагистрали" ЕАД назначен Емил Миланов, а за изпълнителен директор и член на борда - Дафина Станчева, съобщават от регионалното министерство. Третият участник в борда ще е Александър Филев.

С решение на министъра уставът на дружеството се променя в посока ясно носене на отговорност, се казва в съобщението. Уточнява се, че в момента решенията се взимат от председателя на Съвета на директорите и изпълнителния директор. Вбъдеще представителството и отговорността за дейността на ще се носи от изпълнителния директор.

Решението на министър Лиляна Павлова влиза в сила от днес, уточняват от пресцентъра.
                            С това си решение т.нар. министър Лилито Павлова директно признава вината на държавата. Или на нейните служители от "Автомагистрали" ЕАД. Обаче не признава своята некоомпетентност. Щото момето снегорин не е виждало. И когато я направиха министър вместо да се учи, тя ходеше насам натам с Тиквата да реже лентички. Няма как всеки ден да се фръцкаш с джиповете на НСО насам-натам, да режеш лентички и да се подготвиш за зимата. Особено ако си тотално некомпетентен по въпроса и няма достатъчно пари!

Обаче от пресконференцията на вътрешния министър чух кой бил действително виновен. Шофьорите бе! Щото трябвало да отбият от магистралата през проход Витиня!?!?!?!? Тировете по стария път?!?!?!?! Айде сега кажете не е ли МАЛОУМИЕ! Тотално малоумие на вифаджията!
                            Шофьорите НЕ СЕ ПОДЧИНИЛИ на контролните органи и карали по магистралата вместо да спрат!!!! Само ИДИОТ може да повярва, че КАТ са спирали автомобилите, пък те видите ли не се подчинили!!!
                            Е да ама интервюираните по магистралата шофьори казаха буквално, че са минали покрай ПЕТ патрулки и никой не ги е спрял. Многоапартаментният мошеник лъже като дърт циганин. А пък народът му се кефи...

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                              Чист колаж е . Ти снегорин виждал ли си ? Ако не си - да те открехна,че винтът му (или греблото) са насочени само в посока надясно от движението ...

А тук ,някое малоумно стажант-журналистче се е направило на интересно за да докара снимка която да е в унисон с пасквила "Колко зле беше при Станишката -статията наистина е от 2008 г.

Ами може снегоринът да е внос от Великобритания или да кара в насрещното.

П.П. Справка - темата "по колко пиете на ден..."
                              Last edited by anon6706; 08.01.2012, 18:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                                Това ако е истина и не е колаж и е в БГ...
                                Чист колаж е . Ти снегорин виждал ли си ? Ако не си - да те открехна,че винтът му (или греблото) са насочени само в посока надясно от движението ...

А тук ,някое малоумно стажант-журналистче се е направило на интересно за да докара снимка която да е в унисон с пасквила "Колко зле беше при Станишката -статията наистина е от 2008 г.
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X