IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.04.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
    ей това сте смешковците..."царя имал много образования" - да вземеш да се ощипеш и да отвориш очички....
    от всичките изброени признавам само М. Велчев - с образование и ценз...
    Гоце - завършил история и цял живот в ЦК на бкп работил изследвайки живота и работата на Дядото и после президент....
    Станишев подобно образование и нито един смислен работен ден ( с изключение на безсмисленото му премиерстване)
    симеончо е завършил половин военна академия.... също нулев работен ценз..
    Б.Борисов - завършил Симеоново , работил и в частния сектор и като гл.секретар , кмет и сега премиер... т.е. с богат трудов опит ...
    монти - форумна клакьорка , с вероятно средно гимназиално образование и едва ли с някаква особена трудова биография... с две думи форумен мушмурок...
    Защо забрави за Борисов , офицер от пожарната напуснал МВР при деполитизацията , защото останал верен на комунистическите идеи и не се отказал от партията хранилница....
    Частен сектор ... делови отношения с основните бандитски групи СИК ,ВИС при охрана и застраховане ..
    Личен охранител на Бай Тошо и Царя заради което назначен за гл.секретар на МВР ......
    Обещал София за Софиянци а стана София за провинциалистите....
    Премиер.... само една дума - политическо недоразумение.....

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
      Депутатът от ГЕРБ Николай Коцев иска да напусне парламента

Народният представител на ГЕРБ от Враца и областен ръководител на партията Николай Коцев обяви, че иска да напусне парламента.
      Минути след пресконференцията на депутата от ръководството на партията излязоха със становище, че са разгледали мотивите за решението му и ще уважат молбата му.
      Николай Коцев е първият народен представител от това Народно събрание, който иска да напусне парламента доброволно.

Интелект и знания от депутатите на ГЕРБ

http://www.youtube.com/watch?v=7nAhiipG1Gs

Николай Коцев е сред депутатите от управляващата партия, които не се изявяват от парламентарната трибуна. Той стана популярен за кратко миналата година с простичкото обяснение, че не може да остане равнодушен към молбите на бизнеса и когато може, вкарва желанията му в законодателния орган. Депутатът не скри, че винаги е съжалявал, че няма висше образование, а е обикновен фотограф, което при нужда му било напомняно. Той обаче никога нямало да си купи диплома за висше, защото имал морал.

Коцев привлече вниманието и с изявлението си, че "преди 500 години сме се освободили от турско робство". http://vbox7.com/play:e903b4a2

Той обаче не даде убедителни обяснения за доста високия стандарт на живот, който поддържа. Коцев е собственик от 2003 г. на бившата резиденция на Тодор Живков "Турканица" край Враца, която купил много изгодно и издигнал от руините. В резиденцията той развъжда коне и елитни кучета и фазани.

Буквално преди месец Коцев е станал собственик и на привлекателен имот във Враца, бивша собственост на Гражданска защита. Имотът е бил обявен от Министерския съвет за замяна с подобен в другия край на града.

Новият имот е в непосредствена близост до резиденцията.

Дни преди да обяви оттеглянето си от парламента обаче, Коцев даде за продан резиденцията, съобщиха врачански медии.

За сградата от 4 000 квадратни метра плюс 15 декара земя той иска 980 хиляди евро. Според обявата сградата ставала за санаториум или хотел.

Врачанските медии отбелязват, че натиск върху Коцев да се оттегли от парламента и да продаде имотите си са упражнили местни влиятелни членове на ГЕРБ. Причината е отслабналото влияние на партията в региона и страхът да не избухнат корупционни скандали.
      http://www.mediapool.bg/%D0%B4%D0%B5...ews190561.html
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
        Интересно ти каква обща култура имаш щом задаваш този въпрос.....
        Станишев е шеФ на Пес- може пък да му трябва охрана в Брюксел...
        Велчев е шеф ВТБ на Русия в нашият район и там няма назначена офхрана......
        Царя има толкова образования които ти никога няма да имаш и е готвен за управител на страната от една годинка в свери армия ,икономика , общество....Вече е бил охрана ....
        Така че Борисов ако такива като вас не го избраха щеше да си стой бодигард на президента защото само той го лансираше преди 3 години.....президента Първанов и Борисов и му козируваше на всеки благотворителен мач на В. Левски ....
        Голем смях и после господин президент извинете че не ви подадох но аз исках да вкарам за да се повиши ролята на полицията в обществото ...Смях....
        ей това сте смешковците..."царя имал много образования" - да вземеш да се ощипеш и да отвориш очички....
        от всичките изброени признавам само М. Велчев - с образование и ценз...
        Гоце - завършил история и цял живот в ЦК на бкп работил изследвайки живота и работата на Дядото и после президент....
        Станишев подобно образование и нито един смислен работен ден ( с изключение на безсмисленото му премиерстване)
        симеончо е завършил половин военна академия.... също нулев работен ценз..
        Б.Борисов - завършил Симеоново , работил и в частния сектор и като гл.секретар , кмет и сега премиер... т.е. с богат трудов опит ...
        монти - форумна клакьорка , с вероятно средно гимназиално образование и едва ли с някаква особена трудова биография... с две думи форумен мушмурок...

забравих "сокола"...под нивото ми е да го обсъждам това ДС творение.....пълен нещастник , на гърба на една служба успял да се сдобие с диплома...
        Last edited by йосиф; 12.03.2012, 18:33.

Коментар

• Депутатът от ГЕРБ Николай Коцев иска да напусне парламента

Народният представител на ГЕРБ от Враца и областен ръководител на партията Николай Коцев обяви, че иска да напусне парламента.
          Минути след пресконференцията на депутата от ръководството на партията излязоха със становище, че са разгледали мотивите за решението му и ще уважат молбата му.
          Николай Коцев е първият народен представител от това Народно събрание, който иска да напусне парламента доброволно.

Интелект и знания от депутатите на ГЕРБ

http://www.youtube.com/watch?v=7nAhiipG1Gs

Коментар

• Цветанов поиска анкетна комисия да проучи скандала с австрийски лобист, в който е замесен Станишев
            http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/...hi_skandala_s/

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов призова депутатите да създадат парламентарна анкетна комисия, която да разследва скандала с австрийския лобист Петер Хохегер, в който са намесени имената на бившия премиер Сергей Станишев и майката на детето му - Моника Янова.

В Австрия срещу Хохегер, наречен от местните медии "крал на корупцията", се води мащабно разследване на всички нива - от прокуратурата до специална комисия в парламента.

Цветанов каза на пресконференция във Велико Търново, че в Брюксел бил информиран за доклад на анкетна комисия в австрийския парламент в който името на бившия български премиер Сергей Станишев било цитирано в крайно неприятна светлина, предаде БТА.

Вътрешният министър посочи, че според доклада на австрийската парламентарна комисия през периода 2007-2008 г. тогавашното българското правителство изплатило на фирма на австрийския лобист 1.5 млн.евро, част от които се върнали в PR агенция на Моника Янова (по това време Йосифова. Янова е бивша съпруга на шефа на фалиралата Първа частна банка Венцислав Йосифов- бел. ред).

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
              Що - Гоце, Станишев, Доган и Кобурга какво образование имат?

Интересно ти каква обща култура имаш щом задаваш този въпрос.....
              Станишев е шеФ на Пес- може пък да му трябва охрана в Брюксел...
              Велчев е шеф ВТБ на Русия в нашият район и там няма назначена офхрана......
              Царя има толкова образования които ти никога няма да имаш и е готвен за управител на страната от една годинка в свери армия ,икономика , общество....Вече е бил охрана ....
              Така че Борисов ако такива като вас не го избраха щеше да си стой бодигард на президента защото само той го лансираше преди 3 години.....президента Първанов и Борисов и му козируваше на всеки благотворителен мач на В. Левски ....
              Голем смях и после господин президент извинете че не ви подадох но аз исках да вкарам за да се повиши ролята на полицията в обществото ...Смях....

Коментар

баба ми с основното образование ти определя съдбата
                Що - Гоце, Станишев, Доган и Кобурга какво образование имат?
                Don't work hard, work smart!

Коментар

Е той и Чарли Чаплин е велик но не е управлявал Щатите ,бил е велик в своето амплоа като комик . Борисов е велик да си прави реклама ,харизма ,народен тип но не е управник , няма достатъчно умствен багаж ,не знае езици ,няма достатъчно интелект и т.н...... И когато един такъв тип който има по малко културат и от баба ми с основното образование ти определя съдбата ти скачаш.... Станишев , Велчев , Царя ами той може да им бъде само бодигард какъвто им е бил....
                  много умно изказване.. нави ме . Сега ми обясни защо обичаш другите...Те какво ти дадоха и с какъв интелект те впечатлиха..

Коментар

е защо го мразиш толкова тогава ... а и защо толкова ги обичаш бесепарчетата.
                    Е той и Чарли Чаплин е велик но не е управлявал Щатите ,бил е велик в своето амплоа като комик . Борисов е велик да си прави реклама ,харизма ,народен тип но не е управник , няма достатъчно умствен багаж ,не знае езици ,няма достатъчно интелект и т.н...... И когато един такъв тип който има по малко културат и от баба ми с основното образование ти определя съдбата ти скачаш.... Станишев , Велчев , Царя ами той може да им бъде само бодигард какъвто им е бил....

Коментар

Не бат Бойко не ми е опротивял ..... Той си ми е симпатичен но като примерно един от нас средната класа с чувството си за хумор..... Да се пошегуваме ,да поиграем футбол и шах ,да се побазикаме за мацките и т.н.
                      Но като човек който ми решава съдбата и на мен мойте деца и родители , моля да ходи да сади картофи.......нито съм мацка да ми харесват шегите му и мускулатурата нито се потдавам на Величието му на селска мутра, че той коли и беси .......
                      е защо го мразиш толкова тогава ... а и защо толкова ги обичаш бесепарчетата.

Коментар

да ти се чуди човек защо го слушаш след като ти е толкова опротивял...
                        трябва да си голяма гуменка за да си причиняваш подобна мъка...

Не бат Бойко не ми е опротивял ..... Той си ми е симпатичен но като примерно един от нас средната класа с чувството си за хумор..... Да се пошегуваме ,да поиграем футбол и шах ,да се побазикаме за мацките и т.н.
                        Но като човек който ми решава съдбата и на мен мойте деца и родители , моля да ходи да сади картофи.......нито съм мацка да ми харесват шегите му и мускулатурата нито се потдавам на Величието му на селска мутра, че той коли и беси .......

Коментар

На една тиква колкото и да и лъскат имиджът , все е тиква ,но следващите управляващи ще вадякт колко кеш е отишъл за ПР на тиквата и тиквеничетата...
                          Днес му слушах интервюто по БТВ и най наглото и и уникално тъпо обясненее което маже да се чуе при завършването на мандата за провала на всичко. . Понеже пенсити са увеличени при тройната коалиция и всяка година по един милиард е давал и това прави 3 милиарда дефицит като се извадят от 7 от резерва и затова са 4 ...Велчев му е заложил капан преди 10 години , Станишев преди пет а той не знае нищо за никой какво правят от министрите му ....Онзи ден бяха подгонили в едно плевенско село двама активисти на Герб да им изпълняват дадените обещания при изборите ....Та викаха полиция и накрая писаха битов спор ......Цирк.
                          Най безхаберното управление което може да има една страна и се гради на това ...Другите са виновни а аз нищо не знам за зулумите ....
                          да ти се чуди човек защо го слушаш след като ти е толкова опротивял...
                          трябва да си голяма гуменка за да си причиняваш подобна мъка...

Коментар

• Все по-весело се живее в нашата бедна държавичка!
                            Тези дни що призиви чухме...
                            Бойко призова всички да върнат бонусите...
                            Министърът д-р ... призова фармацевтичните фирми да свалят цените на лекарствата...
                            Министър д-р ... призова всички да смъкнат цените на яйцата...
                            Правосъдният министър призова за общ бизнес фронт срещу корупцията...

"Прозрачност без граници" призова ЦИК да работи прозрачно...

И пътната агенция подкани бизнеса да свали цените за поддръжка на пътищата

Как да стане това бе господа-другари? Ами нали паричките отиват да пълнят джобчетата на "нашите" хора от властта и партийната касичка на ГЕРБ.

А пък този директор на Плевенското пътно управление няма какво да го разследват даже. Работата е ясна. Направо му тресни 5 години затвор. Ама няма да стане щото той паричките си ги е отчел където трябва нагоре по хранителната верига.

С призиви тази работа няма да стане. Тояга трябва!
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
                              Особено силен е в една европейска столица като Виена, където
                              врътка едни държавни милиончета за лобисти да му лъскат имиджа.
                              Обаче аферата Моника, ама не Люински а Янова(Йосифова), не може да остане скрита, въпреки спазването на омертата от българските медии (собственост основно на милиционери и партийни другари)

http://www.glasove.com/stanishev-i-m...avstriya-19772
                              На една тиква колкото и да и лъскат имиджът , все е тиква ,но следващите управляващи ще вадякт колко кеш е отишъл за ПР на тиквата и тиквеничетата...
                              Днес му слушах интервюто по БТВ и най наглото и и уникално тъпо обясненее което маже да се чуе при завършването на мандата за провала на всичко. . Понеже пенсити са увеличени при тройната коалиция и всяка година по един милиард е давал и това прави 3 милиарда дефицит като се извадят от 7 от резерва и затова са 4 ...Велчев му е заложил капан преди 10 години , Станишев преди пет а той не знае нищо за никой какво правят от министрите му ....Онзи ден бяха подгонили в едно плевенско село двама активисти на Герб да им изпълняват дадените обещания при изборите ....Та викаха полиция и накрая писаха битов спор ......Цирк.
                              Най безхаберното управление което може да има една страна и се гради на това ...Другите са виновни а аз нищо не знам за зулумите ....

Коментар

но Станишев е силен в Европа....
                                Особено силен е в една европейска столица като Виена, където
                                врътка едни държавни милиончета за лобисти да му лъскат имиджа.
                                Обаче аферата Моника, ама не Люински а Янова(Йосифова), не може да остане скрита, въпреки спазването на омертата от българските медии (собственост основно на милиционери и партийни другари)

http://www.glasove.com/stanishev-i-m...avstriya-19772
                                Last edited by Jimmy; 12.03.2012, 14:45.
                                Don't work hard, work smart!

Коментар

Working...
                                X