IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.04.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Димитър Главчев: Анкетна комисия в НС трябва да разнищи австрийския скандал с Янова и Станишев
    13 март 2012 | 10:34 | Радио "Фокус"
    http://www.focus-news.net/?id=f20668

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
      Ти ми отговори на въпроса На кого да вярвам ? , а не ми пише "сладки" обобщения!
      пчела разбирам липсата ти на собствен капацитет да прецениш кой прав , кой крив или както задаваш въпроса "на кого да вярвам?" ...но аз не мога да ти помогна.
      Обади се на Позитано 20 там определено ще ти посочат на кого да вярваш.....
      а иначе в плоския ти въпрос се крие и желания от тебе отговор.....

всеки си преценява за себе си .....
      Last edited by йосиф; 13.03.2012, 12:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
        това показва само едно ..че всеки може да изрази мнение , да си каже виждането ..т.е. това е истинската демокрация..а не както до сега всичко бе покрито от паяжината на скритите договорки и каквото и да става обществото не го знаеше....
        та пчела злорадствай си пич колкото си искаш.....
        Тук обаче грешиш. За съжаление днешното явяване на Мавродиев не е обикновен сблъсък на мнения. Още преди няколко дни ми направи впечатление, че Бареков пуска леки подмятания за Дянков. Нищо сериозно, само по една две "уж изпуснати" думички, "уж шегичка", ей така да върви предаването във ведра утринна атмосфера .....
        Като се има предвид, че Бареков прави всичко по поръчка, т.е. действията му никога не са случайни и никога не са продиктувани от журналистически мотиви, почвам да си мисля, че някой крои шапката на Дянков. И като знам на кого подгъзва Бареков - нещата отиват или до Бащицата или до дясната му ръка. Което вече не ми харесва. Ако въобще има за какво да се уважава този кабинет, то това е именно Дянков. Ако в дъното на атаката стои Бащицата - за мен това е началото на края на ГЕРБ. Ако обаче в дъното е дясната ръка - тогава Бащицата има уникалния шанс да я резне и да излезе целият в бяло за следващите избори.
        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
          това показва само едно ..че всеки може да изрази мнение , да си каже виждането ..т.е. това е истинската демокрация..а не както до сега всичко бе покрито от паяжината на скритите договорки и каквото и да става обществото не го знаеше....
          Ти ми отговори на въпроса На кого да вярвам ? , а не ми пише "сладки" обобщения!

Коментар

• Първоначално изпратено от kat123 Разгледай мнение
            На вниманието на всички герберски адвокати от този форум - Стамболов, Йосиф, Анон и т.н.

Таз сутришният вътрешно -партиен огън на Мавродиев срещу Дянков, поставя на дневен ред само един въпрос - На кого да вярвам???

http://tv7.bg/bodilnik/news/6817272.html

Мавродиев направо разстреля Дянков в ефира на tv 7!!!.

Коментар

• На вниманието на всички герберски адвокати от този форум - Стамболов, Йосиф, Анон и т.н.

Таз сутришният вътрешно -партиен огън на Мавродиев срещу Дянков, поставя на дневен ред само един въпрос - На кого да вярвам???

http://tv7.bg/bodilnik/news/6817272.html

Мавродиев направо разстреля Дянков в ефира на tv 7!!!.

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                да не излезе,че ми пука за станишев,ама тая комисия на Цветанов,що ми се струва рамо за гоцето
                Ама каква комисия бе колега? Това, дето се преекспонира сега, е известно, и вестниците го писаха преди две години. И документите са в Министерския съвет. Ако Бойко ги иска трябва само да нареди на Бъчварова ли беше, няма значение. От документите ще се види, че правителството на Станишев е сключило договор с лобист. И му е платило. Ако има нещо незаконно-то прокурВатурата е Бойкова...
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Очевадно....
                  Станишев ще падне....Първанов ще предложи човек, който да не се е дърлял с ББ...
                  В кавги и закачки ще мине годината и догодина ще имаме коалиция между БСП и ГЕРБ.
                  ЦЦ ще го пратят консул в Монголия , а Станишев в Северна Корея .....
                  Самото положение че Станишев е шеФ на ПЕС го прави симпатичен на електората с нагласи център -ляво . Бил съм в партията на Нехризов в СДС и нищо по различно не се е приемало тогава като идеи а Виденов беше много в ляво -държавата да не се приватизира изобщо ,земеделието да не се разпърчелосва ,НАТО е лошо ....Гоце е по лош вариант за нормално мислещите защото се върти като фурнаджииска лопата и е задкулисен играч като Борисов ,щом Костов който е същото леке и СДС не могат да могат да изпъкнат, по добре Станишев ...

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                    [B][COLOR="Red"] Насрочени са два протеста на бивши политзатворници по този повод: http://politkovskaya-bg.blogspot.com...blog-post.html Интересно ми е дали медиите ще ги отразят??
                    ПРОТЕСТА - може да се подкрепи онлайл от тук:
                    http://toross.blog.bg/politika/2012/...munizma.918082
                    remember remember the fifth of november

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                      да не излезе,че ми пука за станишев,ама тая комисия на Цветанов,що ми се струва рамо за гоцето
                      Очевадно....
                      Станишев ще падне....Първанов ще предложи човек, който да не се е дърлял с ББ...
                      В кавги и закачки ще мине годината и догодина ще имаме коалиция между БСП и ГЕРБ.
                      ЦЦ ще го пратят консул в Монголия , а Станишев в Северна Корея .....

Коментар

• да не излезе,че ми пука за станишев,ама тая комисия на Цветанов,що ми се струва рамо за гоцето
                        http://milom.blog.bg/

Коментар

• В писмо до вицепремиера Цветан Цветанов, председателят на платформата Гьоран Линдблад посочва, че етичният и кодекс не позволява членуването на организации, в които участват бивши служители на репресивните структури и платени политически функционери на тоталитарния режим. http://bivol.bg/eurocomdos.html Насрочени са два протеста на бивши политзатворници по този повод: http://politkovskaya-bg.blogspot.com...blog-post.html Интересно ми е дали медиите ще ги отразят??
                          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                            Ех, старшинка, ама много си прост.. Бива те само да псуваш...

Ето как червените мафиоти се опитват да корумпират Европа, но номера им не минава:

А ти за кой от твоите вождове си - Дмитриевич или агент Гоце...
                            Герберастче, аз никога не псувам по форумите. Въпреки че си го заслужавате на 100 % мръсни герберски крадци. Какво плакахте за "батко и братко", като се вижда че ги надминавате в кражбите с ПЪТИ.

Вестник "Стандарт" публикува данни, според които например за изкърпването на дупка до 4 см в Плевенско изпълнителят получава 41,24 лв., а за същата услуга в София сумата е 19,80. Засаждането на фиданка в Плевен струва 361,99 лв., а в Благоевград - 9,15.
                            Стамболийски и ти като платен герберастки агитатор ще връщаш бонусите. Напразно се опитвате да прехвърлите горещия картоф. Казах ти, на баба Мара не и пука на плетката за Австрия. А на младите още повече... Те вече са си купили еднопосочни билети за другаде.
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              На кой българин му дреме на дудука за някакъв измислен скандал на някакъв австрийски лобист
                              ха-ха, като се размирише откъм Позитано и другарЕтЕ застават на амбразурата и почват да плещят за дудуци.
                              Обаче той път се размириса много лошо, щото се оказа, че мистър "Клийн" е затънал до гуша в л**ната ...
                              А Моника Янова (Иосифова, Станишева) се опитва да надмине Моника Люински, ама не по свирки, а по гушнати милиончета
                              Don't work hard, work smart!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                                На кой българин му дреме на дудука за някакъв измислен скандал на някакъв австрийски лобист. Лобистите са за това да им плащаш за да лобират за теб. И ако правителството на Станишев е плащало, то е плащало да се лобира за БЪЛГАРИЯ пред ЕС.
                                На баба Мара не и дреме на п....та за Австрия, когато пенсията и е като преди 3 години, а цените скачат.
                                Баба Мара и пука когато герберастката държава и вдига цените на лекарствата.

Айде платен герберски агитатор, отивай да връщаш бонусите докато е време, щото като паднете от властта ще ви накараме да ги повърнете... в Белене.
                                Ех, старшинка, ама много си прост.. Бива те само да псуваш...

Ето как червените мафиоти се опитват да корумпират Европа, но номера им не минава:

От тях 100 хиляди евро обаче са "кацнали" в личната банкова сметка на бившия вътрешен министър на Австрия Ернст Щрасер - под формата на изплатен хонорар. В документите по договора със София обаче никъде не фигурира името на министъра.

А от редовните доклади, изпращани от Хохегер на българското правителство, никъде не личи Щрасер да има някаква заслуга в изпълнението на проекта, което да обясни и хонорара му, пише по темата вестник Ди Пресе.

Австрийските медии се връщат към управлението на Станишев

В интервю за вестник Капитал бившият български премиер Станишев казва, че нито познава Щрасер, нито се е срещал с него, а най-малкото има представа каква роля е изпълнявал той в поръчката от София.

Пред разследващите органи в Австрия обаче бившият вътрешен министър казва: "Хохегер имаше един чуждестранен клиент, който имаше някакъв проблем. Аз му помогнах за решаването на проблема". В какво по-точно се изразява тази негова помощ и кой е чуждият клиент - това Щрасер не е пожелал да уточни.
                                А ти за кой от твоите вождове си - Дмитриевич или агент Гоце...

Коментар

Working...
                                X