IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.04.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Сега
    След като отново се оваканти министерският стол в здравеопазването, една от обсъжданите номинации била на действащия земеделски министър. Защото е ветеринар, което съвсем би отговаряло на сегашното ни оскотяване и би дало шанс да българите най-сетне да заживеят като щастливи кокошки.
    К'во да добавиш....
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• От фейса : В 20:00 Отворен парламент - граждански гласове ще проведе twitter интервю с министъра в оставка Трайков. Въпросите на Polina Paunova и отговорите на Трайчо Трайков следете на нейната стена във Фейсбук, в туитър профила на Поли: @Soooo_happy https://twitter.com/#!/Soooo_HaPpY и туитър акаунта на мин. Трайков... Повтарям: 20:00, Туитър!
      И тук http://openparliament.net/position/view-30 също може да се задават въпроси
      Last edited by коки; 18.03.2012, 20:37.
      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
        Къде е посланик Р.Найденов?Питам те,защото не ми се търси.Това й споделяне на приятелката ти с теб по адрес на Р.Найденов със сигурност е от вече лоши чувства,породени от техен конфликт,а не заради полови предпочитания,така си мисля.Нормално е май в България политиците да бъдат обиждани и квалифицирани като гейове,провокатори или корумпирани,ама ако искаш да ти се вярва и да не е само голословие посочи повече факти с имена и конкретни случаи,заради които вече да ги числим въпросните към меките китки,а и теб да не те нападаме на лич. основа,от което явно се обиждаш.
        Ради го пратиха посланик в Гемания.Преди това бе такъв в Австрия и след като му изтече мандата за малко бе назначен във външно като дясна ръка на Никито.А що се касае до женка му ,след като не я познаваш ,няма как да си вадиш на база на какво е разтрогнат бракът им .Същият бе сключен по време на дедо.Що се касае до факти мисля ,че ти е ясно ,че и каквото и да знам няма да го напиша .

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
          алоооо новобранецът ,след като не можеш да ми обориш написаното, моля не ме нападай на лична основа
          Къде е посланик Р.Найденов?Питам те,защото не ми се търси.Това й споделяне на приятелката ти с теб по адрес на Р.Найденов със сигурност е от вече лоши чувства,породени от техен конфликт,а не заради полови предпочитания,така си мисля.Нормално е май в България политиците да бъдат обиждани и квалифицирани като гейове,провокатори или корумпирани,ама ако искаш да ти се вярва и да не е само голословие посочи повече факти с имена и конкретни случаи,заради които вече да ги числим въпросните към меките китки,а и теб да не те нападаме на лич. основа,от което явно се обиждаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнение
            Коки,на теб въобще не ти пресъхва устата!Човек да се чуди от къде ти идва тази слюнка,за да може да плюеш така.Да знаеш,че въобще не е секси това,което правиш
            алоооо новобранецът ,след като не можеш да ми обориш написаното, моля не ме нападай на лична основа

Коментар

• Коки,на теб въобще не ти пресъхва устата!Човек да се чуди от къде ти идва тази слюнка,за да може да плюеш така.Да знаеш,че въобще не е секси това,което правиш

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

Защо не и аз мога да съм толкова тъп и арогантен като досегашния премиер . Говорим за качествен премиер...
                А нима нямаш качествата които трябва да притежава един премиер ,че се дърпаш от предложението ми ?

пп Отговорът на Бойко изби рибата .Беновска към Борисов:Както кокошка ли от двор в двор ще пренесете реактор от АЕЦ Белене в АЕЦ Козлодуй?Министър-председателят Бойко Борисов отговори :”Може, кокошките ги пренасят''
                Last edited by коки; 18.03.2012, 16:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                  Как кой ?Тебе ще изберем.

Защо не и аз мога да съм толкова тъп и арогантен като досегашния премиер . Говорим за качествен премиер...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Аиде стига с този Борисов . На умиращо куче нож вадите. На всички е ясно че е вече пътник. По интересното е кой да сложим за следващият месия .... да имаме някакъв шанс.
                    Как кой ?Тебе ще изберем.

Коментар

• Аиде стига с този Борисов . На умиращо куче нож вадите. На всички е ясно че е вече пътник. По интересното е кой да сложим за следващият месия .... да имаме някакъв шанс.

Коментар

• bltmv
                        Кум да уволни кумеца си? Как я виждаш тая работа?
                        Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                        Ама ББ да не е Кръстника?
                        А добро утро Гигов.Нима не знаеше ,че него величество БОЙКО е кръстник на меката китка Никито? http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1008719

Нима не си очаквал от един изявен педал,коѝто е заобиколен от такива в министерството,че няма да подлее вода ?Погледнете колко педали станаха посланици!Като почнеш от К.Димтров та стигнеш до Р.Наѝденов!!!Посленият също бе женен и то за моя позната ,но тя последствие разбра и му би шута.Каква работа искаш от педераси!На тях им даѝ само купони,изяви,манекенство и позиране!!Външно е трябвало да ораганизира форума в Катар,но Никито както и неговите побратими не ги търси за работа,та трябваше Траѝков да обере пешкира!
                        ....Това беше идея изцяло на Министерството на външните работи. Ние говорихме месеци наред. Аз изразих моя скептицизъм по този въпрос. Външният министър държеше да стане така. Каза ми: ”Добре, щом ти не вярваш, че това е правилната форма, аз искам да поема изцяло организацията . Ние му предложихме помощ, той я отказа. Въобще неговите хора отказаха нашата помощ. Те направиха и програмата, поканиха и участниците”, разказа Трайков.

http://www.mediapool.bg/%D1%84%D0%BE...ews190769.html
                        Last edited by коки; 18.03.2012, 15:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от bltmv Разгледай мнение
                          Ама ББ да не е Кръстника?
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                            Дааа, много пед***ко поведение на младенов....Научил си е занаята
                            След такъв резил, който ББ не може да преживее, трябваше бързо да се появи виновника и да му падне главата....След 10 дни тупана ще си разбере грешката и ще търси повод да махне и младенов....А поводи дал Господ....

Който ни освободи, той ще ни пороби - Васил Левски

Коментар

• съни(тя)-Коки, много готин колаж, браво
                              съни колажчетата ги прави едно приятелче ,следователно ще му предам ,че много му ги харесваш
                              ето ти още едно

С цървули по дивата пустиня...( според Цветанов това били "цвъчки" - не цървули)

България търси катарски бизнесмени под дърво, камък и петрол, но нещо не ги открива. Катар -Господари на ефира> http://www.gospodari.com/video/gafove/katar
                              Last edited by коки; 18.03.2012, 14:23.

Коментар

• В едноименната държава нашата делегация, водена от премиера Борисов, пипна остър катар на икономическите пътища. Първият ден от визитата трябваше да започне с българо-катарски бизнес форум, подготвян цяла година. Сто и трима родни предприемачи бяха броили по 1200 евро за чартърния полет и хотела, за да се срещнат с бъдещите си партньори в Доха. При петстотин поканени катарски фирми форумът не бе уважен от нито една. Премиерът, седем министри, кметът на София и бизнесмените увиснаха като кандидатурата на Румяна Желева за еврокомисар. Като тази на България за Шенген или за зоната на еврото. Могат да се посочат много още сравнения, защото кратката, но вече втръснала, история на сегашното управление е пълна с конфузни ситуации.
                                ...
                                Катарските компании били канени чрез факсове и телефонни разговори, като дори не е било потърсено потвърждение за участието им. Даже учениците, когато си уреждат любовни срещи, по десет пъти си звънят, за да са сигурни, че рандевуто няма да пропадне. Нашите организатори обаче са намерили подобно потвърждение за излишно и дори за обидно. Сигурно са смятали, че щом самият Бойко Борисов ще им дойде на крака, катарците още от предния ден ще се наредят на опашка, за да го зърнат. Впечатлени може би от изявлението му за дюнерите и тероризма.
                                ...

Коки, много готин колаж, браво

Коментар

Working...
                                X