Първоначално изпратено от Сега
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.04.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
От фейса : В 20:00 Отворен парламент - граждански гласове ще проведе twitter интервю с министъра в оставка Трайков. Въпросите на Polina Paunova и отговорите на Трайчо Трайков следете на нейната стена във Фейсбук, в туитър профила на Поли: @Soooo_happy https://twitter.com/#!/Soooo_HaPpY и туитър акаунта на мин. Трайков... Повтарям: 20:00, Туитър!
И тук http://openparliament.net/position/view-30 също може да се задават въпросиLast edited by коки; 18.03.2012, 20:37.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнениеКъде е посланик Р.Найденов?Питам те,защото не ми се търси.Това й споделяне на приятелката ти с теб по адрес на Р.Найденов със сигурност е от вече лоши чувства,породени от техен конфликт,а не заради полови предпочитания,така си мисля.Нормално е май в България политиците да бъдат обиждани и квалифицирани като гейове,провокатори или корумпирани,ама ако искаш да ти се вярва и да не е само голословие посочи повече факти с имена и конкретни случаи,заради които вече да ги числим въпросните към меките китки,а и теб да не те нападаме на лич. основа,от което явно се обиждаш.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеалоооо новобранецът ,след като не можеш да ми обориш написаното, моля не ме нападай на лична основа
Коментар
-
Първоначално изпратено от новобранецът Разгледай мнениеКоки,на теб въобще не ти пресъхва устата!Човек да се чуди от къде ти идва тази слюнка,за да може да плюеш така.Да знаеш,че въобще не е секси това,което правишВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Защо не и аз мога да съм толкова тъп и арогантен като досегашния премиер . Говорим за качествен премиер...
пп Отговорът на Бойко изби рибата .Беновска към Борисов:Както кокошка ли от двор в двор ще пренесете реактор от АЕЦ Белене в АЕЦ Козлодуй?Министър-председателят Бойко Борисов отговори :”Може, кокошките ги пренасят''Last edited by коки; 18.03.2012, 16:04.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеКак кой ?Тебе ще изберем.
Защо не и аз мога да съм толкова тъп и арогантен като досегашния премиер . Говорим за качествен премиер...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеАиде стига с този Борисов . На умиращо куче нож вадите. На всички е ясно че е вече пътник. По интересното е кой да сложим за следващият месия .... да имаме някакъв шанс.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
bltmv
Кум да уволни кумеца си? Как я виждаш тая работа?Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеАма ББ да не е Кръстника?
Нима не си очаквал от един изявен педал,коѝто е заобиколен от такива в министерството,че няма да подлее вода ?Погледнете колко педали станаха посланици!Като почнеш от К.Димтров та стигнеш до Р.Наѝденов!!!Посленият също бе женен и то за моя позната ,но тя последствие разбра и му би шута.Каква работа искаш от педераси!На тях им даѝ само купони,изяви,манекенство и позиране!!Външно е трябвало да ораганизира форума в Катар,но Никито както и неговите побратими не ги търси за работа,та трябваше Траѝков да обере пешкира!....Това беше идея изцяло на Министерството на външните работи. Ние говорихме месеци наред. Аз изразих моя скептицизъм по този въпрос. Външният министър държеше да стане така. Каза ми: ”Добре, щом ти не вярваш, че това е правилната форма, аз искам да поема изцяло организацията . Ние му предложихме помощ, той я отказа. Въобще неговите хора отказаха нашата помощ. Те направиха и програмата, поканиха и участниците”, разказа Трайков.
http://www.mediapool.bg/%D1%84%D0%BE...ews190769.htmlLast edited by коки; 18.03.2012, 15:39.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bltmv Разгледай мнениеКум да уволни кумеца си? Как я виждаш тая работа?Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДааа, много пед***ко поведение на младенов....Научил си е занаята
След такъв резил, който ББ не може да преживее, трябваше бързо да се появи виновника и да му падне главата....След 10 дни тупана ще си разбере грешката и ще търси повод да махне и младенов....А поводи дал Господ....
Кум да уволни кумеца си? Как я виждаш тая работа?Който ни освободи, той ще ни пороби - Васил Левски
Коментар
-
съни(тя)-Коки, много готин колаж, браво
ето ти още едно
С цървули по дивата пустиня...( според Цветанов това били "цвъчки" - не цървули)
България търси катарски бизнесмени под дърво, камък и петрол, но нещо не ги открива. Катар -Господари на ефира> http://www.gospodari.com/video/gafove/katarLast edited by коки; 18.03.2012, 14:23.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
Коментар