IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.04.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
    мазен подмазвач си гигов... обаче бате Пешо е това , което ти не си ... има си позиция и си я отстоява , за разлика от тебе ... утре ще си подлога на някой друг задник...ти и коки сте едни мазни , мрънкащи червеи...Такива като тебе осрахте форума, но и инвестора има вина за това
    Хейтър,
    не разбрах ти ЗА социализма ли си или против?
    Виждаш, че Радослава е за Бойко, защото милее за социализма.
    Аз пък за ТОВА съм против Бойко. Щото не искам социализъм.
    А ти злобарче какво искаш?
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Гигов аз не съм обиден.Просто искам да кажа на хората че е по добре нещо да правят и да престанат с очакванията от политиците.Кмета бил длъжен да и намери работа правителството да вдигне заплатите.Въобще някой да се грижи за тях.Време е този народ да се събуди и излезе от това тежко пиянство и летаргия.
      напълно споделям това ...помогни си сам и господ ще ти помогне.... Това ни завеща партията ... тя да се грижи ..Лошото е че "демократичните " политици залисани в личните си дела не обясниха на хората за настъпващите промени и вече 20 г. хората още живеят с очакването ,че някой ще дойде и ще ги "оправи" ... гигов е един от тях м/у впрочем.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        Съгласен съм с теб Бате Пешо. И не съм искал да те обидя. Вече повече от две години съм във форума и чета почти всичките ти постове. Знам че си достоен мъж и с честен труд си изкарваш хляба. Сигурно не е лесно, но за това пък си независим (относително). И затова се подразних от поста на Радослава, че народа ни искал ръководители, които да ни казват какво и как да правим. Иска да ни върнат в текезесетата.
        мазен подмазвач си гигов... обаче бате Пешо е това , което ти не си ... има си позиция и си я отстоява , за разлика от тебе ... утре ще си подлога на някой друг задник...ти и коки сте едни мазни , мрънкащи червеи...Такива като тебе осрахте форума, но и инвестора има вина за това

Коментар

Съгласен съм с теб Бате Пешо. И не съм искал да те обидя. Вече повече от две години съм във форума и чета почти всичките ти постове. Знам че си достоен мъж и с честен труд си изкарваш хляба. Сигурно не е лесно, но за това пък си независим (относително). И затова се подразних от поста на Радослава, че народа ни искал ръководители, които да ни казват какво и как да правим. Иска да ни върнат в текезесетата.
          Гигов аз не съм обиден.Просто искам да кажа на хората че е по добре нещо да правят и да престанат с очакванията от политиците.Кмета бил длъжен да и намери работа правителството да вдигне заплатите.Въобще някой да се грижи за тях.Време е този народ да се събуди и излезе от това тежко пиянство и летаргия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Гигов никой не ме карал на сила да ходя на село.АЗ САМ СЪМ СИ ИЗБРАЛ ТОВА.Никой не ме е карал насила да гледам крави и овце.А цените ги определя пазара.Прясно мляко няма в изобилие.Аз работя с една мандра и съм доволен.Когато човек е честен и почтен нещата вървят.Човек трябва да се труди и рано или късно нещата се случват.На мен не са ми проблем политиците.Народа е калпав само мрънка и все някой му пречи.Никой не ти е длъжен да ти предлага работа с работно време каквото ти искаш където искаш и за колкото искаш.Ако искаш такава работа ще си я създадеш сам.Като не умееш нищо и си решил да си наемен работник отиваш там където има работа

Коментар

• значи МАСКАРИТE ще ми кажат на мене да съм карал валяк

ай фон
              ай пад
              ай .........
              Баба ме научи на много неща.
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Radoslava Разгледай мнение
                Кой ти говори за властелини?
                За ръководители говорим, стабилни, като едно време както е било. Да знае народа че има кой да го управлява. Народът е доволен от управлението през социализма, поне масово така се говори, че е било спокойно, имало е яснота за утрешни ден. Това значи и силна държава, след като има кой да ръководи народа.
                Така кажи, че искаш социализъм, другарко Радослава. И че ГЕРБ искат да върнат времето на бай Тошо. И в лицето на Бойко ти виждаш Тодор Живков.
                Явно си много младо и наивно маце. Ако си хубавичка да те запозная с големия син? На 25 години и хубавец.

А не си ли наясно, че системата на социализма се провали в световен мащаб. Точно заради командния характер на социализма. Защото социализмът се опитваше да управлява всичко в живота на хората. Какво да учиш, къде да живееш, какво и къде да работиш...

И чакам злобния хейтър Йосиф един път да ме подкрепи.
                Ето защо не искам Бойко и ГЕРБ. Защото той и неговите привърженици искат командния социализъм от времето на Живков. Само мястото на бай Тошо да бъде заето от Бойко.

п.п. Извинявам се за използването на тавтологията "злобен хейтър"

Коментар

-Ти Мечкобиков ще караш валяк на строежа на лот4 на АМ "Тракия". Ще живееш във фургон. Ставане в 7 и в осем да си на валяка!
                  http://www.vbox7.com/play:ece30fa3&start=1
                  tnm

Коментар

Това е писание на изключително объркан мозък.

И какво трябва да казват тези не ръководители, ами властелини?

-Бате Пешо-ти ще живееш на село и ще гледаш крави и овце, а млякото ще продаваш на цени каквито ти кажем! И ще ставаш сутрин в 5 за да може до 7 да си ги издоил!
                    -А ти Гигов ще живееш в Шумен и ще копаш канавки или ще асфалтираш пътища!
                    -Ти Мечкобиков ще караш валяк на строежа на лот4 на АМ "Тракия". Ще живееш във фургон. Ставане в 7 и в осем да си на валяка!
                    -А ти Радослава ще си клатиш краката в някой офис в София! Идваш когато искаш и може по цял ден да се чешеш между краката и да си мислиш са Него.
                    Ама ако те закара в някое Монтанско село и те накара да копаш картофи???

Егати идиотизма-народът искал властелин, който да му казва КАКВО и КАК да прави.
                    Гигов никой не ме карал на сила да ходя на село.АЗ САМ СЪМ СИ ИЗБРАЛ ТОВА.Никой не ме е карал насила да гледам крави и овце.А цените ги определя пазара.Прясно мляко няма в изобилие.Аз работя с една мандра и съм доволен.Когато човек е честен и почтен нещата вървят.Човек трябва да се труди и рано или късно нещата се случват.На мен не са ми проблем политиците.Народа е калпав само мрънка и все някой му пречи.Никой не ти е длъжен да ти предлага работа с работно време каквото ти искаш където искаш и за колкото искаш.Ако искаш такава работа ще си я създадеш сам.Като не умееш нищо и си решил да си наемен работник отиваш там където има работа

Коментар

Духай супата...
                      Кой си ти, че да ми казваш какво да пиша?

А личният ми възглед е, че мутро-милиционерската престъпна групировка ГРОБ трябва да бъде смъкната позорно от властта!
                      Ей не се ли виждаш в очите на хората,поне.
                      Виж колко леко мислиш,как виждаш някои да го интересува какво пишеш,а???
                      Възрастен човек,като теб с този начин на мислене и говорене е точно бруталната комбинация,която трябва да търпим.
                      Виж при Коки даже е по зле,ама тя е жена,все пак.

Какво стана с Росен Плевнелиев,нещо няма къде да го пипате.
                      Защо не питате от къде са му милионите,а ще ми питате за Цветанов за три апартамента.
                      Та вие сте по болни от луди.Ех,комунисти болни.

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=775784
                      Last edited by SoKoLoV; 14.09.2011, 18:46.

Коментар

-Бате Пешо-ти ще живееш на село и ще гледаш крави и овце, а млякото ще продаваш на цени каквито ти кажем! И ще ставаш сутрин в 5 за да може до 7 да си ги издоил!
                        -А ти Радослава ще си клатиш краката в някой офис в София! Идваш когато искаш и може по цял ден да се чешеш между краката и да си мислиш са Него.

Егати идиотизма-народът искал властелин, който да му казва КАКВО и КАК да прави.
                        Кой ти говори за властелини?
                        За ръководители говорим, стабилни, като едно време както е било. Да знае народа че има кой да го управлява. Народът е доволен от управлението през социализма, поне масово така се говори, че е било спокойно, имало е яснота за утрешни ден. Това значи и силна държава, след като има кой да ръководи народа.

Коментар

-Бате Пешо-ти ще живееш на село и ще гледаш крави и овце, а млякото ще продаваш на цени каквито ти кажем! И ще ставаш сутрин в 5 за да може до 7 да си

споко бе шапкар..лично за тебе ще ходатайствам да имаш слуги , а може и малко роби да ти дадем...

Коментар

Хайде, хайде, ти как си го представяш държавниците, хората които ръководят нашата държава и народ, да ти служат? Нашите ръководители имат много по-важана работа, отколкото да ти служат, това не е и целта. Основната задача е да ръководят държавата и народа, трябва здраво да се пипа, иначе настава анархив. Това иска и народа, едни стабилни ръководители, които да го управляват и ръководят, да му казват какво и как да прави.

Коментар

На народа му трябват ръководители, хора които да го управляват. Слуги в случая не вършат работа, то ако оставим народа сам да се управлява, че това ще е анархия.
                              Да допуснем, че си права.

Защо тогава като се опитват да ни агитират да гласуваме казват, че искат да бъдат наши слуги, т.е. да служат на народа. Това може да означава само две неща:

1. Че са МАСКАРИ
                              2. Че са лъжци
                              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                Слуги му трябват на народа, не господари
                                аз викам ,че специално на нашия народ роби му трябват ..защото от мързел , постоянно мерене на пишки и злобеене и завист не ни остава време да работим и за това умираме от глад..... за това да си намерим роби ,че да ни хранят....

Коментар

Working...
                                X