IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.04.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
    Не съм се "ровила" в биографията му, но тук в Бг винаги може да се изкара кирлива риза на някой занимаващ се с крупен бизнес. Вероятно е по тази линия.
    И аз не знам какво е, но или има нещо или си е мазохист по природа.

Коментар

• Не съм се "ровила" в биографията му, но тук в Бг винаги може да се изкара кирлива риза на някой занимаващ се с крупен бизнес. Вероятно е по тази линия.

Коментар

Съни, мисля (надявам се), че Плевнелиев ще се еманципира от Борисов. Той не е политик и няма за какво точно да се унижава. Мекото му излъчване е камуфлаж според мен.

п.п.Не съм гласувала за ГЕРБ.
        Вал, не мисля, че е само въпрос на чест.
        Игрите са задкулисни и уговорките там са задължаващите.
        А един силен типаж, който е с възможности да направи свои структури със сигурност е опасен за Борисов и това е бил основният критерий при избора МУ на кандидат.

п.п...видях, че харесваш Ленард Коен
        поздрав с една любима песен
        http://www.youtube.com/watch?v=rpzCiyt_uHM

Коментар

На ГЕРБ скамейката е доста къса, а и претърпяха фиаско с опита да наложат лица пред ЕС.
          Бойко има нужда от Плевнелиев, а не обратното. (Така поне мисля.)
          Абсолютно, но униженията ги отнася Плевнелиев. И ги търпи. Така че определено бойко го е вързал с нещо да не може да мърда.

Коментар

Съни, мисля (надявам се), че Плевнелиев ще се еманципира от Борисов. Той не е политик и няма за какво точно да се унижава. Мекото му излъчване е камуфлаж според мен.
            И аз съм на същото мнение.

Коментар

• На ГЕРБ скамейката е доста къса, а и претърпяха фиаско с опита да наложат лица пред ЕС.
              Бойко има нужда от Плевнелиев, а не обратното. (Така поне мисля.)

Коментар

Бойко може да уволни министър, но президент...
                Че то уволнението не е страшно. Силно ме съмнява Плевнелииев да се държи така поради факта че ще загуби 3 бона заплата

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                  не се ли уморихте с тази политика
                  дайте малко да раздухаме европата и България като част от нея.

поздрави
                  с кое да започнем
                  С Евро+ и ще помагаме ли и ние на закъсалите

Коментар

• Циркът свърши! ГЕРБ са щастливи на фона на най-ниските европейски заплати и пенсии, ръста на безработицата и цените и безобразното здравеопазване http://www.podlupa.bg/ShowPage.aspx?id=15039
                    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Бойко може да уволни министър, но президент...

Коментар

• Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение
                        Не ме кефи вашата пророческа дарба. Откъде се извъдихте толкова гадатели, предсказатели, врачки и т.н. Откъде знаете, че президентът ще се подчинява във всичко на премиера. Та той е човек, който си е направил парите и сивито не с лакейство, а с упоритост и твърдост. И освен това нали предсказвате, че ББ оттук нататък е само надолу. Следователно след две години няма да е премиео, А президентът ще си остане още пет години.
                        не знам в коя група си ме метнал, но мнението ми е по-различно
                        Б.Борисов има ореола, който грабва масите и ги кара, заради силата му да се припознават в него(желанията) и да го следват вярвайки в каузите - не своите, а тези на Лидера...
                        Нима мислиш германците, че са нация от гамени и изроди за това, че последваха Фюрера си?!

И особено плашещо е окупираното влияние върху медиите!

Контролът върху тях е контрол върху цялата система.
                        (За това е писал и комуниста Пардю...)

Коментар

Тоест предполагаш че не е мек. Щото Бойко направо го кастрира след първия тур, не знам дали скоро отново ще придобие увереност да бъде мъж.

Коментар

• не се ли уморихте с тази политика
                            дайте малко да раздухаме европата и България като част от нея.

поздрави
                            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Съни, мисля (надявам се), че Плевнелиев ще се еманципира от Борисов. Той не е политик и няма за какво точно да се унижава. Мекото му излъчване е камуфлаж според мен.

Коментар

• Герберите, търсете си вече друго място да смучете. Щом американците са взели Бойко на мушка ще се влезе в ловния сезон. Вече очевидно е открит лова, а с биографията на Бойко много лесно от победител, ще се превърне в жертва.

Коментар

Working...
                                X