Първоначално изпратено от val/she
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.04.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеСъни, мисля (надявам се), че Плевнелиев ще се еманципира от Борисов. Той не е политик и няма за какво точно да се унижава. Мекото му излъчване е камуфлаж според мен.
п.п.Не съм гласувала за ГЕРБ.
Игрите са задкулисни и уговорките там са задължаващите.
А един силен типаж, който е с възможности да направи свои структури със сигурност е опасен за Борисов и това е бил основният критерий при избора МУ на кандидат.
п.п...видях, че харесваш Ленард Коен
поздрав с една любима песен
http://www.youtube.com/watch?v=rpzCiyt_uHM
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеНа ГЕРБ скамейката е доста къса, а и претърпяха фиаско с опита да наложат лица пред ЕС.
Бойко има нужда от Плевнелиев, а не обратното. (Така поне мисля.)
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеСъни, мисля (надявам се), че Плевнелиев ще се еманципира от Борисов. Той не е политик и няма за какво точно да се унижава. Мекото му излъчване е камуфлаж според мен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеБойко може да уволни министър, но президент...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениене се ли уморихте с тази политика
дайте малко да раздухаме европата и България като част от нея.
поздрави
С Евро+ и ще помагаме ли и ние на закъсалите
Коментар
-
Циркът свърши! ГЕРБ са щастливи на фона на най-ниските европейски заплати и пенсии, ръста на безработицата и цените и безобразното здравеопазване http://www.podlupa.bg/ShowPage.aspx?id=15039Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнениеНе ме кефи вашата пророческа дарба. Откъде се извъдихте толкова гадатели, предсказатели, врачки и т.н. Откъде знаете, че президентът ще се подчинява във всичко на премиера. Та той е човек, който си е направил парите и сивито не с лакейство, а с упоритост и твърдост. И освен това нали предсказвате, че ББ оттук нататък е само надолу. Следователно след две години няма да е премиео, А президентът ще си остане още пет години.
Б.Борисов има ореола, който грабва масите и ги кара, заради силата му да се припознават в него(желанията) и да го следват вярвайки в каузите - не своите, а тези на Лидера...
Нима мислиш германците, че са нация от гамени и изроди за това, че последваха Фюрера си?!
И особено плашещо е окупираното влияние върху медиите!
Контролът върху тях е контрол върху цялата система.
(За това е писал и комуниста Пардю...)
Коментар
-
п.п.Не съм гласувала за ГЕРБ.
Коментар
Коментар