IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.04.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Вашингтон отдавна са наясно кой ,кой е,,Wikileaks: Кандидат-президентите видяни от САЩ''Вижте за кого сме гласували http://www.bivol.bg/wlizboripresident.html Единствено Борисов и хаитянският сенатор Ламбер са докладвани от спецслужбите на САЩ като наркотрафиканти
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Хайде бе тъпо маце мейси, къде са доказателствата че Плевнелиев е бил платен комсомолски секретар в ОК на ДКМС - Благоевград? Или може би сега ги търсиш? Търси, търси, ама няма да намериш. Цялата тая работа с ДКМС-то е класическа кадесарска инсинуация. Пускаш една рота тролове да пишат по форумите и една многократно повтаряна лъжа се превръща в истина. Щото такива като теб с пилешки мозъци вярват на каквото каже Гугъл. Историята с Плевнелиев е по-елементарна даже от "партийната книжка на Софиянски" - там комунягите поне си бяха направили труда да изфабрикуват фалшив документ.
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнение
        Ама ти наистина си проста пу.ка.Защо тогава гласува за Станишев и Първанов.
        За да ми изброиш тия долу, ами те всичките на куп немогат да стигнат Станишев и Първанов.Не ти ли стана ясно колко смешна ставаш с тези ти аргументи и логики.Тъпа работа.
        Я се вземи в ръце и не обиждай.Бяхти заявила защо съм гласувала за масона.Причината не исках цялата власт да е съсредочена в едни ръце а именно чрез куклата на конци в ръцете на Бойко. Същият преди изборите окупира и институции които по закон би трябвало да са безпристрастни и безпартийни като полиция и медии за да прокарва своите идеи и интересите на хора и държави които са в разрез с интересите на хората живеещи и милеещи за България.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
          Ха ха как веднага изпълзяха мишките и вместо да ми отговорят конкретно на въпрос,започнаха да ме нападат.Лъсна ви червеният задник .
          Почвам подред .Какъв е богът ви Бойко Борисов? - комунист със скрита червена книжка на БКП ,напусна оно време МВР причината мисля,че ви е известна,Син на полковник от МВР, онова за дядото е за наивници.
          Цвъки . - син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.Работил питайте него преди 89г
          Цецка Цачева, партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.Завършила Рапфака
          Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.
          Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
          Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС-Благоевград
          Симеон Дянков- стипендиант на фондация Людмила Живкова.
          Новата министърка, Павлова- внучка на заместник завеждащ отдел на ЦК на БКП, Вежди Рашидов-удостоен със званието Главен Мултак на РБ, Московски- първа щатна работа в Мултигруп
          Мирослав Найденов- Миро Мършата, виден активист на ДПС .За изброените по -горе от мен ,стига да ви се търси има инфо из нета.Същото в омазаните им биографии няма да го намерите.Що за наивници сте за да не виждате кои 22 години ни управляват?Не си мислете ,че Росен Плевнелиев ще е президент на всички ни.Тъй като е от тяхното тесто ,същият ще служи вярно на червената олигархия както служат в момента вярно и останалите червени от ГЕРБ като Бойко и Цвъки !
          Започвам лекинко да вярвам на твърденията на Йосиф, че водката и ти сте си приятелчета.

Да не би ТИ днес да си станала с червения си задник нагоре?

Коментар

...................
            Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС-Благоевград
            ....................
            Тъпо маце мейси, защо не посочиш доказателства, а не голи твърдения?

Коментар

Ха ха как веднага изпълзяха мишките и вместо да ми отговорят конкретно на въпрос,започнаха да ме нападат.Лъсна ви червеният задник .
              Почвам подред .Какъв е богът ви Бойко Борисов? - комунист със скрита червена книжка на БКП ,напусна оно време МВР причината мисля,че ви е известна,Син на полковник от МВР, онова за дядото е за наивници.
              Това е много стара пропаганда на Позитано, измислена за да могат червените слугини като теб да обвинят всички други хора в България за собствените си престъпления.

Така че:

ПАДНИ НА КОЛЕНЕ И МОЛИ ЗА МИЛОСТ!

Коментар

• Ама ти наистина си проста пу.ка.Защо тогава гласува за Станишев и Първанов.
                За да ми изброиш тия долу, ами те всичките на куп немогат да стигнат Станишев и Първанов.Не ти ли стана ясно колко смешна ставаш с тези ти аргументи и логики.Тъпа работа.

Коментар

• Ха ха как веднага изпълзяха мишките и вместо да ми отговорят конкретно на въпрос,започнаха да ме нападат.Лъсна ви червеният задник .
                  Цвъки . - син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.Работил питайте него преди 89г
                  Цецка Цачева, партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.Завършила Рапфака
                  Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.
                  Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
                  Симеон Дянков- стипендиант на фондация Людмила Живкова.
                  Новата министърка, Павлова- внучка на заместник завеждащ отдел на ЦК на БКП, Вежди Рашидов-удостоен със званието Главен Мултак на РБ, Московски- първа щатна работа в Мултигруп
                  Мирослав Найденов- Миро Мършата, виден активист на ДПС .За изброените по -горе от мен ,стига да ви се търси има инфо из нета.Същото в омазаните им биографии няма да го намерите.Що за наивници сте за да не виждате кои 22 години ни управляват?Не си мислете ,че Росен Плевнелиев ще е президент на всички ни.Тъй като е от тяхното тесто ,същият ще служи вярно на червената олигархия както служат в момента вярно и останалите червени от ГЕРБ като Бойко и Цвъки !
                  Last edited by коки; 01.11.2011, 14:02.

Коментар

Някой ще ми даде ли отговор ,защо всички управляващи до ден днешен в България са или пряко или косвено сварзани с комунистическата партия?Нима нямахме един достоен българин ,които да не е бил сварзан с бкп, дс, или секретар на дкмс-то за да заемеше мястото на Гоце?
                    Един път да свАржеш - добре, но на втория реагирам.
                    Колко пишете през този ник?

П.П. И аз се заразих.
                    Last edited by anon6706; 01.11.2011, 13:44.

Коментар

Някой ще ми даде ли отговор ,защо всички управляващи до ден днешен в България са или пряко или косвено сварзани с комунистическата партия?Нима нямахме един достоен българин ,които да не е бил сварзан с бкп, дс, или секретар на дкмс-то за да заемеше мястото на Гоце?
                      Тъпо маце мейси, на няколко пъти твърдиш, че Плевнелиев бил комсомолски секретар. Откъде ти я спуснаха тази опашата лъжа?

Коментар

задаваш доста риторичен въпрос ..и ти ако не можеш да си отговориш сама..не знам как да го кажа по меко , но се оказва ,че имаш доста инфантилно мислене, а си дърта пъстарма като гледам профила ти ( възможно е и буузито да си е казало думата , не знам)

Коментар

Ами ти защо искаш това горе, а гласуваш за Първанов и Станишев /Калфин/
                          МАЙ НЯМА КАК ДА ПИШЕШ ПОВЕЧЕ ПРОТИВ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО,НА ВСИЧКИ СТАНА ЯСНО КАКЪВ ТИП МИСЛЕНЕ ИМАШ И ЗА КАКВА СЕ СМЯТАШ,БЕЗ ГРАМ КОРЕКТИВ.УЖАС.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                            Темата пак започва да се превръща в хроникьорски сайт, в който ако имаш нерви, скролваш ли, скролваш, за да прескочиш дългите статии, които или си чел, или не те интересуват
                            Малко уважение, господа Гербери и русИнски пияндета
                            извинявам се за допълнението , но в интерес на истината е ..... все пак коки е обидно да бъде наречена Гербер.....

а оня равновесния пак ни заля с високостойностен психоанализ ..т.е. днес е погълнал САМО от червените хапченца....дай и на мене бе пич , че се чувствам много подтиснат днес

Коментар

• Някой ще ми даде ли отговор ,защо всички управляващи до ден днешен в България са или пряко или косвено сварзани с комунистическата партия?Нима нямахме един достоен българин ,които да не е бил сварзан с бкп, дс, или секретар на дкмс-то за да заемеше мястото на Гоце?

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                                И кубинците вярваха на Кастро - невероятен оратор, за чиито речи по площадите са си носели столчета
                                И днес, Куба е една спокойна, без вълнения страна, но твърде, твърде бедна.

* * *
                                Темата пак започва да се превръща в хроникьорски сайт, в който ако имаш нерви, скролваш ли, скролваш, за да прескочиш дългите статии, които или си чел, или не те интересуват
                                Малко уважение, господа Гербери
                                Тяхната възможност за заемане на креативно собствена позиция е силно ограничена от естествените им спънки пред еволюционното развитие на висшта им нервна система. И единствения начин да останат продуктивни защитници на ГЕРБ е като използват изкуствен интелект - т.е. да постват чужди статии. Убеден съм че това е и наложената партиина линия в партията държава. Там интелекта не е на почит, също както и поемането на лична инициатива, така че одобрените от Вожда матриали се свеждат до знанието на матриала в ясен и конкретен ред.

Коментар

Working...
                                X