Вашингтон отдавна са наясно кой ,кой е,,Wikileaks: Кандидат-президентите видяни от САЩ''Вижте за кого сме гласували http://www.bivol.bg/wlizboripresident.html Единствено Борисов и хаитянският сенатор Ламбер са докладвани от спецслужбите на САЩ като наркотрафиканти
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.04.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Хайде бе тъпо маце мейси, къде са доказателствата че Плевнелиев е бил платен комсомолски секретар в ОК на ДКМС - Благоевград? Или може би сега ги търсиш? Търси, търси, ама няма да намериш. Цялата тая работа с ДКМС-то е класическа кадесарска инсинуация. Пускаш една рота тролове да пишат по форумите и една многократно повтаряна лъжа се превръща в истина. Щото такива като теб с пилешки мозъци вярват на каквото каже Гугъл. Историята с Плевнелиев е по-елементарна даже от "партийната книжка на Софиянски" - там комунягите поне си бяха направили труда да изфабрикуват фалшив документ.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoKoLoV Разгледай мнениеАма ти наистина си проста пу.ка.Защо тогава гласува за Станишев и Първанов.
За да ми изброиш тия долу, ами те всичките на куп немогат да стигнат Станишев и Първанов.Не ти ли стана ясно колко смешна ставаш с тези ти аргументи и логики.Тъпа работа.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеХа ха как веднага изпълзяха мишките и вместо да ми отговорят конкретно на въпрос,започнаха да ме нападат.Лъсна ви червеният задник .
Почвам подред .Какъв е богът ви Бойко Борисов? - комунист със скрита червена книжка на БКП ,напусна оно време МВР причината мисля,че ви е известна,Син на полковник от МВР, онова за дядото е за наивници.
Цвъки . - син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.Работил питайте него преди 89г
Цецка Цачева, партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.Завършила Рапфака
Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.
Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС-Благоевград
Симеон Дянков- стипендиант на фондация Людмила Живкова.
Новата министърка, Павлова- внучка на заместник завеждащ отдел на ЦК на БКП, Вежди Рашидов-удостоен със званието Главен Мултак на РБ, Московски- първа щатна работа в Мултигруп
Мирослав Найденов- Миро Мършата, виден активист на ДПС .За изброените по -горе от мен ,стига да ви се търси има инфо из нета.Същото в омазаните им биографии няма да го намерите.Що за наивници сте за да не виждате кои 22 години ни управляват?Не си мислете ,че Росен Плевнелиев ще е президент на всички ни.Тъй като е от тяхното тесто ,същият ще служи вярно на червената олигархия както служат в момента вярно и останалите червени от ГЕРБ като Бойко и Цвъки !
Да не би ТИ днес да си станала с червения си задник нагоре?
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение...................
Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС-Благоевград
....................He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеХа ха как веднага изпълзяха мишките и вместо да ми отговорят конкретно на въпрос,започнаха да ме нападат.Лъсна ви червеният задник .
Почвам подред .Какъв е богът ви Бойко Борисов? - комунист със скрита червена книжка на БКП ,напусна оно време МВР причината мисля,че ви е известна,Син на полковник от МВР, онова за дядото е за наивници.
Така че:
ПАДНИ НА КОЛЕНЕ И МОЛИ ЗА МИЛОСТ!
Коментар
-
SoKoLoV
Ама ти наистина си проста пу.ка.Защо тогава гласува за Станишев и Първанов.
За да ми изброиш тия долу, ами те всичките на куп немогат да стигнат Станишев и Първанов.Не ти ли стана ясно колко смешна ставаш с тези ти аргументи и логики.Тъпа работа.
Коментар
-
Ха ха как веднага изпълзяха мишките и вместо да ми отговорят конкретно на въпрос,започнаха да ме нападат.Лъсна ви червеният задник .
Цвъки . - син на шофьора и най-доверено лице на началника на ДС Григор Шопов.Работил питайте него преди 89г
Цецка Цачева, партиен секретар на Окръжния народен съвет в Плевен.Завършила Рапфака
Николай Младенов - син на служител на ДС от високо засекретено ниво.
Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
Симеон Дянков- стипендиант на фондация Людмила Живкова.
Новата министърка, Павлова- внучка на заместник завеждащ отдел на ЦК на БКП, Вежди Рашидов-удостоен със званието Главен Мултак на РБ, Московски- първа щатна работа в Мултигруп
Мирослав Найденов- Миро Мършата, виден активист на ДПС .За изброените по -горе от мен ,стига да ви се търси има инфо из нета.Същото в омазаните им биографии няма да го намерите.Що за наивници сте за да не виждате кои 22 години ни управляват?Не си мислете ,че Росен Плевнелиев ще е президент на всички ни.Тъй като е от тяхното тесто ,същият ще служи вярно на червената олигархия както служат в момента вярно и останалите червени от ГЕРБ като Бойко и Цвъки !Last edited by коки; 01.11.2011, 14:02.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеНякой ще ми даде ли отговор ,защо всички управляващи до ден днешен в България са или пряко или косвено сварзани с комунистическата партия?Нима нямахме един достоен българин ,които да не е бил сварзан с бкп, дс, или секретар на дкмс-то за да заемеше мястото на Гоце?
Колко пишете през този ник?
П.П. И аз се заразих.Last edited by anon6706; 01.11.2011, 13:44.
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеНякой ще ми даде ли отговор ,защо всички управляващи до ден днешен в България са или пряко или косвено сварзани с комунистическата партия?Нима нямахме един достоен българин ,които да не е бил сварзан с бкп, дс, или секретар на дкмс-то за да заемеше мястото на Гоце?He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеНякой ще ми даде ли отговор ,защо всички управляващи до ден днешен в България са или пряко или косвено сварзани с комунистическата партия?Нима нямахме един достоен българин ,които да не е бил сварзан с бкп, дс, или секретар на дкмс-то за да заемеше мястото на Гоце?
Коментар
-
SoKoLoV
МАЙ НЯМА КАК ДА ПИШЕШ ПОВЕЧЕ ПРОТИВ ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО,НА ВСИЧКИ СТАНА ЯСНО КАКЪВ ТИП МИСЛЕНЕ ИМАШ И ЗА КАКВА СЕ СМЯТАШ,БЕЗ ГРАМ КОРЕКТИВ.УЖАС.
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеТемата пак започва да се превръща в хроникьорски сайт, в който ако имаш нерви, скролваш ли, скролваш, за да прескочиш дългите статии, които или си чел, или не те интересуват
Малко уважение, господа Гербери и русИнски пияндета
а оня равновесния пак ни заля с високостойностен психоанализ ..т.е. днес е погълнал САМО от червените хапченца....дай и на мене бе пич , че се чувствам много подтиснат днес
Коментар
-
Някой ще ми даде ли отговор ,защо всички управляващи до ден днешен в България са или пряко или косвено сварзани с комунистическата партия?Нима нямахме един достоен българин ,които да не е бил сварзан с бкп, дс, или секретар на дкмс-то за да заемеше мястото на Гоце?Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеИ кубинците вярваха на Кастро - невероятен оратор, за чиито речи по площадите са си носели столчета
И днес, Куба е една спокойна, без вълнения страна, но твърде, твърде бедна.
* * *
Темата пак започва да се превръща в хроникьорски сайт, в който ако имаш нерви, скролваш ли, скролваш, за да прескочиш дългите статии, които или си чел, или не те интересуват
Малко уважение, господа Гербери
Коментар
Коментар