IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.04.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Това не беше ли от "Пътеводител на галактическия стопаджия"?
    Не, това е нов вид писане на "компютърна" азбука
    7H15 M3554G3 53RV35 7O PR0V3 H0W 0UR M1ND5 ...
    THIS MESSAGE SERVES TO PROVE HOW OUR MINDS ...

Коментар

• Я да чуя от някой герберски защитник, какви са грешките на Американчето, които "партията" се опитвала да прикрие?

Първоначално изпратено от Медиапул
      Език мой, враг мой
      Премиерът издърпа яко ушите на финансовия си министър
      Дянков изскърца на земеделския си колега, Борисов го парира ядосано, че цяла година ГЕРБ покрива грешките му
      .................................................. ........
      "Министър Дянков като какъв дава оценка на министър? Защото ние като партия цяла година се опитваме неговите грешки да покриваме и да поправяме в парламента . Растежът в държавата, полагаме огромни усилия, всички министри, други, да го правят", изригна Борисов
      Стамболов, би ли ни светнал? Нали си гъстак с управниците...

И би ли разтълкувал това изречение на Негово Премиерско Величество:
      "Растежът в държавата, полагаме огромни усилия, всички министри, други, да го правят".
      То сякаш го е писало едно пиле шарено! Дали не се учат един от друг?

.................................................. .................
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Директорът на Държавен фонд "Земеделие" е пребит жестоко тази вечер, потвърдиха за "Новините на Нова" от полицията. http://novatv.bg/news/view/2011/12/2...E%D0%BA%D0%BE/
        http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
          Ако имаше мозък т @uDaCiOuS D@r7nG ,щеше да разбере под 7H15 M3554G3 53RV35 7O PR0V3 H0W 0UR M1ND5 C4N D0 4M4Z1NG 7H1NG5! 1MPR3551V3 7H1NG5! 1N 7H3 B3G1NN1NG 17 WA5 H4RD BU7 N0W, 0N 7H15 LIN3 Y0UR M1ND 1S R34D1NG 17 4U70M471C4LLY W17H0U7 3V3N 7H1NK1NG 4B0U7 17, B3 PROUD! 0NLY C3R741N P30PL3 C4N R3AD 7H15. R3 P057 1F U C4N R35D 7H15 какво се крие.
          Това не беше ли от "Пътеводител на галактическия стопаджия"?
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• "....В най-крупен рекламодател през 2011 година се превърна не друг, а... българската държава. Чрез реклами в медиите хазната подпомага закъсалите вестници, радиа и телевизии, чиито приходи устремно спадаха. В тази доста съмнителна практика българската държава си служи и с инструмента на т.нар. дейности за информация и реклама, финансирани по различни европрограми. В отговор – в медиите избуява безкритичното или неудържимо положително отношение към правителството, а най-вече към министър-председателя...." Общото между Борисов и суджука http://www.dw-world.de/dw/article/0,,15634351,00.html
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Пипи, що реши че тва дет съм ти написал е глупост? Не можеш ли да го прочетеш?
              Ако имаше мозък т @uDaCiOuS D@r7nG ,щеше да разбере под 7H15 M3554G3 53RV35 7O PR0V3 H0W 0UR M1ND5 C4N D0 4M4Z1NG 7H1NG5! 1MPR3551V3 7H1NG5! 1N 7H3 B3G1NN1NG 17 WA5 H4RD BU7 N0W, 0N 7H15 LIN3 Y0UR M1ND 1S R34D1NG 17 4U70M471C4LLY W17H0U7 3V3N 7H1NK1NG 4B0U7 17, B3 PROUD! 0NLY C3R741N P30PL3 C4N R3AD 7H15. R3 P057 1F U C4N R35D 7H15 какво се крие.
              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

може да не разбира английски

Коментар

• Виц на деня

Въпрос към радио "Ереван":
                  - Защо Дянков говори без да е съгласувал с Бойко Борисов?
                  Радиото:
                  - Защото е ВИЦовЕПРЕМИЕР ...

Коментар

То, чите, чите детето, ама не помни.....

Коментар

• Първоначално изпратено от @uDaCiOuS D@r7nG Разгледай мнение
                      А бе за какви пилета ми говориш, ти добре ли си.Я пак прочети статията.И по точно :

Коментар

• Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                        ... много ми е чудно как февруари 2011г . знаеш какво ще се случи 2012 г....ти някое извънземно добиче ли си ..
                        Да не съм прост като вашите кадри, че да не знам.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          1. На сълзи, усмивки и обещания не вярвам.
                          2. Усвояването на еврофондовете е към 20 %....Тези договаряния на маса не вършат работа. Важно е колко от парите са влезнали реално във фирмите и колко работни места са осигурили...

пп. Надявам се да си ме разбрал, защото имаше едно пиле проскубано, дето само спамеше.......
                          А бе за какви пилета ми говориш, ти добре ли си.Я пак прочети статията.И по точно :
                          "През 2011 г. вече са договорени 10,1 милиарда лева по оперативните програми, което представлява 65% от ресурса, едно добро постижение на фона на заложените 61-62%, поставени от нас в началото на годината. Това отчете министърът по управление на европейските фондове Томислав Дончев в интервю за БТА."
                          Това е различно, но погледнато от твоята камбанария става съвсем изкривено.Но така излиза че спамиш само.Така ли е?

"Преди Коледа са били изплатени 2,9 млрд. лева, съставляващи 19% от общия бюджет на програмите."

Това са много малко пари и да въобще са неуместни коментарите по въпроса, само незнам моите ли?
                          Иначе празните приказки ги знаем по надолу има доста и фанфарите и какви ли не ярко червени гьонски изпълнения.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                            1. На сълзи, усмивки и обещания не вярвам.
                            2. Усвояването на еврофондовете е към 20 %....Тези договаряния на маса не вършат работа. Важно е колко от парите са влезнали реално във фирмите и колко работни места са осигурили...

пп. Надявам се да си ме разбрал, защото имаше едно пиле проскубано, дето само спамеше.......
                            Чичко нали за да влезнат пари ПЪРВО трябва да се договорят...предните плъзгачи на които им бе спряно еврофинансирането са най-готените пичове, а сегашните са кофти защото "само" 20 % усвоили....
                            да ти имам желязната логика и късата памет...

Весели празници и си изпразни главата от комунистически помии...

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение

Коментара кърти
                              Общата стойност на рехабилитационните дейности е 36 941 419 лв. (с ДДС), като 75 на сто от средствата са осигурени от Европейската инвестиционна банка, а 25 на сто - от бюджета.

а това прочете ли го ... осмисли ли го ..или само четеш там където пише колко е лош този или онзи министър...

а и много ми е чудно как февруари 2011г . знаеш какво ще се случи 2012 г....ти някое извънземно добиче ли си ..

Коментар

• На снимката: Сюлейман безумний сочи върха пак. И вика: "Търчете! Тамо са парите!" http://www.dnes.bg/politika/2011/12/...diankov.147595

Коментара кърти

Коментар

Working...
                                X