IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 20.04.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Джей, ти да не си плагиатствал от Ленин.....

Коментар

• Току що осъществи състава на
      Чл. 320. (1) (Предишен текст на чл. 320 - ДВ, бр. 92 от 2002 г.) Който явно подбужда към извършване на престъпление чрез проповед пред множество хора, чрез разпространяване на печатни произведения или по друг подобен начин, се наказва с лишаване от свобода до три години, но не с по-тежко наказание от това, предвидено за самото престъпление.
      А това, към което подбуждаш, е състава на
      Чл. 95. (Доп. - ДВ, бр. 50 от 1995 г., изм., бр. 153 от 1998 г.) Който, с цел да бъде съборена, подровена или отслабена властта в републиката, участвува в извършването на опит за преврат за насилствено завземане на властта в центъра или по места, или в бунт, или във въоръжено въстание, се наказва с лишаване от свобода от десет до двадесет години, с доживотен затвор или с доживотен затвор без замяна.
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
        Jay Gould;добро е всичко де си го написал в статията .Но се пита в задачата ,дей тоя матреал за революцията??Ай аз а може би и ти сме навити .Та кой ще ни последва???
        ТИ СИ МАТРЯЛА МА....

Коментар

• Jay Gould;добро е всичко де си го написал в статията .Но се пита в задачата ,дей тоя матреал за революцията??Ай аз а може би и ти сме навити .Та кой ще ни последва???
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Революция или подскачане по площадите – изберете сами http://borsi.blog.bg/novini/2012/01/...te-sami.884596
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
              Това коки, не се знае, защото неговото, както и тези на Валюту Златев, Гоце и други "топ"другари са на съхранение на "Любянка". Да са по-близо до господаря, който им подсвирка, когато пожелае.
              Досиетата им в КГБ едва ли ще видят бял свят.Но май забрави ,че и тук също им се водиха такива към ДС/КДС/ .Та мисълта ми в предният пост- ако не са унищожени и ако са скатани някъде на сигурно място, какво ли пише в тях???Друго което сега се сетих ,ако си спомняш навремето заради унищожаването на 144 235 досиета осъдиха две лица .О.з. ген.Атанас Семерджиев отнесе 4 години и 6 месеца затвор при общ режим, ,а о.з. ген Нанка Серкеджиева на 2 години лишаване от свобода, също общ режим.Та мисълта ми на кого ли са били те???

Коментар

• Просто чиче, не си достоен изобщо да ти отговарям. Кой си ти, че ще раздаваш "призове" бе смотльо? Или се мислиш за Гоце дето раздава ордените на кило.
                Що се отнася за тия, които предават не само хората, а и Бога и Вярата, лично бих им ритал столчетата и бих ги люлял с усмивка след това.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  Шофьор на тролейбус се самоуби пред пътници

http://dnes.dir.bg/news/most-shofyor...eybus-10327094
                  НАИВHИК не знам дали ти е известно ,но през миналото лято излезе една новина в която се казва ,че ,България е с най-висок дял на успешните опити за самоубийство сред всички страни в Европа. Почти всеки ден у нас едно дете посяга на живота си, а двама възрастни се самоубиват.Което си е ужасно.А още по ужастно е ,че у нас не работят програми за превенция на самоубийствата и за психичното здраве. Обяснението от Министерството на здравеопазването е, че няма пари.

Коментар

Ето още една "добра новина", макар и доста очаквана от мен:

Комисията по досиетата освети агентите на ДС сред висшите духовници в Българияhttp://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/...te_na_ds_sred/

"..12 от 15 членове на Светия синод са били сътрудници на Държавна сигурност, показва проверката."

Публично обесване за такива, при които и малкото останали вярващи са ходили да споделят мъките си, а те са ги долагали на офицера си!!!
                    Смърт! Изроди гнусни, чернодрешковци, дано пукнете от бавен рак всички и децата ви до 9-то коляно.

С този пост N 666 окончателно спечели приза за най- гнусно копеле във форума.....
                    Прочети един виц в темата..
                    "Ангелчето стои на рамото ти и си записва какво пожелаваш, за да ти го даде....."
                    Докато е време си изтрий гнусотиите.....

Коментар

• Това коки, не се знае, защото неговото, както и тези на Валюту Златев, Гоце и други "топ"другари са на съхранение на "Любянка". Да са по-близо до господаря, който им подсвирка, когато пожелае.

Коментар

Ето още една "добра новина", макар и доста очаквана от мен:

Комисията по досиетата освети агентите на ДС сред висшите духовници в Българияhttp://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/...te_na_ds_sred/

"..12 от 15 членове на Светия синод са били сътрудници на Държавна сигурност, показва проверката."

Публично обесване за такива, при които и малкото останали вярващи са ходили да споделят мъките си, а те са ги долагали на офицера си!!!
                        Смърт! Изроди гнусни, чернодрешковци, дано пукнете от бавен рак всички и децата ви до 9-то коляно.

За мен тая добра си е добра ,но си задавам въпрос, какво ли пише в досието на най-големият синодален доносник Максим ,че са го покрили????

Коментар

• Ето още една "добра новина", макар и доста очаквана от мен:

Коментар

• Първоначално изпратено от Ravon Разгледай мнение
                            ....
                            ..
                            как точно да се реши ???
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Най -после да прочета една хубава новина .В нея се казва ,че правителството е взело решение ,отпуските на държавните служители да бъдат орязани. http://www.dnes.bg/politika/2012/01/...icite.148979,6 Сега ако може и да ги посъкратят ,ще е още по- добре.

Коментар

• На този от снимката по-долу не бих поверила и глобите си за неправилно паркиране.

Коментар

Working...
                                X