Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 20.04.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеЧл. 320. (1) (Предишен текст на чл. 320 - ДВ, бр. 92 от 2002 г.) Който явно подбужда към извършване на престъпление чрез проповед пред множество хора, чрез разпространяване на печатни произведения или по друг подобен начин, се наказва с лишаване от свобода до три години, но не с по-тежко наказание от това, предвидено за самото престъпление.Чл. 95. (Доп. - ДВ, бр. 50 от 1995 г., изм., бр. 153 от 1998 г.) Който, с цел да бъде съборена, подровена или отслабена властта в републиката, участвува в извършването на опит за преврат за насилствено завземане на властта в центъра или по места, или в бунт, или във въоръжено въстание, се наказва с лишаване от свобода от десет до двадесет години, с доживотен затвор или с доживотен затвор без замяна.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеJay Gould;добро е всичко де си го написал в статията .Но се пита в задачата ,дей тоя матреал за революцията??Ай аз а може би и ти сме навити .Та кой ще ни последва???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеТова коки, не се знае, защото неговото, както и тези на Валюту Златев, Гоце и други "топ"другари са на съхранение на "Любянка". Да са по-близо до господаря, който им подсвирка, когато пожелае.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеЕто още една "добра новина", макар и доста очаквана от мен:
Комисията по досиетата освети агентите на ДС сред висшите духовници в Българияhttp://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/...te_na_ds_sred/
"..12 от 15 членове на Светия синод са били сътрудници на Държавна сигурност, показва проверката."
Публично обесване за такива, при които и малкото останали вярващи са ходили да споделят мъките си, а те са ги долагали на офицера си!!!
Смърт! Изроди гнусни, чернодрешковци, дано пукнете от бавен рак всички и децата ви до 9-то коляно.
С този пост N 666 окончателно спечели приза за най- гнусно копеле във форума.....
Прочети един виц в темата..
"Ангелчето стои на рамото ти и си записва какво пожелаваш, за да ти го даде....."
Докато е време си изтрий гнусотиите.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеЕто още една "добра новина", макар и доста очаквана от мен:
Комисията по досиетата освети агентите на ДС сред висшите духовници в Българияhttp://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/...te_na_ds_sred/
"..12 от 15 членове на Светия синод са били сътрудници на Държавна сигурност, показва проверката."
Публично обесване за такива, при които и малкото останали вярващи са ходили да споделят мъките си, а те са ги долагали на офицера си!!!
Смърт! Изроди гнусни, чернодрешковци, дано пукнете от бавен рак всички и децата ви до 9-то коляно.
За мен тая добра си е добра ,но си задавам въпрос, какво ли пише в досието на най-големият синодален доносник Максим ,че са го покрили????Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Ето още една "добра новина", макар и доста очаквана от мен:
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ravon Разгледай мнение....
как точно да се реши ???Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Най -после да прочета една хубава новина .В нея се казва ,че правителството е взело решение ,отпуските на държавните служители да бъдат орязани. http://www.dnes.bg/politika/2012/01/...icite.148979,6 Сега ако може и да ги посъкратят ,ще е още по- добре.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
Коментар