Първоначално изпратено от коки
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеЕ трябва смяна на обстановката, малко на тревичка росна, малко в горичка с миризма на шишарки, малко на рекичка шумоляща и ще ти се понапълни душичката- не говоря за барове и жени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov
да като малък никога не ми купуваха повече от една малка боза, колкото и да ревях.KosmonavtaЗа това пък на тези години не си дебел и нямаш високо кръвно..
............
Kosmonavta Разгледай мнение
Всичко ям и пия.. Аз съм междинният вид (или доказателство), че човека е произлезнал от прасето... Тежа 100 кила.
Kosmonavta-Няма да те лъжа, ако махнем удоволствията свързани със семейството и детето, в последните 2-3 години всичко друго ми е на маса... Направо се мразя. А на времто ходех по чужбина, по жени, по барове и курорти, Не съм пропускал Октобър фест .. А сега съм свиня - ходя на отвратителна работа, прибирам се, кажем си 5 приказки с жената докато правим салата и режа мезетата и сядам пред телевизора да пия и да ям, Най големото ми разнообразие е ако седна в съседите или в кварталната кръчма... Абе колкото и да ми е неприятно станах си типичният българин.. А не давах такива заложби.Last edited by коки; 25.08.2011, 10:43.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеНяма да те лъжа, ако махнем удоволствията свързани със семейството и детето, в последните 2-3 години всичко друго ми е на маса... Направо се мразя. А на времто ходех по чужбина, по жени, по барове и курорти, Не съм пропускал Октобър фест .. А сега съм свиня - ходя на отвратителна работа, прибирам се, кажем си 5 приказки с жената докато правим салата и режа мезетата и сядам пред телевизора да пия и да ям, Най големото ми разнообразие е ако седна в съседите или в кварталната кръчма... Абе колкото и да ми е неприятно станах си типичният българин.. А не давах такива заложби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеверно, че прасето е най умното животно. до неговата интелигентност се доближават само някои хищни китове и човекоподобни маймуни
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеТогава след като ядеш всичко, не правиш друго- за да ти е пълна душичката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеВсичко ям и пия.. Аз съм междинният вид (или доказателство), че човека е произлезнал от прасето... Тежа 100 кила.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеПрофесионално изкривяване.
макар че и на подчинените върши работа.
и на равните тоже.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеЯдеш ли баклавичка и шоколадче? Салатка от пресни градински доматчета с много лукче и магданосче?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеЗа това пък на тези години не си дебел и нямаш високо кръвно.... Ей като си спомня кварталната сладкарница.. Боза и тулумбички... После намерихме в бозата задна част от мишка (по татово време бозата си беше боза и често ставаха такива инфекции, помните ли как проверявахме всяка бира да няма гъба) и бя врем не ходех там... Ама колко хубаво си изкарвахем - 5-10 деца (били сме 2 ри, 3ти клас) с мечти, си седят и си говорят, пиейки бозичка... Бяхме много чисти и невинни създания. Сега като гледам как се рави на всички от квартала живота и съпоставям с мечтите които сме имали... Ебати, голям кур е живота (извиняк=вам се на дамите, ама не намерих по културна фраза)... Мкар че баснята за кафето на КОКИ е много точна - по скоро проблемите ни идват от това че не съответстват желанията ни и реалността... А не че сме токлова зле. Все пак 80% от населението на Сомалия твърди че живее добре. В БГ процента е под 30.
Като се замислиш - имаш семейство, три коли, жилище (едно - три в София, едно некъде другаде), вила в БГ, всяко лято и зима не ти е проблем да идеш на средностатистическа почивка, където и да е в Европа....... Ама пусто все нещо не ти е като трябва (говоря за себе си) - и не се чувстваш щастлив, мотивиран и удволетворен....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеда като малък никога не ми купуваха повече от една малка боза, колкото и да ревях.
Като се замислиш - имаш семейство, три коли, жилище (едно - три в София, едно некъде другаде), вила в БГ, всяко лято и зима не ти е проблем да идеш на средностатистическа почивка, където и да е в Европа....... Ама пусто все нещо не ти е като трябва (говоря за себе си) - и не се чувстваш щастлив, мотивиран и удволетворен....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениемай да
явно умееш да вадиш душата на човека
Коментар
-
Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнениеЛошо, ти затова ли сега си наваксваш?
явно умееш да вадиш душата на човекаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеда като малък никога не ми купуваха повече от една малка боза, колкото и да ревях.
Коментар
Коментар