IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    В продължение - аз самият съм дългогодишен състезател (вече бивш) по бойни спортове.. После направих тежка катастрофа и не се върнах към спорта... Трябва да ти кажа че в най силните си години бях тотално не агресивен. Квартални пияници са ми взимали парите и не знам защо никога не им посягах (а ти съзнаваш че можех да ги направя на пастет за 5 секунди).. После като одъртях и се озлобих някак и избих в другата крайност.. Биех циганите и пенсионерите по транспорта. Мутрите по свтофарите, кварталните побойници итн. Веднъж бях нкаутирал един дебелак дето ме предреди в Билла.. Сега съм някъде по средата, но си загубих духа, убих духа на Че Гевара който цживееше в мен и сега по скоро ако направя някой екшън е в отговор на някоя уникално фрапираща житейска ситуация.....
    Значи ще ти бъде интересно долното.
    В добавка - както казват - Не е важно дали умееш да се биеш, а дали носиш на бой. Уморяваш другия от това, че те бие и го побеждаваш. Говоря за улични схватки, не с професионални убийци.
    Свали си долния торент и на CD2 гледай от 00ч 54мин. до 1ч и 04мин.

http://zamunda.net/details.php?id=247160&hit=1

Коментар

В продължение - аз самият съм дългогодишен състезател (вече бивш) по бойни спортове.. После направих тежка катастрофа и не се върнах към спорта... Трябва да ти кажа че в най силните си години бях тотално не агресивен. Квартални пияници са ми взимали парите и не знам защо никога не им посягах (а ти съзнаваш че можех да ги направя на пастет за 5 секунди).. После като одъртях и се озлобих някак и избих в другата крайност.. Биех циганите и пенсионерите по транспорта. Мутрите по свтофарите, кварталните побойници итн. Веднъж бях нкаутирал един дебелак дето ме предреди в Билла.. Сега съм някъде по средата, но си загубих духа, убих духа на Че Гевара който цживееше в мен и сега по скоро ако направя някой екшън е в отговор на някоя уникално фрапираща житейска ситуация.....
      Баси, спирам да ходя у Билла. Ти си бил голямо жиуотно бре

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Може и да е някаква PR история, но тези мутрагени гледат да стоят в сянка. Ще видим развитието.

Коментар

Вчера си говорихме за Третия закон на Нютон.....
          Кубрат Пулев налита на брюнетка, пребиват го с опасност за живота
          http://www.plovdivmedia.com/43259.html
          Най якият човек който познавам, живее в САЩ и беше барета в БГ, после във френският легион, смятай машина за убиване (2 метра висок жилав, с физиономия на наемен убиец) имаше един лаф - Няма кръстник който да не е кръщаван... Та този пич ми е раправял случай, когато в едно меле някъде по студентски град, няккво студентче го ритнало по ташаците и му изместило единият тестис и лежал 5 дни в болница... Смятай къде е това говедо, къде е едно студентче, Все едно влака за Русе да блъсне каруца...

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
            А бе и аз за това чух, ама май се оказа кьорфишек. Пусни "Кубрат Пулев" в гуглето с филтър за последните 2 дни и ще излезе някакво негово интервю, в което отрича всичко. Бил си жив и здрав ....
            Може и да е някаква PR история, но тези мутрагени гледат да стоят в сянка. Ще видим развитието.

Коментар

А бе и аз за това чух, ама май се оказа кьорфишек. Пусни "Кубрат Пулев" в гуглето с филтър за последните 2 дни и ще излезе някакво негово интервю, в което отрича всичко. Бил си жив и здрав ....
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
                Вчера някакъв спрял на средата на улицата и аз идвайки зад него му свирнах да тръгва,той излиза от колата и ми тръгва заплашително ама е окло 60-65 кила,а аз съм си 100 кила побойник с нисък праг на търпимост.Вече го виждах проснат приритващ на земята ,обаче си казах стой мирен и боя се размина.После един час мислех този дрисък си помисли че ме е уплашил,след още един час почнах да чувствам удовлетворение от постъпката си,т.е. че съм запазил самообладание.
                Абе трябвало е да го набиеш но леко (една глава и два ритника, да не го осалатиш)пребиеш и то жестоко, за да си вземе поука. Така дребосъка ще си помисли че е безсмъртен и некой друг ще трябва да го бие.... От друга страна си постъпил по европейски.. И аз не знам къде е истината.. Абе като че си прав

Коментар

• Между другото, интересен факт е, че Майк Тайсън е пребиван извън ринга само един път....... от таксиметров шофьор. Самият Майк го признава.

Коментар

Вчера някакъв спрял на средата на улицата и аз идвайки зад него му свирнах да тръгва,той излиза от колата и ми тръгва заплашително ама е окло 60-65 кила,а аз съм си 100 кила побойник с нисък праг на търпимост.Вече го виждах проснат приритващ на земята ,обаче си казах стой мирен и боя се размина.После един час мислех този дрисък си помисли че ме е уплашил,след още един час почнах да чувствам удовлетворение от постъпката си,т.е. че съм запазил самообладание.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                      Купон правите, а не давате 50 кинта на спасителя да работи нощна смяна Правило №1 при купон: Басейните работят нощем със спасител, срещу задължението на купонясващите да дадат 50 лева и да сменят стъклените чаши Който не отговаря на това правило забравя за купон в неговия хотел

Ако знаех, че има такава услуга /спасител срещу скромната сума от 50 лв./, веднага щях да си я поръчам. Нали не мислиш, че изживях върховно щастие като в 3 часа през нощта когато видях около 20 пияни дивака в басейна!?
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

Вярно ама как се лекува това? Щото нали разбираш как ме гледат големите шефове като разберат че съм заплашвал с побой 20 годишно момиченце защото яло бейк ролс и хрупало... Аз съм играч и естествено се измъквам с хитри игри, но като стане няколко пъти и се създава едно негативно мнение....
                        Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                          Космонавт, тези години /когато всичко се решаваше по мъжки/ смятам, че отдавна отминаха. Щом си мениджър, значи си на определено ниво в йерархията, което ти дава право да ги извикваш един по един и да разговаряш с тях. Моят съвет е - гледаш човека в очите и му казваш кое не ти харесва. Ако премълчаваш, ще дойде време когато ще си намразиш работата. С тези компромиси, които правим от едното си пусто възпитание, нищо добро не ни очаква.
                          Абе виках ги но имам чувството че нарочно го правят.. А и нали разбираш за какъв абсурд става въпрос.. Да викаш разни хора и да им казваш да не хрупат или да не мляскат....

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                            Дори ходя да ги вадя от басейна в Чифлика посред нощ /за да не се издавят/
                            Купон правите, а не давате 50 кинта на спасителя да работи нощна смяна Правило №1 при купон: Басейните работят нощем със спасител, срещу задължението на купонясващите да дадат 50 лева и да сменят стъклените чаши Който не отговаря на това правило забравя за купон в неговия хотел

Коментар

И аз съм вадил хора от басейна ама тогава бяхме много яка бригада.. Сегашните ми колеги са добри професионалисти, но с много дразнещи навици (описал съм ги по долу).. Тс аз нямам служебни проблеми, а по скоро шпроблем с възпитанието на колегите... Аз не съм добър мениджър, но съм честен и коректен.. Това от казармата го знам 0- по добре да пребия някой и да си остане между нас от колкото да йму съсипя живота. Има някои съм ги шамарил и сега са ми благодарни..
                              Космонавт, тези години /когато всичко се решаваше по мъжки/ смятам, че отдавна отминаха. Щом си мениджър, значи си на определено ниво в йерархията, което ти дава право да ги извикваш един по един и да разговаряш с тях. Моят съвет е - гледаш човека в очите и му казваш кое не ти харесва. Ако премълчаваш, ще дойде време когато ще си намразиш работата. С тези компромиси, които правим от едното си пусто възпитание, нищо добро не ни очаква.
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

Развиваш раздразнителност преминаваща в свадливост типична за 50-те и аз забелязвам нещо такова.
                                Вярно ама как се лекува това? Щото нали разбираш как ме гледат големите шефове като разберат че съм заплашвал с побой 20 годишно момиченце защото яло бейк ролс и хрупало... Аз съм играч и естествено се измъквам с хитри игри, но като стане няколко пъти и се създава едно негативно мнение....

Коментар

Working...
                                X