IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз пък,да ви се похваля,съм бил на международна бригада в Унгария,до някакъв град Екешсекешвар ли беше,или нещо подобно-87г.Слизаме от автобуса и чакаме да ни настанят.Мале,като взеха да се прибират вече работещите бригадири от работа:20момичета на 2-3 момчета,20момичета-2-3момчета............и т,н,Чехкини,полякини,рускини,датчанки,германки.... ...-съотвошението в лагера беше 600 момичета на 100момчета.Един месец-в РАЯ.Ужасяващ кеф изкарах

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      24160.....
      . Че то туй Втора Армия бре - 28 мотострелкова дивизия с дислокация в района на Ст.Загора ..Или артилерийския полк или кашимерията под Аязмото

ПС: Някои от цифрите на поделенията си приличаха с тия на Марица и Харманли - затва може и леко да бъркам в момента, но за дислокацията съм сигурен
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
        Бригадите са прелюдията на приключенията в родната казарма !

Но много Фнимавайте колко и докъде ше лъжите за нея - докато за детството липсващите спомени се оправдават с къса памет ( склероза ) , за казармата раздувките и дивергенциите ще се санкционират
        24160.
        Ако има някой друг, може да си поговорим.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          И публично порицаване пред строя И то не само за неизпълнение на нормите. Имаше едно дигане и сваляне на знамето на лагера от първенците.
          Студентските бригади и практиките също бяха готини. Още повече, че бяха с откъсване от университета и новото гадже, с което волю - неволю трябва да се съобразяваш
          Ей това много ме разсмя и наведе на спомени. Имахме една бригада в 10-ти клас. Свършил е работният ден, започват да вадят тези за порицание пред строя. По едно време, строят на порицаните стана по-голям от тези на примерните.

Коментар

А пък в средното - с намалено поведение не можеше да кандидатстваш за висше, така че Руукито е прав за предположението за СПТУ-то.
            Абе,не забравяй,че хората имат и различна представа какво е това да се скатаваш
            Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Бригадите са прелюдията на приключенията в родната казарма !

Но много Фнимавайте колко и докъде ше лъжите за нея - докато за детството липсващите спомени се оправдават с къса памет ( склероза ) , за казармата раздувките и дивергенциите ще се санкционират
              Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

А пък в средното - с намалено поведение не можеше да кандидатстваш за висше, така че Руукито е прав за предположението за СПТУ-то.
                Едното ми предупреждение беше за изгонване именно от бригада. А изгонването беше за псуване на някъв комсомолски от онези с червените лентички и звездичките. Пред строя го направиха мамка им и ме пуснаха да си ходя пеш 20 километра. И баща ми умря от срам с мен

Коментар

• [QUOTE=BOBAN1;1059138980]
                  Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение

...ти да не си учил в ССУМОРа в Бургас
                  ТКК Варна

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
                    Абе,зависи кой къде е бил....и аз на повечето бригади съм скатавал яко,ама на последната като студент искаха една групичка да ни изгонят от бригадата 2 дена преди края,щото бяхме прекалили доста с мързела,пък и много ни знаеха устите,та да видиш за 2 дни как се оказа,че можем да бачкаме усърдно....щото за гонене от бригада можеха да те изхвърлят от комсомола,а като не си в комсомола не може да си студент...така,че наистина зависи кой къде е бил.

Коментар

• [QUOTE=zarco;1059138979]
                      Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение

Плавателната практика си е била винаги част от учебното време, а заверката на стажантските книжки беше условие за записването в по-горният курс през новата учебна година, но може да е имало някакви разминавания - да кажем, ако си имал вуйчо-владика...
                      Плавателната практика беше и в учебно време и през ваканциите. При нас беше много строга дисциплината и наказаните вместо да се шляят по моретата и в гнусна чужбина си налягаха парцалките с някаква трудова повинност в техникума. Всъщност сега като се замисля, аз имам 2 последни предупреждения, но не си спомням изобщо някой да не е ходил на плаване по мое време.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                        ако си учила в някое СПТУ ,може.
                        при нас в пловдивската английска нямаше начин за скатавка, с краденето просто си помагахме , щото за скатавка намаляваха поведение
                        И публично порицаване пред строя И то не само за неизпълнение на нормите. Имаше едно дигане и сваляне на знамето на лагера от първенците.
                        Студентските бригади и практиките също бяха готини. Още повече, че бяха с откъсване от университета и новото гадже, с което волю - неволю трябва да се съобразяваш
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

Доста по-млада си отколкото се представяш. Дано това не те обижда.
                          Да не говорим и за изказването ти по-долу, че хубавата музика се е слушала едно време по баровете и вариететата.
                          Абе,зависи кой къде е бил....и аз на повечето бригади съм скатавал яко,ама на последната като студент искаха една групичка да ни изгонят от бригадата 2 дена преди края,щото бяхме прекалили доста с мързела,пък и много ни знаеха устите,та да видиш за 2 дни как се оказа,че можем да бачкаме усърдно....щото за гонене от бригада можеха да те изхвърлят от комсомола,а като не си в комсомола не може да си студент...така,че наистина зависи кой къде е бил.
                          Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• [QUOTE=НАИВHИК;1059138973]
                            Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                            при нас в пловдивската английска нямаше начин за скатавка, с краденето просто си помагахме , щото за скатавка намаляваха поведение [/QUOTЕ

Хихих, а при нас най-гадното наказание беше - Лишаване от плавателна практика. В Техникума за шофьори на кораби
                            ...ти да не си учил в ССУМОРа в Бургас

Коментар

• [QUOTE=НАИВHИК;1059138973]
                              Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                              при нас в пловдивската английска нямаше начин за скатавка, с краденето просто си помагахме , щото за скатавка намаляваха поведение [/QUOTЕ

Хихих, а при нас най-гадното наказание беше - Лишаване от плавателна практика. В Техникума за шофьори на кораби
                              Плавателната практика си е била винаги част от учебното време, а заверката на стажантските книжки беше условие за записването в по-горният курс през новата учебна година, но може да е имало някакви разминавания - да кажем, ако си имал вуйчо-владика...
                              "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                                ...Кат се сетя в казармата какъв трипер изкарах.. Те тогава научих за венерическите болести..
                                ти си баси девственика
                                чак до казармата да се опазиш
                                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Working...
                                X