4i40-Дали го вади "голям" го питай него на лични....А ,че сте едно поколение си личи - и двамата сте "сендовчета", не може да ви надприказва човек.....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеanon6706 не се отплесвай в друга посока, а кажи вярно ли е ,че си 67 набор ???
П.П. Биеш ме 3 от 5 на шах и всичко ще ти кажа.
Коментар
-
Що поне един не ма спомена с добра дума бре? Хем разправяте колко е хубаво било при бай Тошо.
И бригади имаше където да се понаклецате, и цигарки евтинки, и водката беше 5-6 лева. Немаше бандити, немаше треви и по-гадни мръсотии.
И компютри "Правец" ви направих. Верно че ония гяволи от външната разведка откраднаха техниките, ама поне едно сполай на Бай Тошо можехте да кажете.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеДали го вади "голям" го питай него на лични....А ,че сте едно поколение си личи - и двамата сте "сендовчета", не може да ви надприказва човек.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеУххх, това 6706 все ви бърка.
Не бе хора - Аз обичам да играя шах и играех преди 7-8 години в Yahoo! под друг никнейм. Тогава нападнаха Yahoo Games разни хакери и yahoo "раздаде" на старите играчи служебни никове, които можеха да запазят или изтрият (за да си запазят рейтинга от изиграните партии, но и с опция за нулиране). Аз си нулирах рейтинга, но запазих ника и оттогава ползвам този ANON6706 във форумите.
П.П. На който му се играе шах - добре дошъл е да играе с anon6706.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеСериозно ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТова откъде го измисли.....Че тогава диското не беше вече на мода.
пп. Анона е на 06.06.1967г- дяволе и половина е ...знам го аз
Не бе хора - Аз обичам да играя шах и играех преди 7-8 години в Yahoo! под друг никнейм. Тогава нападнаха Yahoo Games разни хакери и yahoo "раздаде" на старите играчи служебни никове, които можеха да запазят или изтрият (за да си запазят рейтинга от изиграните партии, но и с опция за нулиране). Аз си нулирах рейтинга, но запазих ника и оттогава ползвам този ANON6706 във форумите.
П.П. На който му се играе шах - добре дошъл е да играе с anon6706.
П.П. Пуснете anonXXXX на Гууглето и ще видите колко сме много.Last edited by anon6706; 30.08.2011, 18:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеТова откъде го измисли.....Че тогава диското не беше вече на мода.
пп. Анона е на 06.06.1967г- дяволе и половина е ...знам го азВсичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениекоки Освен това, самият израз "дискотеки" е по-скоро от след 1989г.
пп. Анона е на 06.06.1967г- дяволе и половина е ...знам го аз
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеАз съм anon (anonymous).
Не съм на малко, но не съм и старик.
Защо ти трябва да знаеш?Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеanon6706;без да послъгваш я кажи на колко години си ???
Не съм на малко, но не съм и старик.
Защо ти трябва да знаеш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениекоки, не е важно количеството, а качеството. Не знам за кои години говориш, но едно време не броя на заведенията носеше качеството на музиката. Освен това, самият израз "дискотеки" е по-скоро от след 1989г.
Както и да е - вписала си се тук, но не прекалявай със "спомените" от първо лице.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеВ изказването си съм имала в предвид ,че най вероятно тия момичетата не са ходили по дискотеки и бар вариетета и и за това не им е известен конкретният музикант за който идеше реч.Какво още не си рабрал???И я да те питам да не би да е имало много дискотеки и бар вареатета преди 89г ??Защото в нашитя град се брояха на пръсти.
Както и да е - вписала си се тук, но не прекалявай със "спомените" от първо лице.
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки
Моята гледна точка е ,че на същите не са им известни такива музиканти,по простата причина ,че оно време не са изживели младежките си години във веселие В смисъл не са посещавали много дискотеки и бар вариетета,които макар и малко ,все пак ги имаше.Спомням си как не пускаха в тях лица под 18год и добре ,че на баща ми братовчед бе барман ,та покрай него ходихме.Та такива ми ти работи.
anon6706 написа:Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеanon6706 написа:
Доста по-млада си отколкото се представяш. Дано това не те обижда.
Да не говорим и за изказването ти по-долу, че хубавата музика се е слушала едно време по баровете и вариететата.
-----------------------------------------
Горното имах предвид.Last edited by коки; 30.08.2011, 18:11.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеМоята гледна точка е ,че на същите не са им известни такива музиканти,по простата причина ,че оно време не са изживели младежките си години във веселиеВ смисъл не са посещавали много дискотеки и бар вариетета,които макар и малко ,все пак ги имаше.Спомням си как не пускаха в тях лица под 18год и добре ,че на баща ми братовчед бе барман ,та покрай него ходихме.Та такива ми ти работи.
Доста по-млада си отколкото се представяш. Дано това не те обижда.
Да не говорим и за изказването ти по-долу, че хубавата музика се е слушала едно време по баровете и вариететата.
-----------------------------------------
Горното имах предвид.
Коментар
Коментар