IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 4i40-Дали го вади "голям" го питай него на лични....А ,че сте едно поколение си личи - и двамата сте "сендовчета", не може да ви надприказва човек.....
    Относно лс ,4i40 понеже оно време все съм ходила с по -големи от мен и от тогава някакси на такива като anon6706 и по- малки не ми е било тръпка.Гледам на тях с пренебрежение.
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
      anon6706 не се отплесвай в друга посока, а кажи вярно ли е ,че си 67 набор ???
      Който набор искаш, този ще бъда......

П.П. Биеш ме 3 от 5 на шах и всичко ще ти кажа.

Коментар

• Що поне един не ма спомена с добра дума бре? Хем разправяте колко е хубаво било при бай Тошо.
        И бригади имаше където да се понаклецате, и цигарки евтинки, и водката беше 5-6 лева. Немаше бандити, немаше треви и по-гадни мръсотии.
        И компютри "Правец" ви направих. Верно че ония гяволи от външната разведка откраднаха техниките, ама поне едно сполай на Бай Тошо можехте да кажете.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Дали го вади "голям" го питай него на лични....А ,че сте едно поколение си личи - и двамата сте "сендовчета", не може да ви надприказва човек.....
          Аз не знам какъв съм, но ти не променяй постовете на другите. Теб не те ли е учила "другарката" да подчертаваш?

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Уххх, това 6706 все ви бърка.
            Не бе хора - Аз обичам да играя шах и играех преди 7-8 години в Yahoo! под друг никнейм. Тогава нападнаха Yahoo Games разни хакери и yahoo "раздаде" на старите играчи служебни никове, които можеха да запазят или изтрият (за да си запазят рейтинга от изиграните партии, но и с опция за нулиране). Аз си нулирах рейтинга, но запазих ника и оттогава ползвам този ANON6706 във форумите.

П.П. На който му се играе шах - добре дошъл е да играе с anon6706.
            anon6706 не се отплесвай в друга посока, а кажи вярно ли е ,че си 67 набор ???

Коментар

Сериозно ???
              Дали го вади "голям" го питай него на лични....А ,че сте едно поколение си личи - и двамата сте "сендовчета", не може да ви надприказва човек.....

Коментар

Това откъде го измисли.....Че тогава диското не беше вече на мода.

пп. Анона е на 06.06.1967г- дяволе и половина е ...знам го аз
                Уххх, това 6706 все ви бърка.
                Не бе хора - Аз обичам да играя шах и играех преди 7-8 години в Yahoo! под друг никнейм. Тогава нападнаха Yahoo Games разни хакери и yahoo "раздаде" на старите играчи служебни никове, които можеха да запазят или изтрият (за да си запазят рейтинга от изиграните партии, но и с опция за нулиране). Аз си нулирах рейтинга, но запазих ника и оттогава ползвам този ANON6706 във форумите.

П.П. На който му се играе шах - добре дошъл е да играе с anon6706.

П.П. Пуснете anonXXXX на Гууглето и ще видите колко сме много.
                Last edited by anon6706; 30.08.2011, 18:37.

Коментар

Сериозно ли е това с годината на раждане???

Коментар

коки Освен това, самият израз "дискотеки" е по-скоро от след 1989г.

Коментар

Аз съм anon (anonymous).
                      Не съм на малко, но не съм и старик.
                      Защо ти трябва да знаеш?
                      Защото имам чувството ,че голям го вадиш тук ,а дефакто си или мой набор или по- малък от мен.

Коментар

anon6706;без да послъгваш я кажи на колко години си ???
                        Аз съм anon (anonymous).
                        Не съм на малко, но не съм и старик.
                        Защо ти трябва да знаеш?

Коментар

коки, не е важно количеството, а качеството. Не знам за кои години говориш, но едно време не броя на заведенията носеше качеството на музиката. Освен това, самият израз "дискотеки" е по-скоро от след 1989г.
                          Както и да е - вписала си се тук, но не прекалявай със "спомените" от първо лице.
                          anon6706;без да послъгваш я кажи на колко години си ???

Коментар

В изказването си съм имала в предвид ,че най вероятно тия момичетата не са ходили по дискотеки и бар вариетета и и за това не им е известен конкретният музикант за който идеше реч.Какво още не си рабрал???И я да те питам да не би да е имало много дискотеки и бар вареатета преди 89г ??Защото в нашитя град се брояха на пръсти.
                            коки, не е важно количеството, а качеството. Не знам за кои години говориш, но едно време не броя на заведенията носеше качеството на музиката. Освен това, самият израз "дискотеки" е по-скоро от след 1989г.
                            Както и да е - вписала си се тук, но не прекалявай със "спомените" от първо лице.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки
                              Моята гледна точка е ,че на същите не са им известни такива музиканти,по простата причина ,че оно време не са изживели младежките си години във веселие В смисъл не са посещавали много дискотеки и бар вариетета,които макар и малко ,все пак ги имаше.Спомням си как не пускаха в тях лица под 18год и добре ,че на баща ми братовчед бе барман ,та покрай него ходихме.Та такива ми ти работи.
                              anon6706 написа:
                              Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                              anon6706 написа:
                              Доста по-млада си отколкото се представяш. Дано това не те обижда.
                              Да не говорим и за изказването ти по-долу, че хубавата музика се е слушала едно време по баровете и вариететата.
                              -----------------------------------------
                              Горното имах предвид.
                              В изказването си съм имала в предвид ,че най вероятно тия момичетата не са ходили по дискотеки и бар вариетета и и за това не им е известен конкретният музикант за който идеше реч.Какво още не си рабрал???И я да те питам да не би да е имало много дискотеки и бар вареатета преди 89г ??Да не би да можеше ей така непълнолетен ученик да ги посещава???
                              Last edited by коки; 30.08.2011, 18:11.

Коментар

Моята гледна точка е ,че на същите не са им известни такива музиканти,по простата причина ,че оно време не са изживели младежките си години във веселие В смисъл не са посещавали много дискотеки и бар вариетета,които макар и малко ,все пак ги имаше.Спомням си как не пускаха в тях лица под 18год и добре ,че на баща ми братовчед бе барман ,та покрай него ходихме.Та такива ми ти работи.
                                anon6706 написа:
                                Доста по-млада си отколкото се представяш. Дано това не те обижда.
                                Да не говорим и за изказването ти по-долу, че хубавата музика се е слушала едно време по баровете и вариететата.
                                -----------------------------------------
                                Горното имах предвид.

Коментар

Working...
                                X