If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Ходил съм, как да не съм? Ама нали това викам-един куверт в нощния бар стигаше за едно уиски с кола.
Виж, в дискотеката на "Дунав" ходех по-често.
Тя си е до нас и аз ходих там Спомняш ли си как все нямаше куверти ???И понеже беше бая скъпо и тъй като по -долу бях споменала за братчеда де работеше там ,че благодарение на него компаният ни, все си вкарваше допълнително каквото си решим.
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
А пък в средното - с намалено поведение не можеше да кандидатстваш за висше, така че Руукито е прав за предположението за СПТУ-то.
Tук изобщо не си прав.Аз съм завършил средно образование с намалено поведение и нямаше проблем като кандидатствах в ТУ-София.Лошото е че ме изгониха от Военно въздушното училище заради роднини зад граница.За поведението обаче никой не се хвана.
Наистина "Рига" беше най-елитното заведение. Ама ужасно скъпо за ученик.
Едно уиски с кола дестина лева. Откъде толкова кинти....
Е, ходил съм няколко пъти. Особено приятно беше в пиано-бар "Панорамата". На покрива, виждаш светлините на целия град. Свири тиха музичка... А бе идилия....
Ама уискито пак ужасно скъпо.
После като офицер ми се е случвало и стая да вземам.
Ама Коки не я познавам. Много малка ще да е била за мен.
Гигов а защо изпусна Мецанинът на 2 етаж и нощният бар на Рига,на който куверта беше 10 лв Нима не си ги посещавал???
Май бъркаш щатите. Ростов на дон беше у Плевен да ги е. У Руси беше и си е Рига
Наистина "Рига" беше най-елитното заведение. Ама ужасно скъпо за ученик.
Едно уиски с кола дестина лева. Откъде толкова кинти....
Е, ходил съм няколко пъти. Особено приятно беше в пиано-бар "Панорамата". На покрива, виждаш светлините на целия град. Свири тиха музичка... А бе идилия....
Ама уискито пак ужасно скъпо.
После като офицер ми се е случвало и стая да вземам.
Ама Коки не я познавам. Много малка ще да е била за мен.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Русии беше голяма работа. Едната ми баба живееше там. На улица Баба Тонка. Не ходех често, щот се недолюбваха с майка ми, но винаги ми беше интересно. В хотел Дунав не съм отсядал по него време. Сега не е лош. Но в хотел Рига ме водиха на сладкарница на последния етаж и беше много яко.
Забрави х-л ,,Дунав''.Спомняте ли си оно време как като се отскочеше до някой град и се наложи да се ползува хотел ,не разрешаваха да се наема една стая от различен пол ако нямаха брак и как трябваше две да се наемат???
anon6706 под ,,пренебрежение'' 'имах в предвид ,,обръщане гръб''.Така ,че не виждам защо се засягаш.Относно Гигов нали ти е ясно ,че няма как ти или някой друг да определяте кого харесвам и кого не.
Стига с това "В предвид" и най-вече - защо подписът ти е на рускиЙЙЙЙЙ?!?!? Волтер (Voltaire)!!!! Къде видя руско в него?!?!
Предишният подпис, за конституционните ни права, беше по-забавен.
anon6706 под ,,пренебрежение'' 'имах в предвид ,,обръщане гръб''.Така ,че не виждам защо се засягаш.Относно Гигов нали ти е ясно ,че няма как ти или някой друг да определяте кого харесвам и кого не.
Да поясня, че явно тази програма ти е чужда....
Академик Сендов бе създал образователна програма за надарени деца, които да почват да учат от 6г и да се развиват всестранно.......Вървеше 3-4 години и май я отмениха......След това я въведоха японците и бяха много доволни от резултатите...
По мое време другарката ми скъса едното ухо.....Ако беше в сегашно време, щяха по новините да я дават......
пп. Коки, ако едно време си ходила в "Ростов на Дон" с батковците, сега с един чичко ще се прежалиш ли...
Аз не знам какъв съм, но ти не променяй постовете на другите. Теб не те ли е учила "другарката" да подчертаваш?
Да поясня, че явно тази програма ти е чужда....
Академик Сендов бе създал образователна програма за надарени деца, които да почват да учат от 6г и да се развиват всестранно.......Вървеше 3-4 години и май я отмениха......След това я въведоха японците и бяха много доволни от резултатите...
По мое време другарката ми скъса едното ухо.....Ако беше в сегашно време, щяха по новините да я дават......
пп. Коки, ако едно време си ходила в "Ростов на Дон" с батковците, сега с един чичко ще се прежалиш ли...
Относно лс ,4i40 понеже оно време все съм ходила с по -големи от мен и от тогава някакси на такива като anon6706 и по- малки не ми е било тръпка.Гледам на тях с пренебрежение.
Коментар