IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Не ми вярваш и това е.В дипломата ми от механотехникума пише поведение добро.Не примерно.Незнам дали ти говори нещо.Ако продължаваш да упорстваш ти предлагам бас по 10000 евро.Ловя се на бас с теб че съм завършил средно образование с поведение добро и после ТУ София.Намаленото поведение никой не го интересуваше.Ако ти стиска да се хванем на бас.
    Що така в този форум всички за пари говорите и то от 10 000 евро нагоре.

Добре - питам:
    1. Задочно или редовно?
    ако ли не
    2. РабФак ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
      бате пешо,
      със сигурност си завършил с примерно поведение.иначе щеше да имаш вишУ ама друг път
      няма значение преди това колко пъти са го намаляли.моето например го намалиха с три степени до лошо и последно предупреждение за изгонване още след подготвашки клас.вдигнаха го до примерно чак при завършването на 10 клас, щото кък тъй ученик от английската ше иде УПК в друго училише с намалено поведение , из-ла-га-ци-я в УПК пак ми го намалиха гадовете и го вдигнаха чак при дипломирането, като изрично ми обясниха , че го вдигат , за да МОГА ДА КАНДИДАТСТВАМ иначе нъцки
      Моето обаче го вдигнаха само до добро за да ида на матура по български.Тя беше задължителна по математика се освободих.Тогава не можеше с незадоволително на матура.Дори си пазя бележника.Наказанията ми са по чл.101 точка 3 за тютюнопушене и употреба на алкохол.И за неподчинение.В дипломата имам две оценки по български език едната от годините а другата от матурата.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        По-скоро искам да видя дипломата ти от средното и там където пише какво ти е поведението.
        Бате Пешо, не на мен тия......
        Не ми вярваш и това е.В дипломата ми от механотехникума пише поведение добро.Не примерно.Незнам дали ти говори нещо.Ако продължаваш да упорстваш ти предлагам бас по 10000 евро.Ловя се на бас с теб че съм завършил средно образование с поведение добро и после ТУ София.Намаленото поведение никой не го интересуваше.Ако ти стиска да се хванем на бас.

Коментар

Koй ти е казал че не са ме приели?Искаш ли да видиш дипломата щото не само ме приеха ами го и завърших.Ако искаш ще ти покажа и дипломата от механотехникума.Става дума за времето преди 1989г.Ако не вярваш може и на бас да се хванем.Не бързай да си така категоричен щото се излагаш.
          бате пешо,
          със сигурност си завършил с примерно поведение.иначе щеше да имаш вишУ ама друг път
          няма значение преди това колко пъти са го намаляли.моето например го намалиха с три степени до лошо и последно предупреждение за изгонване още след подготвашки клас.вдигнаха го до примерно чак при завършването на 10 клас, щото кък тъй ученик от английската ше иде УПК в друго училише с намалено поведение , из-ла-га-ци-я в УПК пак ми го намалиха гадовете и го вдигнаха чак при дипломирането, като изрично ми обясниха , че го вдигат , за да МОГА ДА КАНДИДАТСТВАМ иначе нъцки
          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
            Прав си на 80%. Такива бяха (поне в Търново) чисто военните специалности. Мотострелкови, танкисти-строеви, граничари, разузнавачи, химици, тиловаци, политически (пфу). В по-малка степен сапьори. Но в чисто техническите, като танкисти-техници, автомобилисти, свързочници, корабни механици, самолетни техници инженерната подготовка си беше на ниво. Военните предмети там бяха много малко. И изпитите не бяха шега. Колко пъти съм осъмвал над чертежи.
            И учебното време беше 11 месеца в годината. Отпуската само един месец. 10 дни зимата и 20 дни лятото. Никакви бригади никакви летни ваканции по три месеца.
            Студентите учеха максимум по 8 месеца годишно. Включително сесиите.
            Затова и отговорих така на мечобиков:
            Тогава нямаше да има израза - "цивилна специалност".
            Военните училища дават висше образование за военни цели, цивилните за цивилни. Не желая да обиждам никого.

Не казвам, че там не се учи, просто се учеше във военен нюанс.
            Едно е да учиш как се прави понтонен мост, който да издържи 24 часа, но и да го построиш за 8 часа, съвсем друго за висящ, който трябва да има живот 100 години.
            Цивилният строителен инженер не може да се справи с понтоните на военния инженер, както и обратното.
            Last edited by anon6706; 30.08.2011, 21:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho Разгледай мнение
              да. а знаеш ли как са ни казвали “цялата маса вън“ за вкарано отвън
              само че беше в подлеза на Гоце Делчев и България
              zaho;при положение ,че цялата маса си е прекарвала хубаво ,какво значение има кой какво е лепвал за същата?
              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Бате Пешо, пак се изказваш неподготвен. Нали тъкмо там съм завършил (ТУ), а и ти както пишеш: като кандидатствах в ТУ-София.Лошото е че ме изгониха от Военно въздушното училище . Ти си кандидатстваш, пък не те приемат с намалено поведение в ТУ-София. Военните училища не ги приемам за висше образование - да ме прощават Шапкарите в темата.
                Прав си на 80%. Такива бяха (поне в Търново) чисто военните специалности. Мотострелкови, танкисти-строеви, граничари, разузнавачи, химици, тиловаци, политически (пфу). В по-малка степен сапьори. Но в чисто техническите, като танкисти-техници, автомобилисти, свързочници, корабни механици, самолетни техници инженерната подготовка си беше на ниво. Военните предмети там бяха много малко. И изпитите не бяха шега. Колко пъти съм осъмвал над чертежи.
                И учебното време беше 11 месеца в годината. Отпуската само един месец. 10 дни зимата и 20 дни лятото. Никакви бригади никакви летни ваканции по три месеца.
                Студентите учеха максимум по 8 месеца годишно. Включително сесиите.
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Koй ти е казал че не са ме приели?Искаш ли да видиш дипломата щото не само ме приеха ами го и завърших.Ако искаш ще ти покажа и дипломата от механотехникума.Става дума за времето преди 1989г.Ако не вярваш може и на бас да се хванем.Не бързай да си така категоричен щото се излагаш.
                  По-скоро искам да видя дипломата ти от средното и там където пише какво ти е поведението.
                  Бате Пешо, не на мен тия......

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Тогава нямаше да има израза - "цивилна специалност".
                    Военните училища дават висше образование за военни цели, цивилните за цивилни. Не желая да обиждам никого.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                      Тя си е до нас и аз ходих там Спомняш ли си как все нямаше куверти ???И понеже беше бая скъпо и тъй като по -долу бях споменала за братчеда де работеше там ,че благодарение на него компаният ни, все си вкарваше допълнително каквото си решим.
                      да. а знаеш ли как са ни казвали “цялата маса вън“ за вкарано отвън
                      само че беше в подлеза на Гоце Делчев и България

Коментар

Бате Пешо, пак се изказваш неподготвен. Нали тъкмо там съм завършил (ТУ), а и ти както пишеш: като кандидатствах в ТУ-София.Лошото е че ме изгониха от Военно въздушното училище . Ти си кандидатстваш, пък не те приемат с намалено поведение в ТУ-София. Военните училища не ги приемам за висше образование - да ме прощават Шапкарите в темата.

П.П. Искам да кажа - намалено поведение не означава Забрана за кандидатстване, а 100% неприемане в ЦИВИЛНО ВУЗ.

Коментар

Военните училища не ги приемам за висше образование
                          Баба ме научи на много неща.
                          tnm

Коментар

Tук изобщо не си прав.Аз съм завършил средно образование с намалено поведение и нямаше проблем като кандидатствах в ТУ-София.Лошото е че ме изгониха от Военно въздушното училище заради роднини зад граница.За поведението обаче никой не се хвана.

П.П. Искам да кажа - намалено поведение не означава Забрана за кандидатстване, а 100% неприемане в ЦИВИЛНО ВУЗ.
                            Last edited by anon6706; 30.08.2011, 20:46.

Коментар

• Бате Пешо те тия роднини де живееха в загнилият капитализъм ,партийците ги бяха обявили за врагове на страната ни.И по тая причина не са ги приели във ВНВВУ при управлението на Живков Аз мога да ти дам и един друг пример ,.Навремето първата ми братовчедка която е по -голяма от мен, искаше да отиде до Франция, но не се сещам вече дали бе за специализация или на екскурзия и не я пуснаха ,защото дядо ни е бил кулак.
                              Last edited by коки; 30.08.2011, 21:11.
                              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Гигов би ли обяснил защо навремето не приемаха във Военно въздушното училище с роднини зад граница въпреки дипломата от 6.00 изпит по математика 6.00 и отлични резултати от авиомедицинските прегледи.Какво толкова се плашеха дъртите куманяги?А и каква вина имам аз за това че някой мой роднина решил да избяга от хубавия им строй?

Коментар

Working...
                                X