Първоначално изпратено от SPART
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеДобра вечер
Хубава тема си имате тука !!!!
За кандидатстването с намалено
поведение и аз потвърждавам ,
че не ставаше. Просто си беше
условие и спирачка, за набиване
по канчетата и затягане на дисциплината.
Пък и за една цигарка го намаляха ГАДОВЕТЕ
Бате Пешо може нещо да са го
пропуснали или объркали, но
инък с намалено поведение
не може да се влезне във вишу !!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеПропуснах есенната бригада на първи курс.Повечето колеги от групата се бяха запознали точно на нея.Няколко човека дойдохме от казармата направо за първия учебен ден.По ония времена беше така.След като завършиш средно се отиваше в казармата а висшето след нея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеБате Пешо, какви есенни бригади, какви пет лева за мъжете. Не знам кой набор си, но едва ли си служил 85-87 година. Преди това нямаше шанс мъж да отърве военната служба, освен по болест.
Та каква ЕСЕННА БРИГАДА си пропуснал?!?!
П.П. Аха, ти говориш за отслужилите. Разбрах.
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеГълъбче я кажи кого приемаха да се обучава в РабФака??Същият не беше ли единствено форма за тъпите дечица на партийните другари, които не можеха да издържат приемния изпит наравно с "простолюдието" или да ползват други привилегии (като на активните борци) за да влезат в университета без приемен изпит.След като тъпите отрочета на партийните другари се проваляха на приемен изпит, ги назначаваха на работа при тях и на следващата години ги вкарвафа през РабФак в университетите и институтите. Обикновено и със служебна стипендия.РабФаковците бяха най-простите и тъпи студенти, дето едвам избутваха с тройки, но веднага след като завършваха ги назначаваха на ръководни партийни, общински или директорски позиции. Щото бяха проверени деца на проверени партийни другари.
Например в МЕИ-то имаше РабФаковци, които по металознание и машинни елементи ни скъсваха с познанията си от ПРАКТИКАТА. Щото едно е теорията, друго практиката.
Ти, ако си учила СУ Българска филология - да, може и да си останала с подобни впечатления.
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеГълъбче я кажи кого приемаха да се обучава в РабФака??Същият не беше ли единствено форма за тъпите дечица на партийните другари, които не можеха да издържат приемния изпит наравно с "простолюдието" или да ползват други привилегии (като на активните борци) за да влезат в университета без приемен изпит.След като тъпите отрочета на партийните другари се проваляха на приемен изпит, ги назначаваха на работа при тях и на следващата години ги вкарвафа през РабФак в университетите и институтите. Обикновено и със служебна стипендия.РабФаковците бяха най-простите и тъпи студенти, дето едвам избутваха с тройки, но веднага след като завършваха ги назначаваха на ръководни партийни, общински или директорски позиции. Щото бяха проверени деца на проверени партийни другари.
Рабфагаджиите си бяха хубави хора,нооо...попаднали не където трябва!!!
Моя съкафезник си замина още на зимната сесия!!!Сърцето не му издържаше!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеБате Пешо е прав. С "добро" поведение можеше да се кандидатства ВИШУ.
А ти щом си учил УПК, значи си някъде 67-68 набор. Младеж!
вие като още по-дърти може да сте били облагодетелствани, няма как да знам щото 70-те не ми беше до кандидатстване , фунийките и лагернте колички ми стигаха
ПП сега разпитах баща ми . 60 -те не са ги допускали до матура с намалено поведение, та камо ли висше .Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Абе Бай Пешо,що се правиш на тъп че и нас покрай тебе....
Кандидатствал си и са те приели защото са ти дали "примерно"поведение по служебен път - изключителна рядка процедура ,която се практикуваше при вариант за най-първоначална "вербовка" защото Партията те е преценила ,че като характер си независим от себе си и може да те води за носа когато си поиска ....Обаче е настъпила декорацията и съм сигурен ,че Тя пак те е използвала като те е набутала в някоя "дисидентска"(опозиционна)организация - от сорта на СДС, примерно - за да ти изцеди антикомунистическите червени точки ...И ти 20 и кусур години след "промените" още не си се усетилщом си позволяваш да се "хвалиш" с тия факти от биографията си !
ПС: Служебното поведение се прилагаше без знанието на ученика за да бъде той максимално разтроен между вина , разкаяние и благодарностLast edited by SPART; 30.08.2011, 22:03.Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Добра вечер
Хубава тема си имате тука !!!!
За кандидатстването с намалено
поведение и аз потвърждавам ,
че не ставаше. Просто си беше
условие и спирачка, за набиване
по канчетата и затягане на дисциплината.
Пък и за една цигарка го намаляха ГАДОВЕТЕ
Бате Пешо може нещо да са го
пропуснали или объркали, но
инък с намалено поведение
не може да се влезне във вишу !!!!
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениебате пешо,
със сигурност си завършил с примерно поведение.иначе щеше да имаш вишУ ама друг път
А ти щом си учил УПК, значи си някъде 67-68 набор. Младеж!Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМа ти много ме подценяваш.Какъв рабфак и какво задочно какви пет лева?!!!!!!Недей така.Когато завърших средно образование кандидатствувах във ВМЕИ "Ленин" и ВНВВУ "Г.Бенковски"Приеха ме и на двете места а аз избрах да стана летец.Но не стана.Изгониха ме от Долна Митрополия и ме пратиха войник в поделение на ВВС.На втората година от казармата кандидатствувах отново във ВМЕИ "Ленин" и отново ме приеха.След уволнението веднага на другия ден бях на лекции.Ние бяхме пропуснали есенната бригада защото бяхме войници.Чак тогава разбрах какво е Рабфак и какво е да си тъп по природа.
Та каква ЕСЕННА БРИГАДА си пропуснал?!?!
П.П. Аха, ти говориш за отслужилите. Разбрах.Last edited by anon6706; 30.08.2011, 22:00.
Коментар
-
anon67062. РабФак ли?Същият не беше ли единствено форма за тъпите дечица на партийните другари, които не можеха да издържат приемния изпит наравно с "простолюдието" или да ползват други привилегии (като на активните борци) за да влезат в университета без приемен изпит.След като тъпите отрочета на партийните другари се проваляха на приемен изпит, ги назначаваха на работа при тях и на следващата години ги вкарвафа през РабФак в университетите и институтите. Обикновено и със служебна стипендия.РабФаковците бяха най-простите и тъпи студенти, дето едвам избутваха с тройки, но веднага след като завършваха ги назначаваха на ръководни партийни, общински или директорски позиции. Щото бяха проверени деца на проверени партийни другари.
Last edited by коки; 30.08.2011, 21:53.Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЩо така в този форум всички за пари говорите и то от 10 000 евро нагоре.
Добре - питам:
1. Задочно или редовно?
ако ли не
2. РабФак ли?
Коментар
Коментар