IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
    Е как се отпускало ...............Самолетът............
    Коки, аз все един такъв невярващ (и неразбиращ) го давам, ама кажи ми, ама чеСНо, както пишеше една дама в някакъв чат, защо - след като сте имали своите минути на върховно щастие и душевно и физическо сливане, ти пак си пред ПС-то? Не че има нещо лошо в това, ама - той сега, какво точно прави: спи ли, или мие чинийките от вечерята (ви), докато ти цъкаш на кавиатурката..., лично аз - ако дамата до мен си цъка на ПС-то с разни виртуални събеседници (като нас), дори и в розовата мъгла бих потънал...

Ех, че са сложни тия взаимоотношения между интимните партньори...

(ако нямаш отговор, бих го преживял някак)
    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Ти наистина си странна.
      Тук поне 90% от мъжете "олабваме жилата", но истински щастливи се чувстваме, когато олабвачката си тръгне. Не знам за другите, но аз съм от този тип.
      Щото не я обичаш, а само я ебеш.

Още по-сладко е, влюбени, да се отпуснете след това, прегърнати в изнемога, и да се чувствате - рамо до рамо, устни до устни, сърце до сърце, дъх със дъх - и думите са навеки излишни.
      На некое си небе. Божествено. За малко, но божествено.

Коментар

Умора може да има ако се клате с часове .Но тъй като вие мъжете си свършвате бързо работата следва ,че такава няма
        .... и какво викаш. Прибира се той и ти го приклещваш и той готов, без никакво "ЖЕНА, ЧАКАЙ СЕГА!!!!! Почивам в момента!!!" .... това имах предвид. То това може да обясни и бързото свършване, освен ако не си с големи изисквания.

Коментар

Гълъбче от инвестора обещаха ,че след полунощ няма да е затоврен форумът така ,че ще имаш възможността да се изевяваш.Чета подмятания които мене касаят та да те светна ,мъжо ми отдавна си е в къщи и даже му отхлабихме жилата .
          Ти наистина си странна.
          Тук поне 90% от мъжете "олабваме жилата", но истински щастливи се чувстваме, когато олабвачката си тръгне. Не знам за другите, но аз съм от този тип.
          Пък и като минете определена възраст и започнете да хъркате - егати еротиката.

П.П. Аз се "връщам" от съседната стая след успешна азиатска сесия, а в спалнята ме посреща едно боботене. Е, мерси! По-добре да си спите дома след трийсетака.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
            Дошли сте си на думата.
            Какво стана с 30+ и тихия им бунт?
            Бунт? Па и тих?

Девойче, откъде и накъде ти идва идеята ние, печенягите, да бунтуваме (и то тихо)?!

Ако съдиш по детето до себе си - моля не ни сравнявай с него, ние все пак сме мъже.

Бунтувал съм до 20 - 25 годишна възраст. След това просто съм владял всяка ситуация в моя живот, даже и да е била крайно губеща.
            Но бунт? - това е подходящо за твоето инфантилче, но не и за нас.
            Last edited by vmankov; 02.09.2011, 01:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
              Еййй, тук отново излязохте от областта на моите компетенции - с това намесване на зоология и анатомия..., ми така и така можем да научим нещо от тебе, кажи нещо повече за жИлата, като можеш да подскажеш, как точно я оЛабвате, ли, оХлабвате, ли, че ние - на 30+, можем да се разбунтуваме и не толкова тихо, което лансира колеШката от по-долу...
              Е как се отпускало жилата?Много лесно е.Прикоткаш женка ти и тя ще ти покаже как става.
              ChichoMancho-Лесно ли се справяте с умората?
              Умора може да има ако се клате с часове .Но тъй като вие мъжете си свършвате бързо работата следва ,че такава няма
              Jay Gould-Пада ли ви самолета?
              Самолетът му е паднал ,защото няма кой да го вдигне явно .
              Last edited by коки; 02.09.2011, 00:58.
              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от ChichoMancho Разгледай мнение
                Лесно ли се справяте с умората?
                Пада ли ви самолета?
                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Гълъбче от инвестора обещаха ,че след полунощ няма да е затоврен форумът така ,че ще имаш възможността да се изевяваш.Чета подмятания които мене касаят та да те светна ,мъжо ми отдавна си е в къщи и даже му отхлабихме жилата .
                  Лесно ли се справяте с умората?

Коментар

Еййй, тук отново излязохте от областта на моите компетенции - с това намесване на зоология и анатомия..., ми така и така можем да научим нещо от тебе, кажи нещо повече за жИлата, като можеш да подскажеш, как точно я оЛабвате, ли, оХлабвате, ли, че ние - на 30+, можем да се разбунтуваме и не толкова тихо, което лансира колеШката от по-долу...
                    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                      Нищо не става. Едни чакат мъжете си, други чакаме Япония, а Инвестор пак ще ни тегли една секира от 12 часа.
                      Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

Дошли сте си на думата.
                        Още една дама, която си знае основната привилегия и призвание на тоя свят, а именно: да налива периодично в огъня определено количество масълце..., т.е. - да го поддържа тихичко и едваааааа - едва забележимо... Мога да опитам да позная, кой точно има последна дума в твоето семейство..., но вероятно си дала великодушно ролята на "водач" на мъжа до теб и постоянно му го повтаряш, нали? Не му завиждам, но все нещо получава в замяна...

Разкажи ни, де - къде тук съзираш някакъв-, пък бил той и "тих"- бунт..., вероятно си имала нещо планирано, но неосъществено от изтеклата нощ и ще ти кажа, коя точно е причината според моето бедно въображение: не си била директна, както болшинството жени...

Коментар

....
                          Бунт за какво ? Дянков каза ,че част от приходите по продажбата на Булгартабак щяла да отиде за увеличение на пенсиите догодина . Аз понеже вземам тавана + 30% вдовишка от Първата Баба не се оплаквам и като дадът горницата веднага ще я профукам на форекс . А пък Сребърния Фонд щял да се източва за задвижане на БФБ-то ама там да му мислят младите родени след 1959 г. ....Ний дРътите сме лесни
                          Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Дошли сте си на думата.
                            Нищо не става. Едни чакат мъжете си, други чакаме Япония, а Инвестор пак ще ни тегли една секира от 12 часа.

Коментар

• Дошли сте си на думата.

Коментар

• 1988 г. - Tonight - Tina Turner & David Bowie http://www.youtube.com/watch?v=yMMyx...eature=related
                                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Working...
                                X