If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
...няма такова нещо.От къв зор да седна и да те лъжа?Поне аз не виждам причина за да го правя ...[/url]
Коки, поне в това бъди сигурна: че аз ти вярвам, нещо повече - убеден съм, че не лъжеш... Мисля, че това ти е достатъчно! (от мен да знаеш - често МУ казвай "Обичам те!", "Мисля за теб!"..., такива работи...... на другия, де...)
Остави ги ония, другите, я ми кажи, какво извъртя таА вечер на мъжете в къщи - за хапване, де? Не че съм гладен, ама ми е интересно...
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Koки мисля си че послъгваш малко.Ама ще се направя че ти вярвам.
Ми, че то има ли дама на тоА сят, която да не послъгва?..., или - да не премълчава, де... (нещо си там), щоТ - видите ли - да премълчаваш истината - е толкова сложно нещо, деТ другите не се досещат - ама - изобщо..., ЩоТ - слъгващият - лъже свои връстници - па е и по-умен от тях..., а те пък са - в малките класове на училището..., отде да се сещат?... Тук изобщо не визирам Коки, а жениТЕ - най-общо...
Само си разсъждавам..., философски..., защото такива спагети си извъртях, че ум ми зайде..., импровизирам със соса, но задължително слагам в зехтина всичко, което имам (в случая: лук, червена чушка, морков, чесън, дори карфиол), както и сол, 1 чл захар и 1 чл босилек....ммммммм, страхотно..., едно наздраве с мастика - Пещера...
А Жо Дасен и на мен ми харесва.... "Ако ти не съществуваше...."
... приятна вечер на всички дами и на Коки, която е в цитатчето - ми, дори да послъгва, ще се правим, че не го забелязваме!
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Koки мисля си че послъгваш малко.Ама ще се направя че ти вярвам.
Бате Пешо няма такова нещо.От къв зор да седна и да те лъжа?Поне аз не виждам причина за да го правя .Ако ще продължаваш на тая тема ,нямам нищо напротив да дискутирам, но с мярка .Но по лични неща, няма да споделям по простата причина ,че тук има агенти които слухтят Поздравче което мисля ,че ще те върне в младежките ти години http://www.youtube.com/watch?v=XZpQV3r5w7k
ужас
но, наистина тия френски продукти - витамини и разни добавки са почти като Бойко Борисов - където и да погледнеш, квото и да си пуснеш, все отнякъде ти изскача
уж, четеш за някоя звезда, спортист или талант някакъв и хоп, разбираш, че всичко хубаво се дължи на тая марка, а лошото...щото не си знаел за марката
егати хиперактивната стратегия
Съни на едно място още не е изкочил Рапона и то е
И си мисля,що не вземат да произвеждат ликът му в/у тоалетната дъска и като я надигнем и от там да ни гледа
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коки не оспорвам правото ти да живееш както си искаш.Не си вадя никакви заключения за теб.Просто съм убеден че не може да ходиш по чуждо и да не те хванат.Убеден съм и че когато човек има контакти с повече от един партньор или му лепват нещо или е приносител и той лепва на друг.
Бат Пешо има си начини които все още действат безотказно. Прескача се до Разград или някой друг град и се наеме стая в някой хотел.Това което ти го пиша не си мисли,че е ежедневно И не виждам какво лошо има от време на време с един постоянен заместник да се разнообразява менюто?Относно болести да чукна на дърво ,не съм лепвала нищо до ден днешен.Мъжо който съм сигурна ,че и той почуква на чуждо ,същият не е лепвал.Абе у нази си имаме пълна свобода .Никога не сме се ревнували .Може би и за това 20 год.не сме си омръзнали.Бат Пешо въпреки ,че предполагам какво ще ми отговориш ,я да те питам аз тебе ,ти за толкова години на женка си не си ли изневерявал ?
vmankov-Екзибионистска тема.
Гоних и хванах един екзибиционист. Не можах да го бия - нещастниче; нещастна история. Но го предупредих да не се явява в моя район. Не се яви повече.
Екзибионистска тема, дами и господа екзибионист(к)и.
Като прочетох за ,, ексхибиционистка тема ''се сетих за ей това по- долу което ще посна и който жела може да коментира
Станах ексхибиционист
04/01/2010 - 02:01 — |
Здравейте.От 3 години се изнесах от вкъщи ,живея под наем и съм сменил около 15-ина квартири за това време.Причината е ,че станах ексхибиционист (не по паркове,градинки или улици),а в наетите от мен стаи в чийто апартаменти живее сама жена хазайка или с дъщеря и ,без мъж в апартамента за да е по-спокойна обстановката.Преди да започна да живея под наем нямах склонност към ексхибиционизъм,но още при първата ми хазайка станах такъв благодарение на нейното любопитство спрямо мен или по точно воайорския и глад спрямо голото ми тяло,за което нямах против и в последствие започнах да мастурбирам,когато усетя ,че ме наблюдава вечер ,уж скришом от общия ни балкон на стаята ми и хола и.В началото го правех от любопитство какво ще се случи,но бързо започна да ми харесва и започнах да изпитвам силна възбуда и удоволствие да мастурбирам докато тя ме наблюдаваше ,уж скришом ,но винаги я усещах,защото тя също мастурбираше скрита в тъмното до отворената врата на стаята ми и ясно чувах тежкото и дишане ,и леките простенвания от възбуда.И така започнах да търся умишлено следващи стаи под наем със сами хазайки до, около,и малко над средна възраст с делящо общо помещение-балкон,от където ще могат да ме наблюдават ,уж скришом докато мастурбирам защото това се превърна в мое много силно еротично преживяване.За мое щастие до момента всичките ми хазайки са ме наблюдавали докато мастурбирам и нито една не е показала или казала,че има нещо против това което правя вечерно време във силно осветената от телевизора ми стая.
И да не си помислите ,че съм извратен до безбожие тип ще кажа ,че съм нормален мъж,с нормален ритъм на живот ,с нормални социални контакти и нормални интимни отношения с жените.
И накрая ще ми бъде много любопитно да разбера да ли има мъже или жени,които са ексхибиционисти по начина по който съм аз или подобен.
Average:
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Стресът е убиеца на 21 век.Медиците са притеснени .Той поваля все по-млади хора цък
И за да се пребори стресът ,специалистите препоръчват мултивитаминен продукт на цена 13.40 лв.
По мое мнение долните два "продукта" са в пъти по ефикасни
Просто човек трябва да го дава малко по "cool" и да намери своя си начин за релаксиране
П.С. А и гроздимицина също помага, но с него умната
На каквато и тема да говорят хората, става дума за пари.
ужас
но, наистина тия френски продукти - витамини и разни добавки са почти като Бойко Борисов - където и да погледнеш, квото и да си пуснеш, все отнякъде ти изскача
уж, четеш за някоя звезда, спортист или талант някакъв и хоп, разбираш, че всичко хубаво се дължи на тая марка, а лошото...щото не си знаел за марката
егати хиперактивната стратегия
Коментар