IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
    Космо, утре не тръгвай с голямата кошница да вземаш алкохол, за да не те върнат, както мен на предните избори... Оставих им пълната количка, защото не искаха да ми маркират бирата в изборния ден... , но в другия маркет не страдаха от такива предразсъдъци... (да не споменавам имена, де)

Не съм го написал правилно - аз пиенето си го имам. Мазето ми е като изба, па и горе има два шкафа.. Само мезета ще купувам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
      Бат Маранди теб съм те признал за естет и човек с вкус.. Нямам съмнение че е добра ракийцата. Ама аз кат седна на хубава ракия и немам спирачка (много се напивам, щото я обичам много) и гледам да потребявам разни напитки дето по не ми върви глътка и хапка (мезетата са им по диетични)...
      Ъмм,

Русото е от балкански джинс от 2-те страни. Та, навремето са ми разправяли, кат' дойде интервала между Димитров ден и Гергьовден и се почва да се порка.

Обаче как събирали матри'яла ракойката ( в балкана е се прави от едри сини сливи - гърлестици им думат някои ). Та, ходи се бутва се стеблото на дървото с ръка се друсва и каквото падне от дървото се прибира в съдове. На другия ден пак и после пак и така, демек падат само узрелите.

Та, после кат' се вари ракойката само малко захар и толкоз, дъниш 2-на дестилация и имаш 100% дестилат - чистак. Та, нещо такова лоча в момента.

Т'ва по магазините и кръчмите е епаси ташака. Ръгай от водките от Финландия нагоре ( че тя ми е любимка ). А, по кръчмите ракойка освен сливенска перла не си поръчвай друго, че са пълни боклуци останалите.

Да не говоря за Пещерска - меки колена и прочие ....

П.П. Родните винпроми се "хвалят", че имали ракии даже и с 8% дестилат, представи си за какъв спирт говорим само ....?

Иначе си прав да лочиш виски-та, т'ва са ЪП-ър питиета и вдигат настроението. Водката е ДАУН-ър питие и фнимавай кат' я лочиш, че депресира - хихи

Поздрави!

Коментар

Добре де, манипулатор съм, ама ти виж кое време стана вече - няма ли да ходиш на работа?
        Тц, няма!
        Днес бях на работа през деня - каквото съм изкарала, това ще е
        Гледам форумът се е обърнал на "Бар Наздраве". За да съм в "крак с пишещите" отивам да си налея чаша вино.

Домашното вино не иска да се съобрази с Димитровден и отказва да се избистри/може би чака празника по стар стил/. По тази причина ще бъда принудена да прибягна до резервите на нежната си половинка. Има няколко бутилки "Енира", които държи за специален случай. Току - що реших, че случая е специален.
        Наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

Добре де, манипулатор съм, ама ти виж кое време стана вече - няма ли да ходиш на работа?
          ...или ти вече си с час назад - по новото време (и отспиваш)?
          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

...
            Немаш идея какво съм планиреал за изборния ден чиче.... Все пак от два дни не съм пил (днес пих 2-3 бири ама само това) Ще си правя маса с елитни мезета и питиета.. Или утре съм пръв на вратат на Пикадили в МОЛа и ще си взема от всички най лъскави хайвери, сушени меса, морски дарове и от най елитните водки и вина... Имам един малък трик - Винаги пробвам по нещо дето не съм пил или ял до сега.... Експериментирам. Ще питаш : Защо съм решил да правя тази маса? Ами нещо не се чувствам в кондиция и искам да се поглезя и да направя евала на близките ми хора и аз да се почувствам малко бял човек.... Стига работил и се ядосвал. И аз има нужда от почивка... Е днес ем е събота мамата ми се е..., цял ден насам натам.
            Космо, утре не тръгвай с голямата кошница да вземаш алкохол, за да не те върнат, както мен на предните избори... Оставих им пълната количка, защото не искаха да ми маркират бирата в изборния ден... , но в другия маркет не страдаха от такива предразсъдъци... (да не споменавам имена, де)
            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              Браво, бе!!! Манипулатор!

Коментар

Цитат:
                Първоначално изпратено от tnm

Направих си една разходка из двора и с почуда установих, че пепелянките още не са се прибрали по дупките си. Добре, че не хапЯ себеподобни, иначе щях да имам удоволствието да пиша този пост от някое вътрешно отделение на болницата, закичена със системи

С малката поправка мисля, че съм помогнал на нашата приятелка, която казва, че не е ухапала нито едно себеподобно животинче... ..., но ако иска да каже това - значи е и сигурна...

Имам малка забележка: добре е човек да се оглежда, къде точно стъпва, защото - настъпиМ ли себеподобната си красавица - ще ни се види тесен света... Внимателно по припеците и очите - "на четири"... !
                Браво, бе!!! Манипулатор!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  С т.нар. вегитарианство тоже тряя се фнимафа

От всички кръвни групи само една го понася сравнително добре, така че да се напъва някой ей така, щот' било фешън, а то му в против природата .... си е простотия.

Чиърс, че ма'ам ся една ракойка 2-на дестилация от тазгодишната реколта. Направо е деликатес. Някой ден, ако се запознаем ще ти донеса 1 литър да скиваш за ко иде реч, ама ще забрайкаш вискита-та - хихи
                  Бат Маранди теб съм те признал за естет и човек с вкус.. Нямам съмнение че е добра ракийцата. Ама аз кат седна на хубава ракия и немам спирачка (много се напивам, щото я обичам много) и гледам да потребявам разни напитки дето по не ми върви глътка и хапка (мезетата са им по диетични)...

Коментар

Аз всичко маам - бахури, пача, уши, кожа... Хич не съм претенциозен. Иначе за вегетарианството е готино - за месец два ще се почистиш от токсините.
                    С т.нар. вегитарианство тоже тряя се фнимафа

От всички кръвни групи само една го понася сравнително добре, така че да се напъва някой ей така, щот' било фешън, а то му в против природата .... си е простотия.

Чиърс, че ма'ам ся една ракойка 2-на дестилация от тазгодишната реколта. Направо е деликатес. Някой ден, ако се запознаем ще ти донеса 1 литър да скиваш за ко иде реч, ама ще забрайкаш вискита-та - хихи

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      Имам спомен, че критикуваше Космонавта за пиенето му...
                      К'ви са тези наздравици, к'ви са тези бутилки уиски на екс...

пп Аз знам , че Космонавта е виновен....
                      Така хубаво описва пиянството си ,че на човек му идва да пийне едно, две....

Чиче аз съм свикнал. Това ми е проблем от години-казвам нещата с истинските им имена и хората (дори най близките - родители, приятели, колеги, роднини итн) кме смятат, за простак, вулгарен, пияница, песимист итн. Опитвам да се променя ама не съм аз и трудно вече на тия години. Имам чувството че ако се държа възпитано и спара да споделям и да се вълнувам ще се пръсна. Ама иначе пък съм готин - с мен не можеш да скучаеш.. Апа на 5 ракии влизаш у некакъв странен филм-нещо между Терминатора, Умирай трудно и Емануела..

Наздраве Доби.. Аз утре ще се присъединя към теб... Тая нощ ще си актуализирам лекциите, че от две години се каня, че почнаха да ми се смеят децата като им чета (..В наши дни края на 90те години...)

Немаш идея какво съм планиреал за изборния ден чиче.... Все пак от два дни не съм пил (днес пих 2-3 бири ама само това) Ще си правя маса с елитни мезета и питиета.. Или утре съм пръв на вратат на Пикадили в МОЛа и ще си взема от всички най лъскави хайвери, сушени меса, морски дарове и от най елитните водки и вина... Имам един малък трик - Винаги пробвам по нещо дето не съм пил или ял до сега.... Експериментирам. Ще питаш : Защо съм решил да правя тази маса? Ами нещо не се чувствам в кондиция и искам да се поглезя и да направя евала на близките ми хора и аз да се почувствам малко бял човек.... Стига работил и се ядосвал. И аз има нужда от почивка... Е днес ем е събота мамата ми се е..., цял ден насам натам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
                        Не се опитвай,няма да успееш.
                        Ръсни копър, ако нямаш следващия път си сложи във фризера и със замразен става. По принцип обичам ястия които ухаят добре.
                        Може да пробваш и салатка с два вида зеле-бяло и червено,малко копър, ситно нарязан лимон с кората( не забравяй да го измиеш ) , сол,зехтин.Може да добавиш отстрани маслинки,няколко вида сирена...
                        Наздраве!
                        Доб-чева,

сорка, ама т'ва дет' си го написала, ако ми го ръснеш на масата и язе ще се напия ( от мъка ), щот' нЕма го хапна - хихи

Твърде кичозно ми изглежда и за гледане предполагам става, ама за 'апване ....?

Копър да ръгаш на т'ва дет' си писала ми е малко агресивно, освен ако нЕма някой млечен сос да кажем или добавка с краставици.

Ръгаш целина и по избор малко магданоз. Отделно зелето да е един вид ( зеленото в случая ). Може да му ръгнеш и моркови ( стъргани ), ако сакаш.

Не си падам по киселото и демек лимонЯ тряя е ноу символичен. Ако па го ръгаш заради витамин "Цъ", заеби щот' в зелето има повече Цъ и не ти трЕбе.

Хубаво е да притриваш зелето да си пусне соса, после да го ръгаш в буркан за 1 ден в хладилника готово омесено с морков, целина и магданоз и после само да му ръгнеш отгоре малко олио и да поръсиш с червен пипер.

П.П. Сол не слагай, защото ебава майката на всички витамини, фибри и прочие, които се намират в зелевия сосец.

Ай, наздраве и виж ся ми се нацупи и ти - хихи

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
                          Добър вечер! Наздраве и от мен! И аз си сипах,не че се гордея ...ама имах остра нужда ......!
                          Имам спомен, че критикуваше Космонавта за пиенето му...
                          К'ви са тези наздравици, к'ви са тези бутилки уиски на екс...

пп Аз знам , че Космонавта е виновен....
                          Така хубаво описва пиянството си ,че на човек му идва да пийне едно, две....

Коментар

• Първоначално изпратено от rinaa Разгледай мнение
                            Ееее и аз съм такава , и понеже съм и злопаметна заради зодията сигурно ,отрежа ли веднъж -КРАЙ.Много сме крайни ,но това е положението.

То истината пак е някъде в средата - И тако и вако - Не е добре да прекъснеш връзка заради един гаф, защото това е най лесното.. Винаги можеш да сринеш нещо. От друга страна и 18 години да търпиш също не е работа.

Коментар

... добре е, че е рекет, но на прасето му хапвам само пържолките или бутчето..., не си падам по кожи, сланини и тем подобни...
                              Аз всичко маам - бахури, пача, уши, кожа... Хич не съм претенциозен. Иначе за вегетарианството е готино - за месец два ще се почистиш от токсините.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                                Само така си мислиш.....
                                http://www.youtube.com/watch?v=aeQUfJ4LFN8
                                Малиий! Благодря, че ми розшири кръгозора!
                                Ама и аз съм една ... Как мога да се вържа на приказките на колегите, че пепелянките на хапят черните усойници!?
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X