IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Може да се обзаложа че некъде в мазето - изба имам една бутилка Мартел... Запалихте ме и утре ще разровя.... Сега не ми се слиза.

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
      Арменския коняк също е много хубав
      сега ще си изредя де що алкохол съм дегустирала
      А Украинският! Хиляда вида - и все хубави (в смисъл - истински)... Спазват си хората рецептите и...реномето на производители.... (във всяко суперче - поне 20 вида коняци и още толкова - водка)...
      "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Арменския коняк също е много хубав
        сега ще си изредя де що алкохол съм дегустирала

Коментар

технолозите на Винекс - Преслав са много добри. Имат една ракия "Финасистъ" майсторлък на Пирев,но е добре да ти извадят от партидата "за наши хора", а не от масовото производство.И вина имат доста добрички
          Преди години, на студентските бригади, половин месец бяхме в Циментовия завод - Девня, а другата половина - във Винпром - Варна... Що пиене се изпи - не зная! Всички работници там ни гледаха с едни такива - разбиращи погледи... И винаги ни припомняха: каквото се пие - на място, зад портала - нищо не се изнася... ракии, коняци, вина..., в едни огромни цистерни - шампанско... имаше...
          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

технолозите на Винекс - Преслав са много добри. Имат една ракия "Финасистъ" майсторлък на Пирев,но е добре да ти извадят от партидата "за наши хора", а не от масовото производство.И вина имат доста добрички
            като стана дума за коняк-имахме във Варна един Кондовски 7*,а също и Евсиняк-и двата ми се загубиха от полезрението,а страшно добри бяха.
            http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              Добър вечер на всички посетители на бар "Наздраве" и на кръчма "Сам дойдох"
              Водката нещо хич не я тача. Повече харесвам цветните питиета. На първо място ром /наздраве, Оnufri/, след това коняк и накрая - уиски.
              Преди години работех за кратко във Велики Преслав и имах честта да бъда допусната в избата, в която правеха прословутия коняк. Подариха ми бутилка от някаква юбилейна серия /само за наши хора/. По-хубав коняк не бях пила. Наистина правят чудесни питиета, но само за износ.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                Работата може да бъде радост, сбъдната мечта за някой и наказние за друг.
                По тази причина ми беше инресно, кои думи започващи с РА за хубави.
                Ехх...
                РАйонна курва/валентинка.
                РАзебан гъз.
                РАйко-трайко.
                РАни ме да те апя.
                РАзхендрени нарциситчета детски.

Още? Друго?
                Last edited by vmankov; 02.11.2011, 21:05.

Коментар

Работата може да бъде радост, сбъдната мечта за някой и наказние за друг.
                  Няма как да се обобщи с отговори, които са валидни за всички.

... дори "развод" е много дискусионна - за това, хубава, или лоша е според съдържанието си... Дали е по-добре хората да са разделени, ако не ги свързват вече ония трепети и чувства, които са били водещи за тях и са ги събрали..., а не е ли по-добре - да се разминават на сантиметри и да са навъсени, без да проговарят един на друг - ден след ден..., години...(но - все пак - без да прибягват до развод)...

Питанки....

РАдой РАлин... човекът!!!

Коментар

• РАдвай се за РАждането на РАба божий
                    --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                    http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Работата може да бъде радост, сбъдната мечта за някой и наказние за друг.

Коментар

работа, радост, развод..?
                        разруха, разврат, разгонен?
                        От женския род на думата "разгонена", ли изхождаш, за да поставиш питанката със съмнения, дали думичката е от "хубавите"? Мъжкият род обикновено създава асоциации за нещо (предстоящо) приятно..., било на животинки, било на хора...

"Разврат" си е много разтегливо понятие, което зависи от определени виждания на индивидЧЕТО, среда, в която е расъл и е възпитаван... В тоя смисъл, ако нещо според някого е развратно, то има индивиди, които са на противоположно мнение...

"Работа" - може да доставя удоволствие в най-добрия вариант, но всичко зависи от възприятията на човека, необходимостите и възможностите му за самокритично отношение, както и за реална преценка на нещата от живота. Най-лошата и зле платена работа може да ни направи щастливи, ако получаваме средствата, които са необходими за съществуването ни...

"Радост" - най-често може да се проявява в отношенията ни към други хора, когато ни впечатлява тяхното излъчване, или постижения... Да се радват на други хора - това не е присъщо на повече от хората...

Това са тълкувания, в които някои от изброените думички, започващи с "РА"..., са от сравнително хубавите...

Коментар

• Цветните питиета требе да са супер качествени,
                          щото пиине ли се малко повечко от дори
                          средно качество пукница, става супер свинщина !!!!
                          Напоследък се убеждавам, че нашите традиционни
                          ракиики, анасолиики, мастички и вина
                          с подходящи мезета са си най-доброто !!!
                          Сигурно си имаме нещо генетично
                          предразположено вече за тях

Коментар

• Добър вечер на всички посетители на бар "Наздраве" и на кръчма "Сам дойдох"
                            Водката нещо хич не я тача. Повече харесвам цветните питиета. На първо място ром /наздраве, Оnufri/, след това коняк и накрая - уиски.
                            Преди години работех за кратко във Велики Преслав и имах честта да бъда допусната в избата, в която правеха прословутия коняк. Подариха ми бутилка от някаква юбилейна серия /само за наши хора/. По-хубав коняк не бях пила. Наистина правят чудесни питиета, но само за износ.
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

работа, радост, развод..?
                              РАдост РАждане ,,,,,,,,,,,,,

Коментар

• работа, радост, развод..?

Коментар

Working...
                                X