IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Зад този строг поглед, каква поетична душа се криела....

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Обичам да гледам арабски танци.

Ами поезията им

Ябълки

Безшумно
      ябълчиците побягнаха
      от щайгата на продавача
      и се покачиха на дървото!
      Поетът
      шумно се разсмя,
      излегна се...
      и сложи точка на чакащото го стихотворение!
      Аз съм почитателка на персийската поезия. Омар Хайям ми е любим поет.
      И нека сто години да горя сред грях,
      не ме е страх от ада, мъките презрях;
      но по ме плаши мене хорът на глупците.
      От смърт е по-ужасен разговора с тях.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• Това сега го прочетох:

Ти знаеш ли каква тъга дъждът събужда?
        И рукне ли, как разридават се капчуците?
        И как самотникът сред него чувства се загубен?
        Безкраен - като кръв пролята, или глад,
        или любов, или деца, или пък мъртъвци # дъждът е.

От Дъждовна песен на БАДР ШАКИР АС-САЙЯБ
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Племенницата ми работи в Кипър и си запълва свободното време, ходейки на танци. Покри второ ниво на усвояване на Бейли денс. Комисията, която ги оценява беше от Великобритания.

Отстрани изглежда много лесно, но тези чупки в кръста и местенето на ханша са доста трудни. Тяхната преподавателка е испанка на 50 години. След изпита дръпна един танц с всичкия му там шамис /движение на ханша/, камили /разминаване горната част на тялото с ханша/ и разните движения на самия корем и ръце ... Правеше всичко с невероятна лекота. Коланът й /танца носи името си от този колан с монетите/ не спря да дрънчи нито за миг. Бата мата, Мечо!
          Обичам да гледам арабски танци.

Ами поезията им

Ябълки

Безшумно
          ябълчиците побягнаха
          от щайгата на продавача
          и се покачиха на дървото!
          Поетът
          шумно се разсмя,
          излегна се...
          и сложи точка на чакащото го стихотворение!
          tnm

Коментар

Ухаааааааааааааа

http://youtu.be/7KLCYOV2t7A
            Племенницата ми работи в Кипър и си запълва свободното време, ходейки на танци. Покри второ ниво на усвояване на Бейли денс. Комисията, която ги оценява беше от Великобритания.

Отстрани изглежда много лесно, но тези чупки в кръста и местенето на ханша са доста трудни. Тяхната преподавателка е испанка на 50 години. След изпита дръпна един танц с всичкия му там шамис /движение на ханша/, камили /разминаване горната част на тялото с ханша/ и разните движения на самия корем и ръце ... Правеше всичко с невероятна лекота. Коланът й /танца носи името си от този колан с монетите/ не спря да дрънчи нито за миг. Бата мата, Мечо!
            Мечо

Коментар

Безкрайно тенкюуу! Знаех си аз, че ти ще ми дадеш мъдър съвет.
              Не мога да не отбележа, че съм възхитен от изключително точната преценка
              tnm

Коментар

Трябва да внимаваме щото моралистите са КОВАРНИ. Първо изманипулирват хората с цел да ги превърнат в жалки скромни личности, за да могат самите да се ФУКАТ без конкуренция
                Безкрайно тенкюуу! Знаех си аз, че ти ще ми дадеш мъдър съвет.
                Мечо

Коментар

• Ухаааааааааааааа

http://youtu.be/7KLCYOV2t7A
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
                    Аз пък навремето имах една подчинена-толкова нахална,че сутрин идваше с продуктите на работа,включваше котлона и почваше да готви за в къщи да има какво да вечерят. Представете си,това в окръжен град,на центъра на града.
                    Ами ти
                    (как се справи)
                    tnm

Коментар

• Аз пък навремето имах една подчинена-толкова нахална,че сутрин идваше с продуктите на работа,включваше котлона и почваше да готви за в къщи да има какво да вечерят. Представете си,това в окръжен град,на центъра на града.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                        ... А нямам избор - по никакъв начин не успявам да ги отуча.. То има начин ама ще загубя повече репутация от колкото ще имам позитивен резултат...
                        А, бря аз все си мисля, че съм деликатен, ама такава свинщина не бих изтраял - хихи

Сибираш ги, вкарваш им в длъжностните характеристики нормативите за работа с компютърни дисплеи 8 часа, че има почивки на всеки кръгъл час от 10 мин. и на 4 часа се пада почивка от 30 мин. ( т'ва е без обедната почивка ) и им обособяваш едно място извън офиса и там да 'одят да си мляскат и толкоз ( щот' тряя да е в района на обекта ).

Всичко е по Кодекс на труда.

Ебал съм ги! Навремето като въртях 4 компютърни клуба и на операторите им бях забранил да плюскат на работното си място нещо различно от дъвка и да поркат к'вот си искат. Ама, банички и прочие лайна отвън, а не пред клиентите.

Даже ги карах и да чистят клавиатурите и мониторите със спирт всяка нощна смяна, т.е. разделях им компютрите на броя оператори и им ги зачислявах кат' в казармата. На другия ден, ако седна на машина дет' ми е мазна и ги насирах, щот' всеки си чистеше от този до този комп-ец и няма как да "сбъркам" на кого е зачислен - хихи

Хем тия тогава бачкаха по 12 часа смени, но всичко в залите светеше, а и операторите бяха доволни, нищо че в началото се опитаха да мрънкат. Просто им вдигнах заплатите малко и взеха да им се плащат и осигуровки и всичко се кротна

П.П. Чезвам да фуча с метлата, после пак. Чиърс-а дан' забрайкам
                        Last edited by marandi; 09.11.2011, 16:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                          Абе то нема лошо. Всички сме хора ама не може да обръщат офиса на целодневна закусвалня. Иначе на всеки се случва да хапне едно кроасначе или един сникерс... Трябва и да си подбират храните - не е редно да се ядат храни чиято консумация е свързана с неприятни шумове (хрупане, събране, мляскане итн), силен мирис на подправки (разни миришещи на лук чесън и чубрица храни), силно цапащи (лютеница, кетчупи итн)... На едната клавиатурата и мирише на баничарница. Ония ден седнах на нейния компютър - клавиатурата и прилича на мръсна чиния... А нямам избор - по никакъв начин не успявам да ги отуча.. То има начин ама ще загубя повече репутация от колкото ще имам позитивен резултат...
                          Космо, всичко е въпрос на възпитание. Ако на човек му липсват първите няколко години, няма как да стане ти да го превъзпиташ.
                          Мечо

Коментар

Вай, вай! Стана тя каквато стана ...!? А не бях такъв човек. На тези години и скромна да ставам... .

Това може да се дължи единствено и само на пагубното влияние на някои от пишещите в този форум върху моята деликатна и податлива на манипулации личност Защото, и сам виждаш, този форум бъка от скромни люде!
                            Трябва да внимаваме щото моралистите са КОВАРНИ. Първо изманипулирват хората с цел да ги превърнат в жалки скромни личности, за да могат самите да се ФУКАТ без конкуренция
                            Last edited by mechobikov; 09.11.2011, 16:14.
                            tnm

Коментар

• [QUOTE=mechobikov;1059171794]Излишна скромност. Мислех че това качество ти е чуждо. По почерка ти личи, че си красива

Вай, вай! Стана тя каквато стана ...!? А не бях такъв човек. На тези години и скромна да ставам... .

Това може да се дължи единствено и само на пагубното влияние на някои от пишещите в този форум върху моята деликатна и податлива на манипулации личност Защото, и сам виждаш, този форум бъка от скромни люде!
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                Тъй, тъй... Напълно съм съгласен с теб. Една истинска клавиатура може да бъде пълна само с пепел от цигари Малко гадно става когато разляно питие е по-сладко от необходимото. Не че нещо, но почва да заяжда
                                Няма такова питие, което да е по сладко от необходимото
                                tnm

Коментар

Working...
                                X