IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Не
    И аз мисля така, а това логично ме води и към следващото ми хрумване: Колко ли ограничени сме ние хората, след като в живота си разчитаме и вярваме само на това което виждаме, чуваме или за което си мислим че е реалността...
    Всъщност едва ли някой някога би разбрал абсолютната истина, важен е моментът, тук и сега! А вие всички тук сте готини! ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Имаше в групата една рускиня или украинка /не разбрах точно/. Много красива, жена от всякъде. Краката й свършваха на нивото на главата на туркинята Обаче беше голЕмо дРЪво
      По принцип славянките се водят дългокраки . В Гинес, за водач по тоя показател е вписана Адриана Скленарикова . Имам една приятелка чийто крака са по-дълги от на Адриана, но нямам контакти в книгата за рекорди за да се похваля че чукам първото място
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
        Е те тоя куплет ме наведе към един от основните (разбира се все още недоказани) въпроси в квантовата физика, а именно: Съществуват ли предметите и въобще нещата във същия си вид, и след като сме отместили погледът и мисълта си от тях!?
        Не
        Баба ме научи на много неща.
        tnm

Коментар

Ясно, Амфибия!
          Изгревите край морето са невероятни. Вкусът и ароматът на въздуха е различен. Няма я тишината, която предшества събуждането в Балкана.
          Като съм си у дома всяка сутрин бягам за здраве по едно плато, разделящо два много красиви каньона. Много ми харесва пейзажа, когато гората сменя цветовете си от летни на есенни. И през зимата също, когато има голям сняг и фъртуна
          tnm

Коментар

Вероятно не си дал на другите възможност да ти го кажат . Вината едва ли е в тях, защото нали знаеш:
            ...Ако сред камъни рубинът
            стои от прах обезличен,
            от мисъл, че е драгоценен,
            не би бил никой озарен...
            Е те тоя куплет ме наведе към един от основните (разбира се все още недоказани) въпроси в квантовата физика, а именно: Съществуват ли предметите и въобще нещата във същия си вид, и след като сме отместили погледът и мисълта си от тях!?

Коментар

Едно лято домочадието ме изнудиха да ги заведа на Чифлика. Стигало с туй море, да сме идели на балкан.

Отидохме. Изобщо не се разхождаха из гората. През цялото време се киснахме в басейните. Пък аз имам ципи между пръстите си и хриле. Като замахна да плувам и си блъскам тиквата в отсрещния дувар. Гадост. Басейна не може да се сравнява с морето.
              Ясно, Амфибия!
              Изгревите край морето са невероятни. Вкусът и ароматът на въздуха е различен. Няма я тишината, която предшества събуждането в Балкана.
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                Ти си първата, която казва, че съм деликатен...
                Вероятно не си дал на другите възможност да ти го кажат . Вината едва ли е в тях, защото нали знаеш:
                ...Ако сред камъни рубинът
                стои от прах обезличен,
                от мисъл, че е драгоценен,
                не би бил никой озарен...
                Мечо

Коментар

Брей, колко си деликатен!
                  Сегинка ще "скокна" да си оправя граматическата грешка
                  И да поясня - говорех само за конкретната дама, а не за етноса.
                  Ти си първата, която казва, че съм деликатен...
                  "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Това ми е едно от най-кошмарните турнета. На другите места ги вадя от басейна, там ги молих да излязат от морето. Има едно място където в морето се влива топла минерална вода. Маниии, манииии
                    Едно лято домочадието ме изнудиха да ги заведа на Чифлика. Стигало с туй море, да сме идели на балкан.

Отидохме. Изобщо не се разхождаха из гората. През цялото време се киснахме в басейните. Пък аз имам ципи между пръстите си и хриле. Като замахна да плувам и си блъскам тиквата в отсрещния дувар. Гадост. Басейна не може да се сравнява с морето.
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                      Не мисля това за една друга украЙнка... ... въпрос на впечатления, пък и всеки си има особености, които не са типични за даден етнос или народ...
                      Брей, колко си деликатен!
                      Сегинка ще "скокна" да си оправя граматическата грешка
                      И да поясня - говорех само за конкретната дама, а не за етноса.
                      Мечо

Коментар

Константин и Елена звучи примамливо.
                        Това ми е едно от най-кошмарните турнета. На другите места ги вадя от басейна, там ги молих да излязат от морето. Има едно място където в морето се влива топла минерална вода. Маниии, манииии
                        Мечо

Коментар

Имаше в групата една рускиня или украйнка /не разбрах точно/. Много красива, жена от всякъде. Краката й свършваха на нивото на главата на туркинята Обаче беше голЕмо дРЪво
                          Не мисля това за една друга украЙнка... ... въпрос на впечатления, пък и всеки си има особености, които не са типични за даден етнос или народ...
                          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                            Кога нема рускини - си отмъщавам на туркини . Харесва ми да поддържам топли връзки с бившите ни колонизатори

http://www.youtube.com/watch?v=LKJer...eature=related
                            Имаше в групата една рускиня или украинка /не разбрах точно/. Много красива, жена от всякъде. Краката й свършваха на нивото на главата на туркинята Обаче беше голЕмо дРЪво
                            Last edited by tnm; 10.11.2011, 20:54.
                            Мечо

Коментар

От тази песен ми "дойде до гуша". Не минава напиване и колегите ми да не си я поръчат
                              Като казах напиване - ужасТ. Задава се Новогодишния купон. Моята банда е свикнала да празнува извън ареала си. То зер, в ареала всички кръчми са пропищели от нас.
                              Пък и претенциозни едни такива ...!? Искат в хотела да има басейн, спасителки, медицински персонал. Миналата година ги вадих посред нощите от басейна в Чифлика.
                              От понеделник са ме заврънкали да измисля къде да ги заведа /аз съм Завеждащ "Веселата част"/. Ходили сме в Чифлика, в Хисаря, във Велинград, в Константин и Елена, в Старозагорските бани, в Сандански, Арбанаси ... И навсякъде сме си "затворили портите" Та сега съм в едно недоумение къде да ги завлека
                              Не виждам някой да ви "затвори портите", ако сте редовни платци, опитай и ще се увериш в това...

Коментар

От тази песен ми "дойде до гуша". Не минава напиване и колегите ми да не си я поръчат
                                Като казах напиване - ужасТ. Задава се Новогодишния купон. Моята банда е свикнала да празнува извън ареала си. То зер, в ареала всички кръчми са пропищели от нас.
                                Пък и претенциозни едни такива ...!? Искат в хотела да има басейн, спасителки, медицински персонал. Миналата година ги вадих посред нощите от басейна в Чифлика.
                                От понеделник са ме заврънкали да измисля къде да ги заведа /аз съм Завеждащ "Веселата част"/. Ходили сме в Чифлика, в Хисаря, във Велинград, в Константин и Елена, в Старозагорските бани, в Сандански, Арбанаси ... И навсякъде сме си "затворили портите" Та сега съм в едно недоумение къде да ги завлека
                                Константин и Елена звучи примамливо.
                                tnm

Коментар

Working...
                                X