IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    СтароЗагорска, СтароПрамен, бе старо да е. Не го уважавам много алкохола
    Ти ми сложи на масата една от същата, пък не я уважавай ...
    ас ше я уважа ...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      а ладната бирица староЗагорска, де е в целата ралта питам аз ???
      СтароЗагорска, СтароПрамен, бе старо да е. Не го уважавам много алкохола
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Добро утро, Мечо!
        Добро утро, Космо!
        Добро утро и на останалата част от тайфата:!!!

Мечо, кат си рекъл "вива", нека да е вива.
        Обаче нали знаеш - когато народа живее добре на власт идват поетите, а когато е зле на власт идват генералите . Пък там където си има доста стадиони...

http://www.youtube.com/watch?v=BVlNB_7HqbI
        Мечо е страхлив и хитър. Затвърди ли се победата на революцията се изнася в Индонезия на плаЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖЖ, щото ако си права и Пиночет дойде да мъсти да е далеко от многото стадиони

Един виц от комунистическо

В един завод на Урал направили събрание в подкрепа на Луис Курвалан.
        Изказали се директора и партийния секретар и решили да дадат думата на някой от работническата класа. Повикали на трибуната Витька, шлосер и алкохолик. Той казал

- Товарищи, я конечно не знаю кто такой Луис Курвалан и где находится ето долбаное Чили. Но если империалисти его не отпустят, я завтра на работу точно не пойду.
        Last edited by mechobikov; 11.11.2011, 10:23.
        tnm

Коментар

а шкембето люто горещо
          ми е най любимото нещо
          то ще залее целия свят
          със две филийки хляб

Още не мога да тръгна, че са ме налазили едни паразити в офиса...

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Аз пък не можах да разбера, толкова ли им беше трудно да го натиснат и да си продаде дяловете. Или пък да си му ги купят като бели хора
            Начини много и все законни и приложими. Те обаче избраха единственият който, няма грам логика и е съвсем в разрез на закона за Банките и правилата на ЕС... Казваш - акционера който ние одобрихме, всъщност не ни харесва, защото Балканската война ние сме искали да си направим банка дето да обслужва общината и тя да и е акционер с 97% - лудост. Това е като как ня времето нямаха право хората да имат повече от един имот в София, и като починеше някой държвата му го взимаше от наследниците, ама уж им го палщаше на цената на половин лада....Почвам да си мисля че е някаква далавера, като като изкупиха земите на мошенниците около околовръстното за милиони евра за да разширят пътя или както се говореше че ще изкупуват хотелите на мутрите за да ги бутата и да правят отново градинки.. Та сега схемата да е - правим някаква уникална национализация, Ковачки ни осъжда (щото това дело е по ясно от да застреляш някой в Центъра на лондон пред 2 000 свидетели) и ние му плащаме неустойка 5 пъти по висока от цената на дяловете му в Банката... Не мога да се сетя за друга причина. Макар че колегата дето ми е юрист в офиса вика, че много сложни схеми мисля и най вероятно просто са олигофрени и нямат грам представа какво правят и са решили да сменят ръководството на Банката с техни хора, за да им намерят работа...

Коментар

а шкембето люто горещо
              ми е най любимото нещо
              то ще залее целия свят
              със две филийки хляб

а ладната бирица староЗагорска, де е в целата ралта питам аз ???
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Добро утро другарки и другари,

Направихме сполучлив износ на револусион. Местния бат Бойко е вече бита карта.
                Вива ла револусион

http://youtu.be/VeMorpMlpnM
                Добро утро, Мечо!
                Добро утро, Космо!
                Добро утро и на останалата част от тайфата:!!!

Мечо, кат си рекъл "вива", нека да е вива.
                Обаче нали знаеш - когато народа живее добре на власт идват поетите, а когато е зле на власт идват генералите . Пък там където си има доста стадиони...

http://www.youtube.com/watch?v=BVlNB_7HqbI
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                  Иначе днес мисля да закуся две шкембета.... Отворили до офиса ми една шкембеджийница (със името Ресторант), та ще ида...
                  а шкембето люто горещо
                  ми е най любимото нещо
                  то ще залее целия свят
                  със две филийки хляб

tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                    И аз бих дошъл като зрител на конкурса. Ще гледам гаджета, ще гледам Зарето, Мечо и бат Маранди в комисията, ще ръкопляскам... Какво му трябва на човек да е щастлив.

От вчера съм в потрес - пряко ме намесиха в сагата как БНБ, забранява (позовавайки се на едно нейно право, което трябва да се аргуменитира много сериозно, което те на опрактика не са направили и са се позовали на отричане на собственото си решение за одобрение на покупката на дялове..) на част от акционерите на Общинска банка да гласуват на общото събрание на дружеството, като по този начин целят да набутат безработните мениджъри от Пощенска банка там, под формата на представители на общината, която ще придобие контрол върху Банката... Никога не съм харесвал Ковачки, ама с подобни идиотски ходове (скрита национализация, обслужваща лични интереси), ще ни осъждат хиляди хора в Страсбург и ще плащаме косвено и ние като данъкоплатци милиони евра обезщетения... И първокурсник юрист от Нов Български би спечелил подобно дело... Ама това е друга тема да не Ви пълня главите с глупости, макар че за пореден път се убеждавам че от тази територия никога няма да стане правова държава...

Иначе днес мисля да закуся две шкембета.... Отворили до офиса ми една шкембеджийница (със името Ресторант), та ще ида...
                    Аз пък не можах да разбера, толкова ли им беше трудно да го натиснат и да си продаде дяловете. Или пък да си му ги купят като бели хора

Коментар

• И аз бих дошъл като зрител на конкурса. Ще гледам гаджета, ще гледам Зарето, Мечо и бат Маранди в комисията, ще ръкопляскам... Какво му трябва на човек да е щастлив.

От вчера съм в потрес - пряко ме намесиха в сагата как БНБ, забранява (позовавайки се на едно нейно право, което трябва да се аргуменитира много сериозно, което те на опрактика не са направили и са се позовали на отричане на собственото си решение за одобрение на покупката на дялове..) на част от акционерите на Общинска банка да гласуват на общото събрание на дружеството, като по този начин целят да набутат безработните мениджъри от Пощенска банка там, под формата на представители на общината, която ще придобие контрол върху Банката... Никога не съм харесвал Ковачки, ама с подобни идиотски ходове (скрита национализация, обслужваща лични интереси), ще ни осъждат хиляди хора в Страсбург и ще плащаме косвено и ние като данъкоплатци милиони евра обезщетения... И първокурсник юрист от Нов Български би спечелил подобно дело... Ама това е друга тема да не Ви пълня главите с глупости, макар че за пореден път се убеждавам че от тази територия никога няма да стане правова държава...

Коментар

• Добро утро другарки и другари,

Направихме сполучлив износ на револусион. Местния бат Бойко е вече бита карта.
                        Вива ла револусион

http://youtu.be/VeMorpMlpnM
                        tnm

Коментар

Уффф, чети ме внимателно - няма да повтарям!

Трите буквички в ника не са името, презимето и фамилията ми, а код за достъп в една специализирана компютърна програма. Демек, не съм "чева".
                          След това лирическо отклонение да преминем по същество... НъЛ знаеш, че само с гледане нищо не става ... Вземи се пробвай и тогава ще говорим. Но доколкото знам в България има само няколко инструктори по този танц /със сертификат/. Внимавай да не попаднеш на някай дилетант

Племенницата няма никакви проблеми, дори ходи на конкурс и взе второ място. Аз се пробвах да го танцувам докато бях при нея в Кипър и после два дни имах мускулна треска навсякъде - така че, смятам да се въздържа

Колкото до термините - само тях съм запомнила. Имаше и за движението на ръцете, корема и главата, но не ги помня. Преподавателката обясняваше, че при този танц акцента пада върху движението на ханша. Обаче като се замисля - да, много авторитетно звучи използването им в анонимен форум.

Чувай сега! Да не си съвсем "капо", ще кажа на племенницата при следващото й явяване за сертификат, да даде предложение и да те включат в Комисията. Мацките са страхотни - българки, румънки, англичанки, испанки, португалки, туркини.

Точно вчера с Мечо си "говорехме" колко много скромни хора има в този форум. Ето на - теб от едната скромност ще те направим председател на Джури.
                          Мацко,

кефи ме чувството ти за хумор

Не мога да вдяна само неистовата "презентация" кат' осмото чудо на свИтЪ за танца? Демек, все едно говорим за олимпийски спорт вече .... Капиш?

Танца е супер елементарен и всяко второ 13-надесет годишно от моя край ще ти го издъни в пъти по-добре от това, което преглеждах 1-2 часа, качено в ЮТуб за него, дет' били "профи-та" по Бейли денс.

П.П. Тенкю съм за предложението! Русото е било в не една комисия по красота и танци, но съм сигурен, че и там "знаеш" повече от него и как стават "нещата"

Да не забравя, колкото за протокола - племенницата ти ще я "скрия" на подобен танц - въпреки неприязънта ми към музиката ( която сякаш е идеята ) и движенията няма как да доведат до "мускулни" трески и прочие "катаклизми", предвид сложността им, ако някой ден се напия толкова, че реша да ги правя ...

Чиърс!
                          Last edited by marandi; 11.11.2011, 01:08.

Коментар

Вероятно не си дал на другите възможност да ти го кажат . Вината едва ли е в тях, защото нали знаеш:
                            ...Ако сред камъни рубинът
                            стои от прах обезличен,
                            от мисъл, че е драгоценен,
                            не би бил никой озарен...
                            Сразен съм во век и веков! Аз - рубинът, обезличен от мисъл в прахта...

... аз - драгоценният, който не мога да озаря никого/никоя... (нещо такова, де)...

... ма - и деликатен - на Сичкото отгоре...

... забравила си само пословичната ми скромност!!!

Те тВа е: толкова комплименТ накуп не съм получавалО..., ехеййййй щастието ме докосна с нежната си ръчица....

...брейййй, че неподозирани от мен качества...., знаех, че има нещо скришно в мен, ама кой да ми отвори до сега очите?...
                            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Вчера и днес чета поезия от Омар Хайям. Това е идеята в много от четиристишията му. Или по научному казано - Светът е познаваем, но не може да бъде опознат напълно
                              Аз скъсах от четене две книги с негова поезия. Сега вече си имам трета. Знам почти всичките му рубаи наизуст, но пак обичам да ги чета.
                              Лека нощ, Мечо!
                              Лека нощ и на другите от тайфата!
                              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                              Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                                Всъщност едва ли някой някога би разбрал абсолютната истина, важен е моментът, тук и сега!
                                Вчера и днес чета поезия от Омар Хайям. Това е идеята в много от четиристишията му. Или по научному казано - Светът е познаваем, но не може да бъде опознат напълно
                                tnm

Коментар

Working...
                                X