IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Не съм. Тръгнахме точно в обратната посока към Овча Купел, че компанията искала да е на заведение а не да хапва набързо.. Ама ще ида и ще ти споделя впечатления.

Поздрави тогава))
    http://www.youtube.com/watch?v=Z3qqnliF3JA

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
      сега гледах Тилт по hbo-to,спомних си тия мутренски години-младежите тръгнаха на "екскурзия" в ГДР,а аз щях да ходя в Куба с ония полети дето се минаваше първо през Канада,колко години минаха .
      Ако за нещо съжалявам в живота ми е че навремто не опитах в чужбина... Нямам идея какво щеше да стане, но мисълта че не събрах смелост да тръгна не ми дава мира (силно казано но се сещам понякога)... Вярно че тка бягаха хората. Кацне самолета в Канада и полсе излетят двама човека за Куба.. И за САЩ имаше някакв аподобна схема. Аз имах големи проблеми по принцип с пътуването защото бях доста врем със взет задграничен паспорт и черен печат за САЩ... Абе бяха щури години.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        А ходи ли на Удо бре, аз не сколасах Оня ден на крак ни беше
        Не съм. Тръгнахме точно в обратната посока към Овча Купел, че компанията искала да е на заведение а не да хапва набързо.. Ама ще ида и ще ти споделя впечатления.

Коментар

И това е вярно... Напреднаха си годините мам му да е... Често в ежедневието си обяснявам кой е Лилов, кои са Аксепт, какво е вафла от 7 стотинки и топка от 6 и 10.... Да не говорим със пазара Киркоф и булевард Емил Марков какви празни неразбиращи погледи пораждам... Яд ме е че нашето покоение започна без врем да изпада от играта и все по малко хора единомишленици откривам...
          сега гледах Тилт по hbo-to,спомних си тия мутренски години-младежите тръгнаха на "екскурзия" в ГДР,а аз щях да ходя в Куба с ония полети дето се минаваше първо през Канада,колко години минаха .
          http://milom.blog.bg/

Коментар

И това е вярно... Напреднаха си годините мам му да е... Често в ежедневието си обяснявам кой е Лилов, кои са Аксепт, какво е вафла от 7 стотинки и топка от 6 и 10.... Да не говорим със пазара Киркоф и булевард Емил Марков какви празни неразбиращи погледи пораждам... Яд ме е че нашето покоение започна без врем да изпада от играта и все по малко хора единомишленици откривам...
            А ходи ли на Удо бре, аз не сколасах Оня ден на крак ни беше

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Старост нерадост Някой от по-младите, даже не знаят кой е

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                Не зная откога не съм гледал филми..., но в момента съм седнал на една комедия по btv comedy - "Някой като теб"... хубаво филмче..

Заре брат в много романтичен период си навлезъкл (гледал съм го този филм)... Аз гледам някакви скейтъри по Дисни Ченъл и съм решил тая нощ малко да понапиша нвкоя главичка от романа който съм решил да издам.. За сега пиша отделни части и още нямам идея как ще ги сглобя...

Коментар

И само като ги усетя бягам по бързо от Бен Джонсън...
                  Старост нерадост Някой от по-младите, даже не знаят кой е

Коментар

• Не зная откога не съм гледал филми..., но в момента съм седнал на една комедия по btv comedy - "Някой като теб"... хубаво филмче..
                    "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                      Да знаеш, само от бисквитена торта ще е! Не откривам друга причина в снощният ти хранителен режим, която да доведе да такива последици!

ТНМ теб те обичам. И аз тортата заподозрях или тия пържените хапки..
                      Кой знае в каква мазнина ги пържат... Щото моята девойка цял ден ми пили на главата, че съм бил живеел нездравословно и че съм пиел сам след като си били тръгнали.. Ей тия по тези фитнеси им стават яки мускулите за сметка на мозъка.. Много е почнало да ме ядосва това момиченце... Има нема два месеца и почна акъл да ми дава и житейски съвети... Ама дедо Гошо е с два брака зад гърба си и развил ужасна непоносимост граничеща със страх към умни, амбициозни, досадни, меркантилни, бърборливи или прекалено еманципирани жени... И само като ги усетя бягам по бързо от Бен Джонсън...

Коментар

Наздраве... Ама аз няма да пия тая вечер, че утре рано ще карам на един приятел обзавеждането към Пловдив (мести се там) и да няма изненади... Па и днес целия ден едни киселини ме мъчат та чак не ми се кърка.... А по обед един приятел ми донесе една тубичка (от къде я е намерил тоя идиот сигурно е на 30 години, една селена туба от масло Диона) ракия от джанки... Вика че им вадил костилките та за това не я препичал... Подуших я само, ама нещо не ме грабна...Утре ще я пробвам... Тая година закъснях с кислеото зеле та мисля че ще е готово чак на нова година...
                        Да знаеш, само от бисквитена торта ще е! Не откривам друга причина в снощният ти хранителен режим, която да доведе да такива последици!
                        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнение
                          Аха...много ти е розоФко подсъзнанието. Не,днес цял ден на шопинг и един здрав мъж ми мъкне торбите с покупки. Таман се прибрах и комшийката ме усети-айде на кафе,от там ме поведе пак на разходка. Добре,че имам здрави крака и хич не ми тежи да вървя. Наздраве!
                          Знаем ги тия комшийки - с големите мустаци... Айде стига се оправдава, Щот ще излезеш още по-виновна...
                          Хубаво е, че имаш здрави крака, ама - що - не ми идва наум..., абе хубавото си е хубаво...
                          Наздраве, я (и от мен): очевидно не ти е стигнало кафето на "комшийката"...
                          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

Аха...много ти е розоФко подсъзнанието. Не,днес цял ден на шопинг и един здрав мъж ми мъкне торбите с покупки. Таман се прибрах и комшийката ме усети-айде на кафе,от там ме поведе пак на разходка. Добре,че имам здрави крака и хич не ми тежи да вървя. Наздраве!
                            Като си казала "Наздраве", нека е "Наздраве"!
                            Аз обаче имам проблем - виното още не се е избистрило, а кое време стана!? Пък и сладко на всичкото отгоре ... УжасТ
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

Наздраве... Ама аз няма да пия тая вечер, че утре рано ще карам на един приятел обзавеждането към Пловдив (мести се там) и да няма изненади... Па и днес целия ден едни киселини ме мъчат та чак не ми се кърка.... А по обед един приятел ми донесе една тубичка (от къде я е намерил тоя идиот сигурно е на 30 години, една селена туба от масло Диона) ракия от джанки... Вика че им вадил костилките та за това не я препичал... Подуших я само, ама нещо не ме грабна...Утре ще я пробвам... Тая година закъснях с кислеото зеле та мисля че ще е готово чак на нова година...

Коментар

• Тия двамата са богове... Много яки хитове.

Коментар

Working...
                                X