Първоначално изпратено от Jay Gould
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Снощи много хубаво изкарах. Дойдоха ми на гости едни приятели, много хубаво семейство. Пък аз бях попрекалил с подготовката (можеха още две семейства да се нахранят и напоят с толкова храна и напитки).. Та до 2 през нощта. Ама се заприказвахме, а и те не пият много та не се напих много.. И днес мисля да не се накърквам на сватбата. Ще си ходя с колата за да съм по мобилен... Реших да пропусна ноденето у младоженеца след реторанта. Нещо вече не кефят такива удоволствия, да къркам с някакви непознати и да им гледам и слушам пиянските рецитали, пълни с истории дето 90% са преувеличени или дса откровенни лъжи... Един колега голям дивак на времто някаъв пияница му беше разправял на някаква новобранска, как държал някакъв ресторант и кави оргии паравеил вътре, а същият ресторант е собственост на нашия човек от много години. По едно време ония чак взекл да разправя разни екшъни с момичета и побоища и включил и нашия човек в групата на участващите (те не се познават дори).... Нашия до едно време дори се забавлявал като разпитвал самохвалкото са самия себе си. По едно време моят приятел не издържал и го улуичил като лъжец и празнодумец. Ония си тръгнал обиден и набит и накрая обвинили нашето момче че развалило празника.... Та и аз вече страня от такива пиянски компании - дразнят ме разни неудачници и цървули, да ме натоварват с "великите" истории от миналото си и какви върхове са покорили и колко са велики и след като си тръгнат останалите в пиянската им компания да те въведат в истината на нещата - Абе не били компютри а компоти, и не Волга а лада и не я купили а ги сгазила, и не Ню Йорк а Никопол, и не две силиконови курви, а една пияна счетоводителка от Кремиковци и не 4 часа а 4 минути.... Явно остарявам и почвам да си ценя времето и ресурсите. А и вече много почнах да познавам хората. Шестото ми чувство много рядко ме лъже... Ма то и хората, колкото и да са индивидуални са няколко основни вида, та само с един поглед и не повече от 1-2 часа разговор и ти стават ясни... Тия дето не ти станат бързо ясни, са много малко и винаги са два вида - в масовият случай се касае за темерути дето се правят на загадъчни или на дълбоки тихи води, малкото други са силните играчи дето си знаят цената и там трябва да се внимава поне докато (ако решиш да ги разгадаваш) мине разследването или мине повече време и направиш задълбочена оценка...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнениеЩе ти я върна само срещу хубава роза,шегувам се
Ако някой ден тръгнеш да си търсиш наистина хубави розией този е с най-хубавите рози в ЕС
http://www.tuincentrumlottum.nl/inde....zoekresultaat
нищо,че е мистър Бавен Ван Розен, нищо че миналата година адресира единия кашон вместо за България,за Бангладеш и розите ми пристигнаха по Коледа в снега
Ей полудя народа по тея вносните рози... Всичките ми колежки си поръчват яко... Ама някои от тях вярно стават много красиви. На едната вилата е станала като изложба на рози. Но хитрите холанци им правят нещо та някои от тях като цъфнат веднъж и полсе не повтарят. И то най красивите модели. Явно нещо ги увреждат генетично за да не спираш да си купуваш... Големи са хитреци... Ама си заслужава. Все пак не са скъпи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение:
Миналата седмица се отрепах да си търся малката ножица и трябваше да режа розите с разтегателната.......
Клептоманка ..!!!
Кога ще ми я върнеш ???
Ако някой ден тръгнеш да си търсиш наистина хубави розией този е с най-хубавите рози в ЕС
http://www.tuincentrumlottum.nl/inde....zoekresultaat
нищо,че е мистър Бавен Ван Розен, нищо че миналата година адресира единия кашон вместо за България,за Бангладеш и розите ми пристигнаха по Коледа в снега
Коментар
-
С риск - да ме обвинят, че харесвам долнопробна музика, признавам: на мен ми харесва и това:
http://www.youtube.com/watch?v=EWtef...eature=related"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнениеТази сутрин от дамската си чанта извадих лозарска ножица,колко ли време съм я разнасяла със себе си
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнениеТа ... ето без да искам намерих човек,който ще ми подрязва овошките. А лозарската ножица си я купих специално за да си подрязвам розите от селекцията на Дейвид Остин, невероятно красиви. Хайде,лека нощ,трябва да си подредя дамската чанта...обикновено от нея изскачат клещи,отвертки,рулетки, лазерна рулетка и още какво ли не...
....пък и да ми покажат, че ме няма в техниката... ей тВа - "лазерна рулетка" - убий ме - не съм знаел, че съществува...Повод да ми разкажеш, ама съвсем неангажиращо, де - да не кажат пак тук някои, че преследвам (настървено) съфорумки... ноооого съм чуФствителен, когато ме обвиняват неоснователно..., ама аз само за една лазерна рулетка (да ми обяснят що е то) Ше отнеса благословиите..., иначе не съм с такива впечатления за себе си - на "сваляч", ама - не кЪв и да е - а НАСТЪРВЕН към "съфорумки от ЖЕНСКИ пол"!
Иначе - комбинацията наистина подсказва да бъде супер... Толкова много инструменти - и тяхното съхранение винаги са ми били проблем, но както е видно - в една дамска чанта ще бъдат подредени всичките, че дори ще остане място и за "още какво ли не..."
Що се отнася до подрязването на розите - желанието ме е обзело, но го туширам (доколкото мога), защото настървеното (МИ) преследване е много лош атестат..."Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнениеТа ... ето без да искам намерих човек,който ще ми подрязва овошките. А лозарската ножица си я купих специално за да си подрязвам розите от селекцията на Дейвид Остин, невероятно красиви. Хайде,лека нощ,трябва да си подредя дамската чанта...обикновено от нея изскачат клещи,отвертки,рулетки, лазерна рулетка и още какво ли не...
Не че искам да см лош пророк, ама догодина ще изгниете от глад
Коментар
-
Та ... ето без да искам намерих човек,който ще ми подрязва овошките. А лозарската ножица си я купих специално за да си подрязвам розите от селекцията на Дейвид Остин, невероятно красиви. Хайде,лека нощ,трябва да си подредя дамската чанта...обикновено от нея изскачат клещи,отвертки,рулетки, лазерна рулетка и още какво ли не...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Доби Разгледай мнениеТази сутрин от дамската си чанта извадих лозарска ножица,колко ли време съм я разнасяла със себе си
Всеки войник носил в мешката си маршалски жезъл.А всяка Дама в чантата си Премиерси акцесоари.Дерзай!
Коментар
-
Не зная, дЪл да Й сА дам, или да сА пазя ... деФствен...
Ей на - с таА лозарска ножица в дамската чанта - таА направо ме Фърли в дуСпата...
Добре де, аз така разсъждавам: Що пък една жена да не (може да) преследва "настървено", както правят тук аналогиите с мечката-стръвница (най големият хищник на планетата, ако говорим за белите меЦИ...)... Мечка - женски род, що пък и други индивиди от женски род да не постъпват като Меца и нежната богомолка?...
То така и става в действителност, ама на някой му дошло наум, че мъжете преследвали (настървено) жени! Да: мъжете преследват дамите, докато най-после ИЗБРАНИКЪТ НА ЖЕНАТА бъде свален от нея - самата..., т.е. - докато най-после тя му ПОЗВОЛИ да я "свали"...
Тъй като сериозно вярвам в казаното от мен по-горе, въпрос на време е - една жена (колебая се - дали е тая, която е извадила забравена лозарска ножица в дамската си чанта...) - да вземе решението - да бъде "свалена" от мен.... Ъм аз - дЪл да й сА дам?
Наздраве!
Баси, дори и на мен ми е трудно да схвана тънката си мислА...
Вън от фантазиите: дамската чанта е атрибуът, който би могъл да съдържа толкова много и разнородни предмети - свят да ти се завие...
ПП - Бях ли наистина прекалено настървен и таА вечер? Ако съм засегнал някого - извинения! Настървени извинения, бих казал!Поздрави на всички от един "овощар" - вече я мога и резитбата на овошки... (разбира се - на пролет ще видя доказателството, аджеба - дЪл от всяко дърво стаА сФирка...
"Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо
Коментар
-
:
Миналата седмица се отрепах да си търся малката ножица и трябваше да режа розите с разтегателната.......
Клептоманка ..!!!
Кога ще ми я върнеш ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение--------------------------------------------------------------------
Днес ми дойдоха племенниците на гости, хапнаха, сръбнаха и им викам "Ай, на кръчма?"
Заведох ги на 1 френд в кръчмето, плюскаха, пиха и накрая той им вика "20 кинта сметка и ми смига". Моите тиквеници взеха да бучат, че У Варна т'ва щяло да е най-малко 50-60 кинта.
Викам теб не те познават, само дет' чичо ти познават - хихи
-----------------------------------------------------------------------
Та, ся са приспани, ще къркат поне до 15ч утре и се чудя утре к'во да ги правя.
Пфууу ....
Мен снощи новото моме ме води на кино. Не бях ходил от как ми взеха 16 лева за билет преди години. Принципен е въпроса. На времето в Кино Красно село един влизаше за 30 стотинки и отваряше задната врата на другите... Полсе ядох KFC. Не мога вече да ям такива полуфабрикати, тежка и пържена храна.. Едвам изтраях да се разделим за да се фокусирам върху кенефа... Още имам вкус на олио в устата....
Та по твоя въпрос - Допуснал си груба грешка бат Маранди. Винаги трябва да пазиш една "морална" дистанция, когато става въпрос за по млади роснини или деца на приятели. По добрия вариант е да НЕ те мислят за готиния чичо с който може да поркат, ... Веднъж защото децата не могат да контролират пороците. Утре ще се качат на пияни на лека кола или ще ги изпопребият някъде докато разбереш да ги оттървеш, като това ще ти развали отношенията с много хора на които държиш. Още по зле ако направят някоя непоправима беля и след време почнат да ходят на ляво и надясно и да се оправдават с теб... На времето имах един братовчед дето дърпаше сервитьорките по дикотеките, не си плащаше сметките по казината и возеше хората п багажниците и се оправдаваше и предтавяше от мое име, та ме беше вкарал в е*ати филма със половината софийски мутри и полицаи, дето се знаем от по 20 години. Тс. може да гледаш на младите си роднини (или близки) като на пълноправни хора достойни да пият с теб на една маса едва когато докажат че са дорасли за това.. До тогава - разходка в морската, сядате на по бира и граца на някое капанче, ядете по една мелба на Златните и се прибирате... Това е дневната програма... Така запазваш необходимата дистанция и респект..
Съвет за утре (макар че ти си човек който и сам би се справил) - като станат ги викаш още на пияни глави и им прочиташ една лекция на тема живота, доброто и злото, нанадолнищата, как човешкият жиовт се държи на миг невнимание итн. Ти знаеш по добре от мен, защото си добър презенататор.. И накрая им подчертаваш че при следваща подобна издънка ще играят шамарите и независимо че вече се имат за големи (характерно за разни дришлжовци на по 17 - 18 години) ще им се наложи да си понесат последствията от делата...
Как си ти иначе? Аз днес ще посрещам гости, па утре съм на една тъпа сватба... Ич не ми се ходи. Не сме толкова близки, а бащата на булката е един подмазвач дето съм убеден че до месец след това ще ми звъни да търсим на зета работа. Изморен съм и исках да си почина а това ще е от тия най тежките сватби - от сутринта се почва - гражданско, църква, ресторант, след това сме в момчето, а то е чак в Костинброд (някакво местно дупе), от там пак ще осъмнем, а в понеделник, трябва да предаваме един огромен проект в Министерството дето го движа от месеци и трябва да съм свеж като кисела краставица...
[/I].Last edited by Beti; 26.11.2011, 13:38.
Коментар
-
Коментар
Коментар