If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Кажи Доби, каквото беше тръгнала да ни разказваш. Много обичам весели (или драматични) пиянски (или други) истории... Някак като ги чета и си предстваям, че съм част от събитието и ме зарежда с позитивна енергия и авантюристичен дух. Дори някои много направили ми впечатление във времето истории, полсе като ги преразказвам в компании и неусетно слагам и себе си като участник и след 10 - 15 години, след 100тното преразказване историята се загнездва в паметта ми и си става част от миналото ми... Няколко пъти съм губил подобни басове и като се върнем хората ми извадят доказателство че примерно не сме ходили на морето с Мерцедес а с Лада.. Та за това - дерзай...
ПС. Е сега колежката ми разказва как се напила много и имала някаква срамна болест та се мажела с някакъв крем против гъбички и как пияна забравила за това и някакъв страстен любовник, опитващ се да прави френска любов в какъв филм се е вкарал...
Прав си. Не е важно какво се е случило, а как ще го разкажеш
Коментар