If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
На мен ако ми врътнат такъв номер ще ги изпотрепя. Постоянно ми се налага да подписвам някакви документи, забавя ли се глобите са соленички.Затова и дамската ми чанта е като офис .
Доби слъбчице, просто нямаш идея колко те разбирам.. Дори по някога си спирамм и мобилните телефони и се затварям в къщи сам.
Тази година успях цели три пъти да "врътна" номер на семейството си - избрах за почивка места без покритие на мобилни оператори и Интернет. Имам чувството, че вече няма да ми гласуват такова доверие и ще се включат при подбора
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Искам тишина,даже не си пускам тв. Единствено в такива моменти мога да понеса шума на морските вълни.
Не искам да видя никой,наситила съм се на проблеми и на простотии.
Явно раничко остарях
Я стига бе ей !!!
Стига сополи и мрънкане !!!
Остаряли били и секва друга простотия ...
Ай сиктир пораженческо хленчене понеделнишки заран !!!
Ако след две напивания ще ми слагате въжето, напрао сте за жалене...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Искам тишина,даже не си пускам тв. Единствено в такива моменти мога да понеса шума на морските вълни.
Не искам да видя никой,наситила съм се на проблеми и на простотии.
Явно раничко остарях
Ще изрева жално като моя сладък племенник "Искам петък". Толкова съм уморена, уморена от купони. За капак повторихме байряма .
Зарко и аз много често искам да съм съвсем сама някъде, няма да ме разбереш,но понякога хората ме изморяват. Ей така съвсем сама
Доби слъбчице, просто нямаш идея колко те разбирам.. Дори по някога си спирамм и мобилните телефони и се затварям в къщи сам.
Ще изрева жално като моя сладък племенник "Искам петък". Толкова съм уморена, уморена от купони. За капак повторихме байряма .
Зарко и аз много често искам да съм съвсем сама някъде, няма да ме разбереш,но понякога хората ме изморяват. Ей така съвсем сама
Представи си, че златната рибка те попита "Наталия Орейро или Берен Саат", какво ще отговориш
Добро утро и от мен.
Ей Мечо ама на тази Наталия си и сериозен фен... Наа мен ми е малко сладникава, ама не бих я върнал. От двете май по скоро на нея бих и.... подарил едно цвете и да и прочета приказка за лека нощ... Иначе и двете стават ама нещо много детско излъчване имат. Аз по скоро винаги съм расъждавал над избора - Джена Джеймисън или Бриана Банкс....
Уф днес какъв ден ме чака.. Да се еб..ем и жалките наемни работничета, тухлички в стената и зъбни колелца в машината на капитЪлизЪма....
Коментар