IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    По-лошото е ,че ПИБ чука цяла България още от времето на "фалита" на ПЧБ ....Една буква е само разликата .
    И на мен не са ми приятни..... Нер само ПИБ а и цялата тази поаразитна Банкова система дето държавата я пази и подкрепя, за да си взимат заплатите по 40 бона.. Някак не се мери с еднакъв метър като стане въпрос за Банки...

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
      Колкото и да е модерно едно нещо отвън , отвътре си е старата история - спирането на водата става само по един начин - с уплътнение. Тъй че, ако нещо застане между уплътнението и уплътняващата повърхност, започват да действат добрите стари словесни задачи за пълнененото на басейн от един отвор.
      Прав си разбира се.. Просто производителите умишлено ги усложняват за да печелят от сервиз.... Защо иначе на новите коли свещите не можеш да ги намериш къде са? Измамници, ама такава им е играта... Иначе казанче за кенеф е техника която е достигнала своят връх на развитие - няма какво гениално да измислят поне докато нората ядат и се... по класическата схема..

Коментар

Не е било камъче, ръжда е било. Камъчето е тежко и няма как да стигне до казанчето, освен ако не си на първи етаж.
        Друг път да знаеш - няма ли ви повече от 2 дни в къщи, затваряй казанчето от спирателния кран. Случва се да ти спрат водата, тя да дойде, да заседне ръжда и казанчето започва да прелива и.... наводнение.
        Кофти работа.

Прав си. Ще почна да го спирам. Аз преди като ме нямаше спирах въобще водата. Лошото е че аз не живея често в това жилище (дълга история, не ми се говори) нищо че ми е сновно и направих ремонт преди няма и година дето ми излезе кокото една гарсониера в Стрелбище ама....

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
          Това казанче не е като старите - някакв много модерно съоръжение от типа моно блок е и ми пада гаранцията (5 години) ако го пипам... Деба и новите техники - не можеш на колата свещите сам да си смениш....
          Колкото и да е модерно едно нещо отвън , отвътре си е старата история - спирането на водата става само по един начин - с уплътнение. Тъй че, ако нещо застане между уплътнението и уплътняваните повърхност/отвор, започват да действат добрите стари словесни задачи за пълнененото на басейн от един отвор.
          Last edited by anon6706; 08.09.2011, 21:31.

Коментар

...сънувал че чука тримата директори от новата реклама на ПИБ ...
            По-лошото е ,че ПИБ чука цяла България още от времето на "фалита" на ПЧБ ....Една буква е само разликата .
            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Оправи се - явно го размести. Най вероятно беше камъче...
              Не е било камъче, ръжда е било. Камъчето е тежко и няма как да стигне до казанчето, освен ако не си на първи етаж.
              Друг път да знаеш - няма ли ви повече от 2 дни в къщи, затваряй казанчето от спирателния кран. Случва се да ти спрат водата, тя да дойде, да заседне ръжда и казанчето започва да прелива и.... наводнение.
              Кофти работа.

Коментар

Заседнало е парче ръжда между уплътнението на поплавъка и спирателя.
                Работа за две минути - развиваш връзката, промиваш и си имаш новото казанче.
                Ще трябва впоследствие да регулираш и напълването на казанчето.

По-голям проблем е когато заседналата ръжда е в уплътненията на крановете. Предупреди жената да не ги натяга. След всяко спиране на водата, осигурете поне 3-4 минути обилно течение през крановете, за да се изчистят уплътненията и ще си ги ползвате с десетилетия.
                Инженер "anon6706".

Това казанче не е като старите - някакв много модерно съоръжение от типа моно блок е и ми пада гаранцията (5 години) ако го пипам... Деба и новите техники - не можеш на колата свещите сам да си смениш....

Коментар

По-голям проблем е когато заседналата ръжда е в уплътненията на крановете. Предупреди жената да не ги натяга. След всяко спиране на водата, осигурете поне 3-4 минути обилно течение през крановете, за да се изчистят уплътненията и ще си ги ползвате с десетилетия.
                  Инженер "anon6706".

Оправи се - явно го размести. Най вероятно беше камъче... Абе е сега пратих запитване как ще ме компенсират.. Примерно аз си измих зъбите с тази гнусотия. Нали разбираш какви здравословни пронблеми може да си докара човек ако го погълне това нещо.... Пак спряха водата... деба и идиотите

Коментар

сега не ми спира новото казанче... Мам ид да еба и свинете..

Инженер "anon6706".
                    Last edited by anon6706; 08.09.2011, 21:13.

Коментар

• ак

Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                      Подходих педалски към песньовката, че мисля за други неща и се извинявам!

-Официалният им сайт - 'орицата имат право да са зачитани!
                      Как каза педалски, днес един колега ме уби - сънувал че чука тримата директори от новата реклама на ПИБ (гледали сте я с едни костюмарчета от типа амбициозен лигльо) дето викат аз съм еди кой си, аз съм другия... Чак се беше притеснил човека...

Коментар

Не, не - под олабване имам друго предвид - те си мислят за келепир, пък след 5-тия път започват да се чудят - Това келепир ли е или само олабване. Тогава е най-забавно. Изпадат в несвяст и поради нисък интелект - продължават да олабват, с някаква тяхна надежда, че рано или късно, ще те надхитрят по "пистата на живота" и ще има келепир.

Е сега дойде водата. Идея нямаш какво тече в момента - кал, ръжда, пумия. И като пуснах водата в тоалетната (сещаш се цял ден какво беше станало) и сега не ми спира новото казанче... Мам ид да еба и свинете..

За ебането си прав... Бая златотърсачки се опариха по доста пъти с такива като мен и теб, докато накрая фанат балъка да ги издържа.. И аз много ги чукам такива дето си търсят богат чичко да ги издържа... Даже една ми беше сабирала спермата със спринцовка за да се опита да збременее.. Луди курви...

Коментар

• Подходих педалски към песньовката, че мисля за други неща и се извинявам!

-------------------------------------------------------------------------------------------
                          FSB - Нищо не взимай с теб

Музика: Румен Бояджиев, Константин Цеков
                          Текст: Живка Шопова

lyrics
                          Ти ли към орлите летя,
                          ти ли се препъна - не спря?
                          Ти ли от звездите събра
                          сълзи?
                          Ти ли днес дъжда разпиля,
                          ти ли все така не разбра -
                          щом си тръгваш времето
                          ни дели...

Още теб обичам
                          все така различна.
                          Щом си тръгваш
                          нищо в мен не остава...
                          Щом си тръгваш
                          нищо, нищо не взимай с теб!

Още ли с орлите летиш,
                          още ли те буди дъжда,
                          още ли в звездите откриваш
                          мен?
                          Още ли любов разпиля,
                          още ли така не разбра -
                          щом си тръгваш, нищо не взимай
                          с теб...

Щом си тръгваш,
                          щом си тръгваш -
                          пак различна
                          ти бъди!

Още теб обичам
                          все така различна.
                          Щом си тръгваш
                          нищо в мен не остава...
                          Щом си тръгваш
                          нищо, нищо не взимай с теб!

Още теб обичам
                          все така различна.
                          Щом си тръгваш
                          нищо в мен не остава...
                          Щом си тръгваш,
                          щом си тръгваш
                          пак различна ти бъди!

Щом си тръгваш,
                          нищо, нищо не взимай...
                          Още ли с орлите летиш,
                          още ли те буди дъжда,
                          още ли в звездите откриваш
                          мен?

http://music.fsb.bg/track/take-nothing

Официалният им сайт - 'орицата имат право да са зачитани!

П.П. Дан' забрайкам темата за 30+ и болднах т'ва отдолЕ
                          Last edited by marandi; 08.09.2011, 21:34.

Коментар

Има.... И платъената любов е страхотно предимство в това отношение... Пътуваш си, спираш за свирка.. Правят ти я професионално, плащаш си чао.. Идеален заместител на чикията.. Точно олабване..
                            Не, не - под олабване имам друго предвид - те си мислят за келепир, пък след 5-тия път започват да се чудят - Това келепир ли е или само олабване. Тогава е най-забавно. Изпадат в несвяст и поради нисък интелект - продължават да олабват, с някаква тяхна надежда, че рано или късно, ще те надхитрят по "пистата на живота" и ще има келепир.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              Последния "бутиков" проект в БГ-стан от 2010 година насам - засега по мое мнение е този. Невероятна фабула в текста, модулация в музиката и "дозировка" в целия проект - демек музика за "педанти".

http://www.youtube.com/watch?v=LpE3W61RZgI

След близо година сякаш съжалявам, че когато едно приятелче от този форум ми се обади и ми вика: "Братле, да ти взема ли билет във Варна за промоционалното им турне на новия албум?" - аз тогава висях кат' прани гащи на Терминал 2 в Софето и му казах: "Няма да мога да, братле."

Имам чувството, че истинските неща при всеки най-трудно се откриват и само Времето ги доказва кои са били.

Чиърс!

П.П. Щом сърбате и мислите за жени значи сте здрави и това е добре

На скоро четох историята на Ван Гог - прочетете я във връзка с това как човек не го оценяват приживе и той сам себе си не оценява.....Аз съм решил другото лято на село да направя една много хубава чешма и беседка - представи си само в летните жеги поркаш бира и си я студиш на чешмата, спират коли да си сипят вода и да се освежат и си приказвате (социални контакти).. Ебати идилията...

Коментар

Тук "умрехте" ли, измрехте ли (+30)? Изгоних ви женката коки и никакви ви няма........
                                Евалата, забий им го на темата
                                Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.

Коментар

X