Първоначално изпратено от SPART
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеКолкото и да е модерно едно нещо отвън , отвътре си е старата история - спирането на водата става само по един начин - с уплътнение. Тъй че, ако нещо застане между уплътнението и уплътняващата повърхност, започват да действат добрите стари словесни задачи за пълнененото на басейн от един отвор.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНе е било камъче, ръжда е било. Камъчето е тежко и няма как да стигне до казанчето, освен ако не си на първи етаж.
Друг път да знаеш - няма ли ви повече от 2 дни в къщи, затваряй казанчето от спирателния кран. Случва се да ти спрат водата, тя да дойде, да заседне ръжда и казанчето започва да прелива и.... наводнение.
Кофти работа.
Прав си. Ще почна да го спирам. Аз преди като ме нямаше спирах въобще водата. Лошото е че аз не живея често в това жилище (дълга история, не ми се говори) нищо че ми е сновно и направих ремонт преди няма и година дето ми излезе кокото една гарсониера в Стрелбище ама....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеТова казанче не е като старите - някакв много модерно съоръжение от типа моно блок е и ми пада гаранцията (5 години) ако го пипам... Деба и новите техники - не можеш на колата свещите сам да си смениш....Last edited by anon6706; 08.09.2011, 21:31.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение...сънувал че чука тримата директори от новата реклама на ПИБ ....
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеОправи се - явно го размести. Най вероятно беше камъче...
Друг път да знаеш - няма ли ви повече от 2 дни в къщи, затваряй казанчето от спирателния кран. Случва се да ти спрат водата, тя да дойде, да заседне ръжда и казанчето започва да прелива и.... наводнение.
Кофти работа.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЗаседнало е парче ръжда между уплътнението на поплавъка и спирателя.
Работа за две минути - развиваш връзката, промиваш и си имаш новото казанче.
Ще трябва впоследствие да регулираш и напълването на казанчето.
По-голям проблем е когато заседналата ръжда е в уплътненията на крановете. Предупреди жената да не ги натяга. След всяко спиране на водата, осигурете поне 3-4 минути обилно течение през крановете, за да се изчистят уплътненията и ще си ги ползвате с десетилетия.
Инженер "anon6706".
Това казанче не е като старите - някакв много модерно съоръжение от типа моно блок е и ми пада гаранцията (5 години) ако го пипам... Деба и новите техники - не можеш на колата свещите сам да си смениш....
Коментар
� -
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеЗаседнало е парче ръжда между уплътнението на поплавъка и спирателя.
По-голям проблем е когато заседналата ръжда е в уплътненията на крановете. Предупреди жената да не ги натяга. След всяко спиране на водата, осигурете поне 3-4 минути обилно течение през крановете, за да се изчистят уплътненията и ще си ги ползвате с десетилетия.
Инженер "anon6706".
Оправи се - явно го размести. Най вероятно беше камъче... Абе е сега пратих запитване как ще ме компенсират.. Примерно аз си измих зъбите с тази гнусотия. Нали разбираш какви здравословни пронблеми може да си докара човек ако го погълне това нещо.... Пак спряха водата... деба и идиотите
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениесега не ми спира новото казанче... Мам ид да еба и свинете..
Инженер "anon6706".Last edited by anon6706; 08.09.2011, 21:13.
Коментар
� -
ак
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеПодходих педалски към песньовката, че мисля за други неща и се извинявам!
-Официалният им сайт - 'орицата имат право да са зачитани!
Коментар
� -
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНе, не - под олабване имам друго предвид - те си мислят за келепир, пък след 5-тия път започват да се чудят - Това келепир ли е или само олабване. Тогава е най-забавно. Изпадат в несвяст и поради нисък интелект - продължават да олабват, с някаква тяхна надежда, че рано или късно, ще те надхитрят по "пистата на живота" и ще има келепир.
Е сега дойде водата. Идея нямаш какво тече в момента - кал, ръжда, пумия. И като пуснах водата в тоалетната (сещаш се цял ден какво беше станало) и сега не ми спира новото казанче... Мам ид да еба и свинете..
За ебането си прав... Бая златотърсачки се опариха по доста пъти с такива като мен и теб, докато накрая фанат балъка да ги издържа.. И аз много ги чукам такива дето си търсят богат чичко да ги издържа... Даже една ми беше сабирала спермата със спринцовка за да се опита да збременее.. Луди курви...
Коментар
� -
Подходих педалски към песньовката, че мисля за други неща и се извинявам!
-------------------------------------------------------------------------------------------
FSB - Нищо не взимай с теб
Музика: Румен Бояджиев, Константин Цеков
Текст: Живка Шопова
lyrics
Ти ли към орлите летя,
ти ли се препъна - не спря?
Ти ли от звездите събра
сълзи?
Ти ли днес дъжда разпиля,
ти ли все така не разбра -
щом си тръгваш времето
ни дели...
Още теб обичам
все така различна.
Щом си тръгваш
нищо в мен не остава...
Щом си тръгваш
нищо, нищо не взимай с теб!
Още ли с орлите летиш,
още ли те буди дъжда,
още ли в звездите откриваш
мен?
Още ли любов разпиля,
още ли така не разбра -
щом си тръгваш, нищо не взимай
с теб...
Щом си тръгваш,
щом си тръгваш -
пак различна
ти бъди!
Още теб обичам
все така различна.
Щом си тръгваш
нищо в мен не остава...
Щом си тръгваш
нищо, нищо не взимай с теб!
Още теб обичам
все така различна.
Щом си тръгваш
нищо в мен не остава...
Щом си тръгваш,
щом си тръгваш
пак различна ти бъди!
Щом си тръгваш,
нищо, нищо не взимай...
Още ли с орлите летиш,
още ли те буди дъжда,
още ли в звездите откриваш
мен?
http://music.fsb.bg/track/take-nothing
Официалният им сайт - 'орицата имат право да са зачитани!
П.П. Дан' забрайкам темата за 30+ и болднах т'ва отдолЕLast edited by marandi; 08.09.2011, 21:34.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнениеИма.... И платъената любов е страхотно предимство в това отношение... Пътуваш си, спираш за свирка.. Правят ти я професионално, плащаш си чао.. Идеален заместител на чикията.. Точно олабване..
Коментар
� -
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеПоследния "бутиков" проект в БГ-стан от 2010 година насам - засега по мое мнение е този. Невероятна фабула в текста, модулация в музиката и "дозировка" в целия проект - демек музика за "педанти".
http://www.youtube.com/watch?v=LpE3W61RZgI
След близо година сякаш съжалявам, че когато едно приятелче от този форум ми се обади и ми вика: "Братле, да ти взема ли билет във Варна за промоционалното им турне на новия албум?" - аз тогава висях кат' прани гащи на Терминал 2 в Софето и му казах: "Няма да мога да, братле."
Имам чувството, че истинските неща при всеки най-трудно се откриват и само Времето ги доказва кои са били.
Чиърс!
П.П. Щом сърбате и мислите за жени значи сте здрави и това е добре
На скоро четох историята на Ван Гог - прочетете я във връзка с това как човек не го оценяват приживе и той сам себе си не оценява.....Аз съм решил другото лято на село да направя една много хубава чешма и беседка - представи си само в летните жеги поркаш бира и си я студиш на чешмата, спират коли да си сипят вода и да се освежат и си приказвате (социални контакти).. Ебати идилията...
Коментар
� -
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеТук "умрехте" ли, измрехте ли (+30)? Изгоних ви женката коки и никакви ви няма........
Реалната част на всяка кратна нула на дзета-функцията е ½.
Коментар
�
Коментар