IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    добрия началник е незабележим. лошия само се меши и бърка работата
    Явно е това, защото от една седмица ме няма, дори не са ми звъннали... Утре ще ида, живот и здраве да не са затворили.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Чаша чисто, тъмно Бакарди, изпито в същото толкова тъмна нощ... Обичам да държа чашата в ръка. Така аромата на питието се смесва с аромата на резенчето лимон
      Мечти, мечти ... До края на работния ден има още четири часа
      Мдааааааааа,преди години имаше едно Бакарди Спайс,което ми беше най-голямата слабост,ама тия тикви го спряха от производство
      Сега пробвам ром от различните страни в Карибския регион - струва си човек да опита!
      Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнение
        Яяяяяяяяяяя,имало сродни души - мислех,че съм някаква екзотична птица с тази моя любов към рома
        Чаша чисто, тъмно Бакарди, изпито в същото толкова тъмна нощ... Обичам да държа чашата в ръка. Така аромата на питието се смесва с аромата на резенчето лимон
        Мечти, мечти ... До края на работния ден има още четири часа
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Kosmonavta-Вчера се напих като животно
          Според америшите учени най -добрата форма срещу махмурлука е кафе+аспирин .

Kosmonavta-После позакачихме дв еквартални г'брета, да не губим форма.
          Космо в това състояние поне успяхте ли да я свършите както трябва или се изложихте??
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Ако още не си " оветрял" ето рецептата на едно питие, което много пъти е прибирало душата в тялото, след лекия ми флирт с Бакардито предишната вечер:: Една водна чаша с прясно изцеден ябълков или портокалов сок + две лъжички пчелен мед.
            Яяяяяяяяяяя,имало сродни души - мислех,че съм някаква екзотична птица с тази моя любов към рома

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
              Абе не е много по темата ама иначе е готино... Участвам в една копания за преквалификация на персонал и подобен начин на мислене е близък до мен....

По същество - абе днес също много еб..н ден се очертава.. Вчера се напих като животно и сега ми е едно горчиво в устата, все едно съм изял негърче... Но добре се представихме - с един приятел думнахме литър водка и после излязохме в кварталната кръчма и праснахме по още няколко (не помня точно) бири... Завормихме един пиянски побой с една група строители кабелни техници (та сега пиша само с дясната ръка че лявата ми е подута)... После позакачихме дв еквартални г'брета, да не губим форма.. Лошото е че и днес няма да ходя на работа (не съм в състояние) и вече почвам да се чудя (не съм ходил на практика от седмица) дали не разбират че ме няма или просто вече до толкова ми се е обезмислила работата че няма смисъл да ходим... Пфу винаги като се напия и ставам голем философ,, Питагор ряпа да яде..
              Две спанета и две ср...нета и си кукуряк!

Коментар

Абе не е много по темата ама иначе е готино... Участвам в една копания за преквалификация на персонал и подобен начин на мислене е близък до мен....

По същество - абе днес също много еб..н ден се очертава.. Вчера се напих като животно и сега ми е едно горчиво в устата, все едно съм изял негърче...
                Ако още не си " оветрял" ето рецептата на едно питие, което много пъти е прибирало душата в тялото, след лекия ми флирт с Бакардито предишната вечер:: Една водна чаша с прясно изцеден ябълков или портокалов сок + две лъжички пчелен мед.
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Чак пък "незабележим"!? Какъв началник ще е тогава!? По-скоро добрият Началник трябва до съвършенство да е овладял принципа за "благата дума и дългата пръчка" Присъствието не е задължително, като я има дългата пръчка.
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
                    какви са тези квартални гюбрета, че не разбрах???
                    Гювендии не'кви, предполагам
                    |^^^^^пиво^^^^\\|""\\_,_
                    |___________||__|___|)
                    (@)(@)""*|(@)(@)**(@)

Коментар

По същество - абе днес също много еб..н ден се очертава.. Вчера се напих като животно и сега ми е едно горчиво в устата, все едно съм изял негърче... Но добре се представихме - с един приятел думнахме литър водка и после излязохме в кварталната кръчма и праснахме по още няколко (не помня точно) бири... Завормихме един пиянски побой с една група строители кабелни техници (та сега пиша само с дясната ръка че лявата ми е подута)... После позакачихме дв еквартални г'брета, да не губим форма.. Лошото е че и днес няма да ходя на работа (не съм в състояние) и вече почвам да се чудя (не съм ходил на практика от седмица) дали не разбират че ме няма или просто вече до толкова ми се е обезмислила работата че няма смисъл да ходим... Пфу винаги като се напия и ставам голем философ,, Питагор ряпа да яде..
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Космонавт,

какви са тези квартални гюбрета, че не разбрах???

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                          The truth about failure
                          Failure doesn't mean you are a failure
                          ~ it does mean you haven't succeeded yet...

Failure doesn't mean you don't have it
                          ~ it does mean you have to do something in a different way...

Failure doesn't mean you are inferior
                          ~ it does mean you are not perfect...

Failure doesn't mean you've wasted your life
                          ~ it does mean you've a reason to start afresh...

Failure doesn't mean you should give up
                          ~ it does mean you should try harder...

Failure doesn't mean you'll never make it
                          ~ it does mean it will take a little longer...

Failure doesn't mean you have been a fool
                          ~ it does mean you had a lot of faith...

Failure doesn't mean you have been disgraced
                          ~ it does mean you were willing to try...

Failure doesn't mean you have accomplished nothing
                          ~ it does mean you have learned something...

Автор - Robert Schuller
                          и в този ред на мисли ти защо тровиш форумното пространство с непрекъснат негативизъм , вечно мрънкане и оплакване от нещастния си животец , очаквайки някой месия да дойде и да ти го оправи ...

Коментар

• Абе не е много по темата ама иначе е готино... Участвам в една копания за преквалификация на персонал и подобен начин на мислене е близък до мен....

Коментар

Още не съм ходил до Билла.. Нещо се омързеливих и съм заспал.. Е сега ставам.... Малко да обръгна и ще ходя..

Аогледалото ще ми го монтират най рано след 10 дни... Трябва време за изработка, а и нали знаеш че като става въпрос за рекламация не се хвърлят с приоритет, макар че аз съм досатъчно нахален и с много свободно време та мога да им досаждам по 40 пъти на ден и да пиша по 5 оплаквания до всички институции...

А за снадвича, честно не се сетих. Иначе майка ми на времто често ми правеше такива... Той хляба беше стар и аз го турих у тостера... Абе не е за разправяне.. Ама жените по се сещате, ние мъжете може да умрем от глад защото ни мързи да си извадим от хладилника ядененто и да си го стоплим. Истински случай - ходил съм на ресторант, шото ме мързи да си стопля ядене или съм хвърлял пъпеш щото ме мързи да го нарежа (то и жена ми като дойде пак аз го нарязвам, ама като съм сам не намирам необходимата мотивация.... Абе какво да ти кажа.
                              The truth about failure
                              Failure doesn't mean you are a failure
                              ~ it does mean you haven't succeeded yet...

Failure doesn't mean you don't have it
                              ~ it does mean you have to do something in a different way...

Failure doesn't mean you are inferior
                              ~ it does mean you are not perfect...

Failure doesn't mean you've wasted your life
                              ~ it does mean you've a reason to start afresh...

Failure doesn't mean you should give up
                              ~ it does mean you should try harder...

Failure doesn't mean you'll never make it
                              ~ it does mean it will take a little longer...

Failure doesn't mean you have been a fool
                              ~ it does mean you had a lot of faith...

Failure doesn't mean you have been disgraced
                              ~ it does mean you were willing to try...

Failure doesn't mean you have accomplished nothing
                              ~ it does mean you have learned something...

Автор - Robert Schuller
                              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                                по-скоро , баба му на скитника евреин
                                Ба си!
                                Тъкмо мислех да си правя свалка с нея...
                                Свободен във виелицата.
                                http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

Working...
                                X