IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Макар, че ако си туря ръка на сърцето и мен ми се иска да изкарам още веднъж някои от малдежките моменти.. Много е приятна тази лекота която изпитват малдите хора - света е красив, тялото ти е красиво, ти си щастлив, не мислиш за нищо важно или застрашаващо твоя или на околмните живот.. Света е шарен един такъв- красив е автобус 94, красив е пазара, красиво е НДК, красиви са двете плевенски първокурскички в съседната стая, красива е любовта, приятен е вятъра, водката е сладка, дори бирата е сладка, имаш 10 лв. но те са равни на 1 000 сега..... Ейййййй
    Казал си го много точно и поетично - и едновременно хашлашки както що си требе. Верно требе да пробваш да напишеш нещо. Нещо късо като начало, в този стил, който показваш тук. Нещо като българския Чарлз Буковски, да кажем.

Относно удебеленото от мен по-горе:
    За до усетиш по-точно моята наклонност по този въпрос, ще кажа, че това желание за "още веднъж" няма да се изпълни, понеже ще си се върнал към времето, когато това ти е било свежо, начално, не си го преживял по-рано. Така че няма да е "още веднъж".

Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    ПС. Явчо най вероятно не е лошо момче. Кой го плюл - плюл.. Аз за себе си му давам втори шанс, защото има грешка, но има и прошка - на младите трябва да се прощава за да се мотивират и да се развиват. В тях е бъдещето...
    Мисля си, че ако човек реши, че е сгрешил, сам ще съжалява. Ако не е така, изискването на извинение е ненужно*, според мен.
    Да си говори квото ще, ти пък какво му се засягаш?
    Този, който може да ме обиди или похвали най-много, съм самият аз, по простата причина, че познавам себе си доста по-добре, в добро и лошо, отколкото другите ме познават. Е, гледам да не се обиждам
    Може да ме нарани и човек, когото обичам, в когото съм инвестирал. Чувства.
    За останалите хора просто не виждам как могат истински да ме обидят или похвалят. Наистина. Това не е поза, така го чувствам.

Но това е и въпрос на емоционалност на конкретния човек.

А наздраве!

-------------------------------
    * - то извинението е второто нахалство, де, къ му викааме още га бееме по-малки
    Свободен във виелицата.
    http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

Как беше - Не е важно дали духаш или ти духат - Важно е да има духовен живот.... Ей ама големи чикибойци бяхме.. Не знам що се присетих, ама сигурно няма по концентрирани и целеустеремени чикиджии от мен и моите приятели.. Единия (сега виден банкер) веднъж беше ръкоблудствал 10 пъти за един ден и на десетия, беше хвърлил кръв, вместо семнна течност... Луда работа...
      Брей само ако знаех че с чекии се става виден банкер.Мааму стара как е нямало кой да ме светне преди 30 години.Сега нямаше да паса овце и крави.

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
        Моля те да се концентрираш и ДА НЕ ОМАЛОВАЖАВАШ ролята на ДУХОВНАТА ЕРЕКЦИЯ, мискинино! Все между редовете се опитвате да прочетете, все онова, което не е казвано виждате!!!

ПравО е СъниТУ - да ВИ изкарва пУкварени и амУрални...(без мен!..., защото съм си взел белеШката отвсякъде - и вече съм почнал да се извисявам духовно..., въпреки че се колебая, ако някоя извисена духовно вземе, че ме закове..., как ли става тВа "духовно" - ШЪ съм НогУ изненадан и духовнУ Ше се изцедя за нула време - тВа не го зная, но ще налучквам някак..., но няма шанс да ми се случи, де, ЩоТ нямам арфичкЪ, дето да расте, заедно с ореолчИТУ..., Нам що, ама все други неща растат по мен, а духовното ми - се срива..., да уточня - расте ми косата..., а къде ми е духовното - никакво не се вижда в бъдещето... )

Как беше - Не е важно дали духаш или ти духат - Важно е да има духовен живот.... Ей ама големи чикибойци бяхме.. Не знам що се присетих, ама сигурно няма по концентрирани и целеустеремени чикиджии от мен и моите приятели.. Единия (сега виден банкер) веднъж беше ръкоблудствал 10 пъти за един ден и на десетия, беше хвърлил кръв, вместо семнна течност... Луда работа...

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
          Не разбрах коя техника имаше придвид - духане или тази с шепата (или пръстчето в женския случай)?
          Моля те да се концентрираш и ДА НЕ ОМАЛОВАЖАВАШ ролята на ДУХОВНАТА ЕРЕКЦИЯ, мискинино! Все между редовете се опитвате да прочетете, все онова, което не е казвано виждате!!!

ПравО е СъниТУ - да ВИ изкарва пУкварени и амУрални...(без мен!..., защото съм си взел белеШката отвсякъде - и вече съм почнал да се извисявам духовно..., въпреки че се колебая, ако някоя извисена духовно вземе, че ме закове..., как ли става тВа "духовно" - ШЪ съм НогУ изненадан и духовнУ Ше се изцедя за нула време - тВа не го зная, но ще налучквам някак..., но няма шанс да ми се случи, де, ЩоТ нямам арфичкЪ, дето да расте, заедно с ореолчИТУ..., Нам що, ама все други неща растат по мен, а духовното ми - се срива..., да уточня - расте ми косата..., а къде ми е духовното - никакво не се вижда в бъдещето... )
          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от jess Разгледай мнение
            Манков, страшно си прав, братче. Всяка възраст е хубава, стига да се изживее подобаващо. Страшничкото идва, когато ограниченията на ЕГН-то стават все повече физически, а духът е далеч по-млад. Имам честта да познавам и поддържам много близки приятелски отношения с човек на 71г. Тъжно е, когато виждаш как духът лети, пипето сече, но реалността е "живей ми са майко, ма тялото не ме слуша".
            Това обаче изобщо не трябва да стои на дневен ред при хора в разцвета на силите си ("с перка на гърба"). Ще го мислим когато и ако, дай Боже, доживееем до таквиз старини.
            Пък на младежа, дето е на 27, ще му препоръчам да подтисне младежката си арогантност, щото аз няма да се върна на неговите години, ма той все ще ме гони и не се знае кой ще е живял по-пълноценно от двама ни, не ли?

Днес за втори път се покланям (първия беше на КЕВ - диалога и мненията , както ти и колегата Манков си споделяте, са еталон за смислени и носещи смисъл в себе си изказвания... Изцяло подкрепам тезата Ви...

Макар, че ако си туря ръка на сърцето и мен ми се иска да изкарам още веднъж някои от малдежките моменти.. Много е приятна тази лекота която изпитват малдите хора - света е красив, тялото ти е красиво, ти си щастлив, не мислиш за нищо важно или застрашаващо твоя или на околмните живот.. Света е шарен един такъв- красив е автобус 94, красив е пазара, красиво е НДК, красиви са двете плевенски първокурскички в съседната стая, красива е любовта, приятен е вятъра, водката е сладка, дори бирата е сладка, имаш 10 лв. но те са равни на 1 000 сега..... Ейййййй

ПС. Явчо най вероятно не е лошо момче. Кой го плюл - плюл.. Аз за себе си му давам втори шанс, защото има грешка, но има и прошка - на младите трябва да се прощава за да се мотивират и да се развиват. В тях е бъдещето...

Коментар

• почвам да разбирам защото борсата ни е на този хал, ми че то всички над 30 изглежда са в депресия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                Кат казА книги ..
                Как сте последно време с четенето ?
                Аз напрао съм престанал да чета (в сравнение с на младини де) ... Кат седна (щот легна ли, като преди директно на третата страница заспивам), си давам преко сили половин час ...
                Което ме спича жестоко ...
                Некой друг делникът, жиуотът и стресът влияят ли му по подобен начин ???
                Чета доста. То е препрочитане, де, понеже не остана у дома непрочетена книга, а всичките са качествени.
                Но не се връщам преуморен в къщи, та чета легнал дълго време.
                Свободен във виелицата.

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
                  колкото повече се извисяват духайки.... в малките си шепички, ...
                  Не разбрах коя техника имаше придвид - духане или тази с шепата (или пръстчето в женския случай)?
                  Свободен във виелицата.

Коментар

...

ПС. Донесоха ми книгата от бат Маранди и днес или през почивните дни ще я зачена па да видим...
                    Кат казА книги ..
                    Как сте последно време с четенето ?
                    Аз напрао съм престанал да чета (в сравнение с на младини де) ... Кат седна (щот легна ли, като преди директно на третата страница заспивам), си давам преко сили половин час ...
                    Което ме спича жестоко ...
                    Некой друг делникът, жиуотът и стресът влияят ли му по подобен начин ???
                    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Бат Пешо, довечера ще ги видя че заради класифицираната информация за ни орязали много от екстрите между коиото и флаш плейъра...

Коментар

• Първоначално изпратено от glory Разгледай мнение
                        Браво, Kev,
                        имаше нужда от човек, който да смекчи тона /надявам се да се изгладят отношенията в темата, а не да се делят на мъже/жени или мъже/ .....
                        Явчо ми е много симпатичен - вие, които сте на 30+ не го корете.Момчето живее с идеалите и мечтите си, дано по-дълго да ги има.
                        Явчо, уважавай тези, които са на 30+.Не се знае след 10-20-30 год.какво ще се случи.
                        Космонавта и всички останали на 30+ сте много готини и ми е приятно да ви чета, но понякога много се надъхвате и доста реалистично пресъздавате нещата /Космо /, а много от пишещите тук не са свикнали на такива откровения.
                        Дано не звуча назидателно. Темата е приятна и вече няколко колеги /включително и аз / писаха, че се разтоварват емоционално и се зареждат с положителна енергия, четейки постовете.
                        Много добре казано.. И добре си ме усетила - на мен начина на говорене ми е проблем. Много вулгарно се изказвм и не можах да си изградя система за това кое какво да говоря и по някога се хващам примерно че на среща с важни хора аз си приказвам за естествени нужди... Но и върху това работя.. Ега се променя в оставащите 15 - 20 години до пенсия...

ПС. Донесоха ми книгата от бат Маранди и днес или през почивните дни ще я зачена па да видим...

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
                          Такива сме си, Господи...

Къде е темата за духовно извисените, тези с крилца, че да почета, да се умиля и пусна некоя мъжка сълза и да взема некой напредничав пример от тези като теб, Господи?
                          А такаааа! ДОДОхме ли си на думата?!

Под секрет ШЪ ви кажа, че мислЪ, че точно за духовно извисени е тряВАЛО да бъде предназначена темата, ЩоТ създателката й няколко пъти се опитваше да ни вкара в правия път, ама - ВИЕ (!), че и аз покрай ваЗЕ - Се гледахТЕ (гледах) да е всичко реално, както го виждаме в живота и си мислим, когато сме единствено насаме със себе си... Да де, ама когато сме насаме със себе си, едва ли сме така извисени духовно, след като за пореден път сме ровили в смрадта и сме воювали с Вятърните мелници на оня Хидалго, безумен...

Дори и когато не сме насаме, а с представител на другия пол (в зависимост от ориентацията - може и в друга конфигурация, но тя е неразбираема за мен )... ..., дори и тогава някак сме далеч от "духовно" извисените, с ореолчето... Тогава става нещо по-различно от духовното сливане, според общите разбирания, пак нещо духовно ми се мотае в главата, но не мога да го изразя с думиЧКИ - прости и разбираеми, така че - оставям на вашето въображение мисЛЪТЪ си...

Ето тВа не бива да се случваааа...... какво е решението? То е следното: създателката на темата има опит в (ИСТИНСКИ) духовното извисяване, не в двусмисленото... Прави нова тема за ИСТИНСКИ духовно извисениТЕ - и ще бъде спокойна в качеството на написаното там. Там няма да се раздават разни обидни квалификации, почерпени от виртуалните ни представи за някого тук... (вероятно участниците ще имат по една арфИЧКА и ще се кефят на своите ореолЧЕТА, които ще стават все по-големи, колкото повече се извисяват духайки.... в малките си шепички, пардон - исках да кажа - колкото повече се извисяват духовно...)

Ето на, колкото повече приказвам, повече се обърквам (прилагателни, или деепричастия трябва да ползвам ... ), затВа спирам, но темата е необятна..., как ще приемат участниците в темата за духовно извисени? ..., абе много почнах да се тревожа, като че ли имам някакъв шанс да бъда приет там, предвид ЦерберИТЕ, които ще са цедката на входа....

И, предупреждавам: не само моят шанс за приемане в несъздадената тема - е нулев! ШЕ има да чаааакааате, докато някои покрият условията за духовна извисеност!
                          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Първоначално изпратено от mirandi Разгледай мнение
                            Хи,хи,хи :-) С Маранди си викаме адашка, та като съм го членувал и виж как неусетно станал съм жена :-)
                            Иначе и мен ни ми пречи възрастта :-)
                            Извинявай помислих че си жена

Коментар

• Специално за космонавта:

http://www.youtube.com/watch?v=T8kZrJb2LlE
                              http://www.youtube.com/watch?v=kybeq...eature=related
                              http://www.youtube.com/watch?v=4wQB9...eature=related
                              http://www.youtube.com/watch?v=krK7Q49o6uA
                              http://www.youtube.com/watch?v=xXfPfeTWHrE
                              http://www.youtube.com/watch?v=NkDZm...eature=related

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                                Добре дошла.Аз по отдавна съм в тази графа ма не ми пречи.Желая ти успех.
                                Хи,хи,хи :-) С Маранди си викаме адашка, та като съм го членувал и виж как неусетно станал съм жена :-)
                                Иначе и мен ни ми пречи възрастта :-)

Коментар

Working...
                                X