IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
    Абе и аз така викам.. По добре три години орел от колкото триста години костенурка, викаше един велик българин преди години, когато го питаха не го ли е страх че ще го застрелят...
    To и затова го застреляха щото е глупав.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      [/B]

Докато имаме възможност и това не вреди много на здравето ни, всички желания на тялото трябва да се задоволяват, защото не се знае до кога ще ги има.
      Абе и аз така викам.. По добре три години орел от колкото триста години костенурка, викаше един велик българин преди години, когато го питаха не го ли е страх че ще го застрелят...

Коментар

Аз ям много солено. Това ми е голяма мъка. Супи, салати, готвено всичко соля допълнително... Ама ще спирам някой ден, че вече на тия години трябва малко по малко да мислим и за здраве..... Не може само, ядене, пиене и тия три работи...

Докато имаме възможност и това не вреди много на здравето ни, всички желания на тялото трябва да се задоволяват, защото не се знае до кога ще ги има.
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

Космо, колко и невероятно да звучи, киселото зеле и въобще всички туршии не са полезни за хората с високо кръвно. Заради високото съдържание на сол в тях.
          Ноооо, човек не може да се лишава от всички малки радости в този живот.
          Аз ям много солено. Това ми е голяма мъка. Супи, салати, готвено всичко соля допълнително... Ама ще спирам някой ден, че вече на тия години трябва малко по малко да мислим и за здраве..... Не може само, ядене, пиене и тия три работи...

Коментар

Няма защо.. За киселото зеле си много права. Но от червеното вино много взех да вдигам кръвно.... Ама нали съм си прае всяка зима сгрешавам по няколко пъти.
            Космо, колко и невероятно да звучи, киселото зеле и въобще всички туршии не са полезни за хората с високо кръвно. Заради високото съдържание на сол в тях.
            Ноооо, човек не може да се лишава от всички малки радости в този живот.
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от @uDaCiOuS D@r7nG Разгледай мнение
              "F11" бутон за "фул скрийн".

Благодаря и на теб!
              http://www.youtube.com/watch?v=vG16V...eature=related
              Мечо

Коментар

• "F11" бутон за "фул скрийн".

Коментар

• Няма защо.. За киселото зеле си много права. Но от червеното вино много взех да вдигам кръвно.... Ама нали съм си прае всяка зима сгрешавам по няколко пъти.

Коментар

Кликни горе на екрана с десен бутон и пробвай с командите минимайз или рестор. Ако не стане кликни пак горе но ще ти излезе листа (мен') със тул барове - кликни пред Меню бар или нажигейшън бар (предполагам работиш или с Модзила или ИЕ)
                    Космо, благодаря ти!
                    http://www.youtube.com/watch?v=tNsEd...eature=related
                    Мечо

Коментар

..

Кисело зеле със свинска мръвка и червено вино като добавка към основното меню
                      Обичам това време от годината
                      Оправи ли машината?

Коментар

Сега пробвах киселото зеле за пръв път тая година. Много е добро.. Този път съм го учелил и на сол.. Трябва му още една седмица да стане перфектно.
                        ..

Кисело зеле със свинска мръвка и червено вино като добавка към основното меню
                        Обичам това време от годината
                        Мечо

Коментар

Здрасти, Космо!
                          Пробвах - не става.
                          Кликни горе на екрана с десен бутон и пробвай с командите минимайз или рестор. Ако не стане кликни пак горе но ще ти излезе листа (мен') със тул барове - кликни пред Меню бар или нажигейшън бар (предполагам работиш или с Модзила или ИЕ)

Коментар

Пробвай да рестартираш компа и после като пуснеш браузъра и те пита дали да възстанови заредебите сайтове откажи и влез наново в инвестора...
                            Здрасти, Космо!
                            Пробвах - не става.
                            Мечо

Коментар

• Сега пробвах киселото зеле за пръв път тая година. Много е добро.. Този път съм го учелил и на сол.. Трябва му още една седмица да стане перфектно.

Коментар

Тайфата, имам нужда от помощ!
                                Повредих си мишока и сега използвам бутона на лаптопа. Натиснах някъде нещо, което не трябва и в момента страницата на Инвеститор заема целия екран. С мишката мога да си я намаля, с бутона не знам как
                                Моля, дайте ми съвет за справяне с проблема!
                                Пробвай да рестартираш компа и после като пуснеш браузъра и те пита дали да възстанови заредебите сайтове откажи и влез наново в инвестора...

Коментар

Working...
                                X