IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят (архив до 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Придворен шут, но с добри "попадения".
    ... Любовта не е на мода
    няма вече бурни страсти
    и децата помъдряха
    секса стана като здрасти
    - Здрасти как си !?
    Секс, секс, секс, секс
    любовта къде остана!?
    Май че заедно с романите
    антикварна ценност стана
    Секс, секс, секс, секс
    любовта без секс не може.
    Лошото е, че без нея
    сексът може, сексът може ...

Съжалявам, но не помня цялото стихотворение
    Любовта не е на мода
    няма вече бурни страсти
    И децата помъдряха
    секса стана като здрасти
    - Здрасти Печка, как си?

Секс, секс, секс,секс!
    Любовта къде остана,
    май че заедно с романите
    антикварна ценност стана.

Със бастунчето потропва
    шекспировият Ромео
    редом с баба Жулиета
    Нейде някъде на село

Секс, секс, секс,секс!
    Любовта къде остана,
    май че заедно с романите
    антикварна ценност стана.
    .............
    От резултатите от изследване на американски психолози е видно ,че жените се отдават на секс не заради любов или страст, а водени от най-различни "неромантични" причини - от скука, съжаление, за да лекуват мигрена и т.н цък http://www.blitz.bg/news/article/120545
    ..........
    zarco как спа?Относно различният вариант споделен от теб ,ето и нещо и от мен

Понякога...
    ...сърцата си събираме на части.
    Решили вече –
    ...няма да боли!
    И търсим смисъл
    в думичката “щастие” -
    когато падаме и ставаме.
    Или напред вървим...
    Понякога...
    ...си позволяваме да бъдем
    себе си.
    Макар да знаем,
    че ще ни боли.
    Сърцата си обричаме на
    еднодневие.
    И в еднодневието си -
    сами вървим.
    Понякога...
    ...обичаме безмълвно,
    потънали в нечия
    любов
    разтваряме сърцата си за нея
    оплетени в лудналия зов.
    Понякога...
    ...сме някакси себични.
    Не искаме на другите греха.
    Понякога...
    мечтаем за различност.
    Понякога...
    ...Не някога – сега!...

поздрав http://www.youtube.com/watch?v=wu5eX...layer_embedded
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco Разгледай мнение
      Ето ти малко идеи - как да го продължиш, но в малко различен вариант от тоя на поета-сатирик...

Любовта –най-вечната – е пак на мода,
      дано това е вече без лукавата изгода,
      защото славните ни, бурни страсти,
      които с секса ще потърсят в храсти
      децата наши – вече помъдрели
      що сексят се по цели три недели...,
      а любовта – къде ли тя остана?...
      защо откриваме я само във романа?
      Дали е антикварна ценност – аз не зная,
      Но любовта ни дава сладката омая,
      А сексът – нищо че оставяме за края-
      Все той ще ни замъкне чак до рая...

Ей тВа си зная и си бая...
      Така си мислиш ти - че е на мода,
      но друго смята май народа
      и в частност тийновете помъдрели,
      които правят всъщност - дали, взели
      Каква любов, какви романи!?
      Във нета тези неща ги няма - мани, мании
      А любовта е нежно чувство,
      да я почувстваш е изкуство.
      И заедно със секса е вълшебство,
      дар от еволюцията - за удобство
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

Уааау! Дано вирус да тръшне операционната система на лаптопа ти, дано инициативен Комитет ти изтрие профила във фейса, туитъра, елмаза, импулса и прочие социални мрежи и сайтове за запознанства - пу, пу, пу. Защото ми прекършваш трудовия интусиазъм с разни негативни послания
        Ако не си налял мастика - сега е момента!
        http://www.youtube.com/watch?v=E17Io...eature=related

... ей на - тръшна ме вируса - във Сички посоки...., дори 69 не пропусна....

... ех - и тоя фейс...., там е същото....

ааа, ама чакай, аз нали нямах регистрация там...., брей, как ме оплете - така сте Сички жени - като усетите, че сме на градусЧЕ..., смело сядате до нас! Именно - ДО нас...

позволявам ти да ме допълниш, ако съм пропуснал нещо...
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

... Любовта не е на мода
          няма вече бурни страсти
          и децата помъдряха
          секса стана като здрасти
          - Здрасти как си !?
          Секс, секс, секс, секс
          любовта къде остана!?
          Май че заедно с романите
          антикварна ценност стана
          Секс, секс, секс, секс
          Лошото е, че без нея

Ето ти малко идеи - как да го продължиш, но в малко различен вариант от тоя на поета-сатирик...

Любовта –най-вечната – е пак на мода,
          дано това е вече без лукавата изгода,
          защото славните ни, бурни страсти,
          които с секса ще потърсят в храсти
          децата наши – вече помъдрели
          що сексят се по цели три недели...,
          а любовта – къде ли тя остана?...
          защо откриваме я само във романа?
          Дали е антикварна ценност – аз не зная,
          Но любовта ни дава сладката омая,
          А сексът – нищо че оставяме за края-
          Все той ще ни замъкне чак до рая...

Ей тВа си зная и си бая...

(подаръче за дамата, на която не са писали стихове..., дори и да са ти писали - можеш да ме излъжеш, де...)
          Last edited by zarco; 18.10.2011, 21:13.
          "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

... Любовта не е на мода
            няма вече бурни страсти
            и децта помъдряха
            секса стана като здрасти
            - Здрасти как си !?
            Секс, секс, секс, секс
            любовта къде остана!?
            Май че заеднос романите
            антникварна ценност стана
            Секс, секс, секс, секс
            Лошото е, че без нея

Не го познавам лично
            По стиховете му личи, че е бил умен човек и талантлив поет.

Ама нали се сещаш какво се е случвало на други (по малко или повече талантливи) поети дръзвали да пишат подобни стихове. Сравни го с наказанията и наградите на Ралин.

С други думи риба ама цаца .
            Не че не се кефя на някои от стиховете му
            Баба ме научи на много неща.
            tnm

Коментар

Момиченце, не се притеснявай - работата не е зайче - за да подскочи и да изчезне... Бъди сигурна в достоверността на мъдрите мисли на Шопа: ако работата е спешна - седам и чекам някой друг да я свърши. Ако никой друг не я свърши - она не е била спешна!

В тоя смисъл - и ти седни нЕкъде (вероятно има къде) - и "работата" (ти) ще бъде свършена...

Благодаря за красивите снимки!
              Уааау! Дано вирус да тръшне операционната система на лаптопа ти, дано инициативен Комитет ти изтрие профила във фейса, туитъра, елмаза, импулса и прочие социални мрежи и сайтове за запознанства - пу, пу, пу. Защото ми прекършваш трудовия интусиазъм с разни негативни послания
              Ако не си налял мастика - сега е момента!
              http://www.youtube.com/watch?v=E17Io...eature=related
              Мечо

Коментар

... Любовта не е на мода
                няма вече бурни страсти
                и децта помъдряха
                секса стана като здрасти
                - Здрасти как си !?
                Секс, секс, секс, секс
                любовта къде остана!?
                Май че заеднос романите
                антникварна ценност стана
                Секс, секс, секс, секс
                Лошото е, че без нея

Важното е ,че помниш все още какво е секса....

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Пък аз си мисля, че беше придворен шут
                  ... Любовта не е на мода
                  няма вече бурни страсти
                  и децата помъдряха
                  секса стана като здрасти
                  - Здрасти как си !?
                  Секс, секс, секс, секс
                  любовта къде остана!?
                  Май че заедно с романите
                  антикварна ценност стана
                  Секс, секс, секс, секс
                  Лошото е, че без нея

Last edited by tnm; 18.10.2011, 20:56.
                  Мечо

Коментар

• Ха, един кавър за червеното вино и дъщерята на султана
                    http://youtu.be/A4akYQTpPS8
                    tnm

Коментар

Момичета и момчета!
                      Голям сняг ни затисна през октомври. Един мой познат днес ми сподели, че като слуша новините има чувството, че не живее на полуостров Хемус /Балкански полуостров/, а на Хималаите Изпратих му няколко снимки и му разказах как два дни не съм успяла да стигна на работното си място. Снимките са направени с телефон. Гората изглежда божествено притихнала, но в действителност през цялото време се чуваше пукот от чупещите се и падащи дървета
                      Момиченце, не се притеснявай - работата не е зайче - за да подскочи и да изчезне... Бъди сигурна в достоверността на мъдрите мисли на Шопа: ако работата е спешна - седам и чекам някой друг да я свърши. Ако никой друг не я свърши - она не е била спешна!

В тоя смисъл - и ти седни нЕкъде (вероятно има къде) - и "работата" (ти) ще бъде свършена...

Благодаря за красивите снимки!

Коментар

ПП - нали не пропуснах да защитя добре мнението си, че Радой Ралин е светец? Мир на праха му!
                        Пък аз си мисля, че беше придворен шут
                        tnm

Коментар

• Момичета и момчета!
                          Голям сняг ни затисна през октомври. Един мой познат днес ми сподели, че като слуша новините има чувството, че не живее на полуостров Хемус /Балкански полуостров/, а на Хималаите Изпратих му няколко снимки и му разказах как два дни не съм успяла да стигна на работното си място. Снимките са направени с телефон. Гората изглежда божествено притихнала, но в действителност през цялото време се чуваше пукот от чупещите се и падащи дървета
                          Attached Files
                          Мечо

Коментар

Аз от таквиз дето са отмятат от туй дето са писали акъл ни ща

ПВК (преместихго вдругия крачол)
                            Моля те, приятел, аз - като двойкаджия - не съм си дори мислил да давам акъл на отличниците! Бъди сигурен, че акъл не ти давам.

Повтарям ти отново: аз изказвам алтернативно на твоето мнение, което е: РАДОЙ РАЛИН е СВЕТЕЦ и МЪЧЕНИК. По мое мнение, именно неговият лик би трябвало да бъде осветен като икона. Това е противоположното на твоето мнение. Точка!

А и не ми пука, дали ще местиш нещо между крачолите си. Вероятно няма да си първият (нито последният), който предприема толкова сложни, жизненоважни "операции"

Предполагам, дамите, които намират опора в твоите думи - вече ти се отблагодаряват на рояци... Не се кОси, никой не е оставал "на сухо"...., ако има нещо, не се притеснявай, скоро ще тръгнат към теб - и много е важно - в подходящият момент да ОПРЕДЕЛИШ ПРАВИЛНИЯТ КРАЧОЛ (ОПК)....

Щом дамите мълчат по конкретен казус, бъди сигурен, че скоро ще те споходят. бъди точен с графиците, за да не стане кофти засечка....

Бъди здрав!

ПП - нали не пропуснах да защитя добре мнението си, че Радой Ралин е светец? Мир на праха му!

Коментар

ще изкажа алтернативно мнение - сега.
                              Аз от таквиз дето са отмятат от туй дето са писали акъл ни ща

ПВК (преместихго вдругия крачол)
                              tnm

Коментар

............
                                Кой е Ралин- придворен шут

Една тежест имат твърденията поддържани едновременно от властта и противниците и
                                Друга тежест имат тия поддържани едновременно от властта и подмазваческите и шутове

За двойкаджиите пояснявам
                                .................

mechobi...., аз - като виден двойкаджия (това е сериозно!), ще изкажа алтернативно мнение - сега.

Значи, първо - АКО аз БЯХ човек, който имам смелостта да отида на фронта като доброволец, не бих обърнал внимание на това, дали някоя мижитурка (нямам предвид нашият mechobi...) - би ме наричала придворен- , нито подмазвачески- шут...

Второто: АКО аз БЯХ човек, който - пред препълнената зала от почитатели - изляза и откажа ПРЕД ВСИЧКИ да получа автомобилът, който са ми приготвили като подарък, като обясня причината за това и си тръгна със съзнанието, че - уважавайки хората - не съм нарушил с нищо своите принципи (независимо, че оставам без кола, пък и едва ли толкова ме вълнува материалното)..., ОТНОВО не бих обърнал внимание на това, дали някоя мижитурка (нямам предвид нашият mechobi...) - би ме наричала придворен- , нито подмазвачески- шут...

Третото: АКО аз БЯХ човек, който би отказал да приеме депутатското място, когато само трябва да се каже едно мижаво, с половин уста - "да"..., ОТНОВО и ОТНОВО не бих обърнал внимание на това, дали някоя мижитурка (нямам предвид нашият mechobi...) - би ме наричала придворен- , нито подмазвачески- шут...

Четвъртото: АКО аз БЯХ човек, комуто "Таймс" би отделил поне 2 реда, а не - колкото на Р.Ралин (http://e-vestnik.bg/4357)..., ОТНОВО и ОТНОВО не бих обърнал внимание на това, дали някоя мижитурка (нямам предвид нашият mechobi...) - би ме наричала придворен- , нито подмазвачески- шут...

Петото (но не и последно): АКО аз БЯХ човек, който в ония времена можеше да се противопостави на социализЪма в своят апогей чрез СВОИТЕ ЕПИГРАМИ и директни намеци против властта - и ИМЕННО ЗАТОВА МИ ИЗГОРЯТ 40 000-ният тираж в пещите на Полиграфическия (http://e-vestnik.bg/4356)..., ОТНОВО.....

Аве, мечо - ние тук споделяме мнения, нЪл? Ти някъде назад вече оплю Радой. Не ти ли стига, или още ти е малко, та продължаваш да клепеш?

Че как да ти повярвам, като има толкова неща, които цитирам тук? Мечо, вероятно не те разбирам, защото ти си постигнал всичко по-горе: доброволец, отказал си 2 автомобила като награда, изгорили са ти 10 пъти по-голям тираж, пътуваш в градския транспорт и хората ти свалят шапка....

Ееее, тогава, живео Мечо! Все пак, не мога да разбера - при твоите - в пъти по-големи постижения, какво ти пречи РАДОЙ РАЛИН, че сипеш толкова злост по него?

Риторичен въпрос, не ми е необходим отговорът ти! Какъвто и да е, бъди сигурен, че има хора, които просто няма да ти отговорят, за да не слизат до твоето ниво!

Бъди здрав и щастлив, след поредната доза злост!

Приятна вечер, дами и господа - съмишленици и опоненти!

Коментар

Working...
                                X