IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика- архив до 01.09.2011

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Понеже съм възпитан, няма да те нарека "лайномет нещастен". Ти не си такъв. Ти си щастлив когато лайномяташ.

    С какво опроверга моята теза, че членове на партия ГЕРБ са мошеници?
    С наивните инсинуации за "поздрав", "добър ден" и пр. глупости.
    В статията не става въпос за съученици или за някакви казали си "добър ден", ами за активисти на ГЕРБ, съдружници във фирми. Не една при това.
    Вместо да защитаваш герберските мошеници по такъв несръчен начин, можеше да се направиш, че те няма...
    Така нямаше да се излагаш защитавайки престъпници...
    изкарах ли те от чорапките шуменски пищоф...налапа ли моркова , изкокна ли червейче от дупката... Толкова сте елементарни и нещастни в поведението си платените драскачи, защото за 5 лева сте си продали и без това нещастните си душички...... смешни и същевременно жалки ...

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
      Драги полит агитатори, много, много ниско Ви е нивото. Подобрете работата, и повишете качеството на пропагандата, защото вече не се чете, и ако Ви бях шеф да съм ви уволнил до един.
      ПП: Мислете, ако докторите лекуваха както вие пропагандирате..... какво би станало
      То явно не зависи от качеството, а от количеството Очевидно им плащат на брой думи или на постинг Особено ако е на брой думи, тъпото маце мейси ще направи добри пари
      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

      Коментар


      • Драги полит агитатори, много, много ниско Ви е нивото. Подобрете работата, и повишете качеството на пропагандата, защото вече не се чете, и ако Ви бях шеф да съм ви уволнил до един.
        ПП: Мислете, ако докторите лекуваха както вие пропагандирате..... какво би станало
        Last edited by Fiscalist; 19.08.2011, 20:57.
        Custodite sortem vestram

        Коментар


        • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Ти си щастлив когато лайномяташ.
          Само че, ги мята нагоре... и постоянно се изненадва от резултата...

          Коментар


          • Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
            няма нужда да съм в ред за да те видя каква смешка си ... и оня гогов и той същата безполова платена драскачка като тебе .... страшно дълбоко проникновен анализ е направил в типичния си шапкарско-позитано 20 стил....
            понеже някой ми казал добър ден на улицата и аз съм му отвърнал , но този някой е престъпник ..според логиката на шапката гигов следва и аз да съм престъпник...пълни смешковци и въздушни помпи сте и двамцата , ежедневно разпространявайки подобни инфантилни "логически " съждения на жълтите парцали....

            Гигов ти нямаш ли приятели и познати , които да са кривнали от правия път.... това значи ли ,че и ти си бандит или измамник защото някой твой съученик от гимназията е станал такъв ... а мутро нещастна
            Понеже съм възпитан, няма да те нарека "лайномет нещастен". Ти не си такъв. Ти си щастлив когато лайномяташ.

            С какво опроверга моята теза, че членове на партия ГЕРБ са мошеници?
            С наивните инсинуации за "поздрав", "добър ден" и пр. глупости.
            В статията не става въпос за съученици или за някакви казали си "добър ден", ами за активисти на ГЕРБ, съдружници във фирми. Не една при това.
            Вместо да защитаваш герберските мошеници по такъв несръчен начин, можеше да се направиш, че те няма...
            Така нямаше да се излагаш защитавайки престъпници...
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

            Коментар


            • Писмо което го няма разпространено в ,,независимите ''медии .Същото съм го взела от сайта на СБЖ

              СИЛА и „Радио К2” заявиха своите аргументи в писмото до посланика на САЩ
              19.08.2011г

              Преди това Гражданско сдружение СИЛА и „Радио К2" поканиха г-н Уорлик да се включи в организацията и провеждането на на международна среща в София на тема “По следите на изчезналата свобода в България”.

              Ето и текстът на писмото до посланика на САЩ:
              1.Заявяваме Ви, че в България не само медийната, а цялата среда, влияеща и определяща общественото мнение, информационно е изкривена в степен, така че истината за България и за българите не се знае. Говорят от наше име, че ние живеем добре, а в същото време ние, които живеем този живот, виждаме, че живеем зле.

              2.Ваше превъзходителство, наясно ли сте, че медиите в България днес представляват един от най-опасните монополи, че българското медийно пространство е монополизирано от субектите Делян Пеевски и Красимир Гергов и те обслужват конкретни политически и бизнес цели на всяка власт и на всяка цена?!

              3. Делян Пеевски изкупи сайтове, вестници, радиа, телевизии благодарение на един порочен финансово-политически кръг с Корпоративна банка – банка с неясен произход на капитала и собствеността, на която българското правителство поверява 70% от парите на българските държавни предприятия и администрацията. За благодарност към управлението тези медии защитават безогледно и необективно това правителство, лъжейки откровено, че то е успешно. Това е едната страна от монопола в българските медии.

              4.Още по-опасен е монополът “Красимир Гергов” - субект, който държи рекламните агенции . По времето на мандата на това правителство Гергов получи безпрецедентната опция и право, с промяна в Закона за радио и телевизия, рекламни агенции да бъдат собственици на медии, което фактически изважда изобщо от рекламния пазар онези, които не са негови, които не са му покорни, които са “чужди”. Първият начин, по който Гергов влияе върху медиите е, че до 80% от рекламните бюджети на фирми опериращи в България, минават през негови, или подчинени на него фирми - така той контролира потока от приходи към медиите. Така той влияе директно върху поведението на медиите и върху редакционната им политика. Публична тайна е, че bTV консултира публицистичните си предавания и новините лично с него - той решава кой да попадне или да не попадне в тях. Всеки ден той консултира това и с министър-председателя Бойко Борисов. Красимир Гергов има участие и в големи и влиятелни медии. Страшното е, че той контролира и пийпълметрията - т.е. кои медии са най-гледани/влиятелни, както определя и рейтинга на политиците. Той стои и на входа и на изхода - той решава какви пари от реклама да влязат в коя медия, а след това отново той решава какъв ефект има едно или друго явление или личност в обществото. Това води до тотално погазване и несъобразяване със свободата на словото, така както то е гарантирано на пример от Първата поправка на американската Конституция и на българската Конституция.

              5.Трети монопол, който действа от 22 години е създаден и консумиран от социологическите агенции. Публична тайна е, че в България всяка социологическа агенция обслужва интереса на този, който е заплатил за изследването. Давате ли си сметка, че днес при провеждане на социологическо изследване, чрез интервюта по телефона, 60% от хората отказват да отговарят на политически въпроси?! Това за какво говори?! Това говори за ужасен страх! Страх, който се насажда силово от управляващите.

              6.Г-н Уорлик, смята ли за естествено и нормално г-н Цветанов да бъде министър на вътрешните работи и вицепремиер, да контролира специалните разузнавателни средства и 60 000 въоръжени полицаи, и да бъде началник на предизборния щаб на управляващата политическа сила?!

              7. Проблемът с добива на шистов газ у нас е пример за начина, по който българското правителство наистина се отнася към българския народ. Ние сме обиколили 1/4 от България и сме видели, и говорили с хора, които никой не си е направил труда не да ги пита, а просто да говори .Ние имаме възможност да видим противоречията в този казус. Въпросните медии, от които Вие формирате мнение - от тях няма как да го разберете. Вие, знаете ли как се чувстват хората в Нови Пазар? Хората са уплашени. Никой не си прави труда да им обясни, а в същото време нагло се оповестява, че е сключена сделка между американска компания и българското правителство. Каква е тази сделка? На чий гръб, за чия сметка, в името на чие благоденствие и за сметка на чий живот?

              Ето какво получиха СИЛА и „Радио К2” официално от посолството на САЩ.

              Позицията на Посолството на САЩ:

              „САЩ са убедени, че един от ключовите елементи в една успешна демокрация е динамичната и прозрачна медийна среда, която дава възможност на гражданите да имат информирано мнение по въпросите, които ги вълнуват. Следствие от фундаменталното право на свобода на словото е убеждението, че правителствата трябва да правят всичко по силите си, за да насърчават и защитават свободата на медиите. Това е отговорност не само на правителствата, но и на обществото като цяло, като гражданите трябва да изискват не само наличието на съответни закони, гарантиращи свободата на медиите, но и спазването на тези закони.”
              Посолството на САЩ препрати и Изявление на посланик Джеймс Уорлик от Кръгла маса по въпроси за медиите от 18 юни 2010 г.
              http://sbj-bg.eu/index.php?t=12423
              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

              Коментар


              • Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                Ха ха по -голяма лъжа не можа ли да измислиш?Ха ха плащали ми от Позитано??Ти у ред ли си бре йоска?

                http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=764070
                няма нужда да съм в ред за да те видя каква смешка си ... и оня гогов и той същата безполова платена драскачка като тебе .... страшно дълбоко проникновен анализ е направил в типичния си шапкарско-позитано 20 стил....
                понеже някой ми казал добър ден на улицата и аз съм му отвърнал , но този някой е престъпник ..според логиката на шапката гигов следва и аз да съм престъпник...пълни смешковци и въздушни помпи сте и двамцата , ежедневно разпространявайки подобни инфантилни "логически " съждения на жълтите парцали....

                Гигов ти нямаш ли приятели и познати , които да са кривнали от правия път.... това значи ли ,че и ти си бандит или измамник защото някой твой съученик от гимназията е станал такъв ... а мутро нещастна
                Last edited by йосиф; 19.08.2011, 11:55.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
                  никой не казва ,че си комунистка..защото ти си безполово същество ..просто си платен драскач по форумите ..И понеже в момента от позитано 20 ти плащат затова те броят останалите за червен драскач....
                  Ха ха по -голяма лъжа не можа ли да измислиш?Ха ха плащали ми от Позитано??Ти у ред ли си бре йоска?

                  http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=764070
                  Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                  Коментар


                  • Ето какви са членовете на мутренско-ченгесарската партия.

                    Първоначално изпратено от Дневник
                    Шефът на РДНСК в Пловдив бил съдружник с директора на "Еврохолидейз"

                    Директорът на РДНСК в Пловдив Димитър Кацарски е съдружник на собственика на "Еврохолидейз" Венелин Качаков, който беше арестуван, след като фирмата му продаде фалшиви ваучери за евтини почивки на Корфу и Малдивите, съобщи dariknews.bg. Двамата участват в "Брег Консулт" ООД, в която съсобственик е и преподавателят от Аграрния университет Стефан Шилев.

                    Шефът на РДНСК Кацарски е прехвърлил дяловете си на Качаков през май 2010 г. Тримата освен като съдружници се познават и по партийна линия, тъй като членуват в ГЕРБ. Кацарски и Шилев обаче твърдят, че почти не познават Венелин Качаков, който е известен и като Венко - Измамата.

                    "Още не мога да повярвам, че това се случи, това е удар за нас", обясни Стефан Шилев. По думите му общата им фирма никога не е фунционирала. Справка в търговския регистър обаче показва, че фирмата съществува и до днес. Идеята на създаването й е била да бъде консултанска фирма за европроекти. Заради служебната ангажираност на участниците във фирмата не се е осъществила никаква дейност, обясни Шилев.

                    Тази версия поддържа и шефът на РДНСК в Пловдив Кацарски. Стефан Шилев е категоричен, че с Димитър Кацарски никога не са знаели за другите дейности на Качаков. "Не го познавам достатъчно и бяхме подведени за тази фирма, не знаехме, че той се занимава с незаконна дейност", допълни Стефан Шилев. Той обясни, че Кацарски е прехвърлил дяловете си на Качаков формално за сумата от 1 евро. Шилев заяви още, че от няколко месеца се опитва да развали съдружието си с Качаков, но тъй като няма неговото съгласие това не се е случило.

                    "С Кацарски сме приятели, познаваме се още преди да членуваме в ГЕРБ. Сигурен съм, че и той никога не е знаел за това с какво се занимава Качаков.", заяви още Стефан Шилев. С Венелин Качаков се запознали по време на евроизборите през 2009 г., когато Шилев бил кандидат за евродепутат.

                    226 души бяха измамени, след като купиха ваучери за фалшиви почивки на остров Корфу и Малдивите, организирани от компанията "Еврохолидейз". Дни преди пътуването на 13 август обаче никой от клиентите не успява да се свърже с представител на фирмата, а офисът и в Пловдив се оказва затворен. След подаден сигнал до полицията и прокуратурата беше арестуван директорът на компанията Венелин Качаков. В ареста са и Георги Христов, собственик на фирмата, и Георги Пасев, който е консултирал Качаков. Срещу тримата има повдигнати обвинение за измама в особено големи размери. Откраднатата сума засега възлиза на 154 000 лева, но жалби са подали едва 31 души от всички измамени.
                    Бандитите и мошениците се сдружиха с ченгетата (то и кога ли не са били дружки) и си направиха партия. След което с подкрепата на по-тъпата част от народа и голяма част заблудени наивници завладяха властта и сега мафията си има държава. При това в ЕС.
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                      Бате Пешо нещо си се объркал.Първо никога не съм била комунистка и второ за 22 години не виждам нещо по различно от партийци с прибрани червени книжки да са ни управлявали.Що се касае до Слави, нито го познавам нито ме интересува кой му плаща .Просто песента отговаря на действителнотта и за това я поснах.
                      ...........
                      Крайно време е за операцията "Центрофугите'' http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1006399
                      никой не казва ,че си комунистка..защото ти си безполово същество ..просто си платен драскач по форумите ..И понеже в момента от позитано 20 ти плащат затова те броят останалите за червен драскач....

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                        Славчо си е ваш комунистически продукт.Тарикатлъците ви не вървят отдавна.Не сме 1990г да ни баламосвате с ДС помияри в СДС с частното радио на доносника Радев и други номера от селски вечеринки.Славчо уж се бунтуваше и пееше пътнико Виден-off а пък вечерта в хотел София почетен мултак и солташак на Доган.Номерата ви са толкова кухи и прозрачни и просто издават отчайваща главонемощност.Айде измислете друго а учиндолския помияр си го приберете щото го разкриха и прасетата по селата.
                        Бате Пешо нещо си се объркал.Първо никога не съм била комунистка и второ за 22 години не виждам нещо по различно от партийци с прибрани червени книжки да са ни управлявали.Що се касае до Слави, нито го познавам нито ме интересува кой му плаща .Просто песента отговаря на действителнотта и за това я поснах.
                        ...........
                        Крайно време е за операцията "Центрофугите'' http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1006399
                        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                          Добро утро , уважаеми потребители!
                          Събудихте ли се ?
                          Поздравявам майките на нашите ръководители.
                          До вчерашни мухльовци, а днеска дупета.
                          Играят си на страшни, безкомпромисни ченгета.
                          И правят операции с позорни имена.
                          Октоподи, скариди и друга морска храна...Не ми говорете за закон и конституция,
                          в тая държава всичко е проституция. http://www.youtube.com/watch?v=TQEXG...layer_embedded
                          И нека опровержението започне сега:
                          Славчо си е ваш комунистически продукт.Тарикатлъците ви не вървят отдавна.Не сме 1990г да ни баламосвате с ДС помияри в СДС с частното радио на доносника Радев и други номера от селски вечеринки.Славчо уж се бунтуваше и пееше пътнико Виден-off а пък вечерта в хотел София почетен мултак и солташак на Доган.Номерата ви са толкова кухи и прозрачни и просто издават отчайваща главонемощност.Айде измислете друго а учиндолския помияр си го приберете щото го разкриха и прасетата по селата.

                          Коментар


                          • Добро утро , уважаеми потребители!
                            Събудихте ли се ?
                            Поздравявам майките на нашите ръководители.
                            До вчерашни мухльовци, а днеска дупета.
                            Играят си на страшни, безкомпромисни ченгета.
                            И правят операции с позорни имена.
                            Октоподи, скариди и друга морска храна...Не ми говорете за закон и конституция,
                            в тая държава всичко е проституция. http://www.youtube.com/watch?v=TQEXG...layer_embedded
                            И нека опровержението започне сега:
                            Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                              netware5 аз пък не виждам нищо нереално от написаното за Батман.Роден си е в село Банкя през 1959г .Като юноша е учатвал в дребни банди на които е станал лидер.Та не разбрах кое му е абсурдното и изсмукано от пръстите на предполагаемото според теб педалче?

                              Що се касае ,че в периодът на ,,развития социализъм"от 77 г до 89г ,че е нямало улични престъпления , проституция, далавераджии , ченчаджии и.т.н и тогава си имаше .Отделен е въпросът ,че за тях не се даваше гласност ,така както сега..А да не говорим ,че милицията пипаше здраво и малко хора имаха куража да се занимават с това.В масмедиите имаше цензура от страна на БКП-то , защото "в нашето развито комунистическо общество'' няма и не може да има такива явления!
                              Хе, хе, тъпо маце мейси, вече почна да се повтаряш, щото няма какво друго да извадиш като аргумент . Не разбра ли, че никакви "банди" нямаше по бай Тошово време. Тоталитарният режим не позволяваше такива неща. А дори и в днешно време понятието "младежка (квартална)" банда е общо взето чуждо на нашия начин на живот. Сега може да си имаме разни квартални дилъри на наркотици, принадлежащи към определена групировка, но понятието "банда", така както го разбират в САЩ, не съществува. Просто тъпото малко педалче от Харвард, което е писало доклада на Байърли е пренесло разбиранията си за американския начин на живот на наша земя.... и се е издънило. А такива като теб сега се чудят как да изкарат въпросното "творение" върхът на проницателността. Зле си тъпо маце мейси, много си зле
                              Last edited by netware5; 19.08.2011, 12:13.
                              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

                              Коментар


                              • А коментарът за "бандите" го пуснах за да видя кой ще се върже. Очевидно в конкретния случай докладът на американското посолство е голям гаф, демонстриращ пълно неразбиране на реалностите и историята на България. Толково е очевидно, че няма накъде
                                netware5 аз пък не виждам нищо нереално от написаното за Батман.Роден си е в село Банкя през 1959г .Като юноша е учатвал в дребни банди на които е станал лидер.Та не разбрах кое му е абсурдното и изсмукано от пръстите на предполагаемото според теб педалче?

                                Що се касае ,че в периодът на ,,развития социализъм"от 77 г до 89г ,че е нямало улични престъпления , проституция, далавераджии , ченчаджии и.т.н и тогава си имаше .Отделен е въпросът ,че за тях не се даваше гласност ,така както сега..А да не говорим ,че милицията пипаше здраво и малко хора имаха куража да се занимават с това.В масмедиите имаше цензура от страна на БКП-то , защото "в нашето развито комунистическо общество'' няма и не може да има такива явления!
                                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

                                Коментар

                                Working...
                                X