IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За сметките на Софийска вода

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Няма да ви ги приспадат въобще.
    Кел файда, че си с водомер, за някои това е някаква там играчка.
    ДКЕВР - файда няма да има, нормативната база на 100 % са си я подсигурили.
    Подобен случай имах. Я сме връзвали някакви допълнителни консуматори преди водомера, я са двама в апартамент на база, ама реално са четирима и всякакви фантасмагории.

Коментар

• Обичам Софийска вода! Това е любимата ми фирма, наистина много ми харесва. Сутрин обед и вечер, винаги по една студена вода от сърце. Много е добре. Дано да дигнат сметките, искам да им плащам още защото водата е скъпо нещо, и в крайна сметка, не е като да пада току така от небето!!!
      Custodite sortem vestram

Коментар

• За сметките на Софийска вода

Здравейте

в кооперацията ни, част от имотите не осигуряват достъп (8 имота от общо 15) и е констатирана разлика между общия водомер и отчетените индивидуални водомери от над 20% (в случая 23%).

Съответно лепят на моята сметка 1/10 от разликата между общия водомер и отчетените индивидуални водомери, защото делът ми във отчетените водомери е точно 10%.

Въпросът ми е ще ни възстановят ли платените суми, защото:

- според Софийска вода, ще ги възстановят, когато отчетат палавниците

- според инспектора, които взема показанията от водомерите - няма да ни ги приспаднат

- според един приятел няма да ни ги приспаднат

Чудя се дали да се обадя в ДКЕВР

Поздрави
      Working...
      X