Първоначално изпратено от Jason_Thorn
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Усещате ли идващия глобален крах ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнение20. къв ден се пада от седмицата, да знам дали да взема отпуск
Четвъртък, земи си и уиски и пуричка, аз така ще направяBulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение20-12-2012. Всичко ще свърши тогава.
Муахахахахааа"Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнениеЕдинственото, което виждам е че не си си пил лекарствата.
Коментар
-
A дали предричащите непрекъснато сривове и крахове не виждат в това единственият начин да се изравнят най после с тези пред тях?Нещо като (може я да не съм добре ама жажното е ,че Вуте ша е зле.За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Най-вероятно е от времето - студ, мъгли, ледове... но към края на седмицата синоптиците предвиждат затопляне и тогава ми се струва, че черногледството малко ще намалее. Но това ще е само привидно, защото хората вече мислят по друг начин, и дори и тези които все пак са намерили начина дори и в криза да са добре, едва ли биха се чувствали така гледайки какво става около тях... И никакви присъди, магистрали, нови Молове или уверени политици няма да променят нещата, решението ще е само едно и ще зависи строго индивидуално от всеки човек...
Лек ден и бъдете здрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнениеМисля че това което видяхме през последните 2 години беше само загрявка а истинската криза тепърва предстои.Я всегда буду твоим поводом напиться.
- 1 like
Коментар
-
Никой не знае какво точно предстои в глобален мащаб,но със сигурност не е добро.Рухване на системи -икономически,политически .Преразпределение на ресурси,суровини,стратегич ески и логистични позиции.Цената която всички ще платим е много висока.Предполага се ,че ще изчезнат цели дъжави или съществуването им ще зависи от други и т.н.Кризата няма да е само финансова.Оцеляването ще излезе на по преден план от забогатяването.Ценностнит� � системи ,нравствените и моралните отношения няма да са това което са.Граждански войни,природни катаклизми,терористични нападения,ответни удари и т.н.Много може да се каже по темата. Сори за черногледството,но питахте за мнениеLast edited by be_gyzii; 01.02.2011, 13:43.
Коментар
-
Първоначално изпратено от disciple-tony Разгледай мнениеподкрепям те колега, това което предстои .... няма да ни подмине
Коментар
Коментар