Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да се забранят ли печките на дърва в градовете ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
ти не беше ли пенсиониран старшинка бе ?Last edited by Sahib31; 30.01.2019, 00:19.
Коментар
-
Да ти дода на гости ли бе лорде ...? Ше требе да си носа и ракията ...
Коментар
-
Ти сега , какво ... вече не си радомирския лорд , тъй ли ... кога станА синя кръв и ти бе ...?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sahib31 Разгледай мнение
Съгласен ли си или не? Май не ти отърва, предлагам ти лесно решение!
- 1 like
Коментар
-
Ти сега , какво ... вече не си радомирския лорд , тъй ли ... кога станА синя кръв и ти бе ...?!
Коментар
-
Каня те приятелю да видиш, става ли?
Коментар
-
чист дъб , ама друг път ...човек дето цоца Пещерска , гори всичко дето мое да гори !
за ракията, става въпрос за домашнна от 1993г. става ли и там да докажа? Напълно добронамерено. Всичко ще е на мои разноски и те водя, без намеци и проблеми за теб. В центъра!Last edited by Sahib31; 28.01.2019, 22:41.
Коментар
-
Грую, много злоба изводи бе човече! Аз горя само чист дъб и екобрикети. През пътя до теб 500-1000м. има поне 20 къщи, които всяка година горят въглища. Изкопаеми горива ми сравняваш с дъб. Нещо си се объркал! Другите полуидиоти, дето споменават джапанки и дюшеци, няма да ги коментирам...
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Груец бе орицата на Запад от ЦУМ имат парно как така вие елито сте на кюмюр отработено масло стари дрехи гуми и дограма
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Лорде (колибарю многоников), аз съм на 500-1000 метра от теб в посока баира и парка и смрадта от печката ти е неземна. Заради подобни неостри неграждани като теб, районът на Гео Милев-Редута се превърна в подобие на цигански катун - с подобен смрад, ред и чистота! Честито и пак мечтай да продаваш копторите с "топ локация" на нещо различно от сирийски бежанци или голите и боси брат'чеди на Веско Потната жлеза от Полски Тръмбеш.
П.С. И да не забравя - наздраве и внимавай с пърцуцата в този студ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Лорде (колибарю многоников), аз съм на 500-1000 метра от теб в посока баира и парка и смрадта от печката ти е неземна. Заради подобни неостри неграждани като теб, районът на Гео Милев-Редута се превърна в подобие на цигански катун - с подобен смрад, ред и чистота! Честито и пак мечтай да продаваш копторите с "топ локация" на нещо различно от сирийски бежанци или голите и боси брат'чеди на Веско Потната жлеза от Полски Тръмбеш.
П.С. И да не забравя - наздраве и внимавай с пърцуцата в този студ
Коментар
Коментар