Нищо какво ще правиш, имам една щайга на терасата - почти безшумна е..по една такава и играта с мрежите ще приключи. 3 кг желязо ще са достатъчни и за децата и за внуците дори, после ще го смениш ако живееш 150 години ще ти трябват още 3.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да се забранят ли печките на дърва в градовете ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениема кво са ви разбирали зелките от компютури бе!
само 1 момиче е прозряло къде отиват нещата.
и место да дава дежурства в теца...
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ако спортуваш може и да си във форма ама с програмите на тая възраст се съмнявам...Освен ако не е нещо съвсем елементарно някой въпросник в сайт.И никога не забравяй че има хора с много високи оценки които отиват и искат да учат авиационна техника енергетика машиностроене.И въобще не ги е еня че имало специалности като компютри и автоматика.Компютърният факултет на ТУ София го създадоха през 1987г тъкмо бях завършил първи курс.Дойдоха да ни молят да се прехвърлим там....От два потока по 150 човека се прехвърли само едно момиче...Това е истината.Кога програмист ми сметне ел верига или магнитна такава да дое ми се обади.
само 1 момиче е прозряло къде отиват нещата.
и место да дава дежурства в теца...
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеratten - Тока за битови потребители е игра да време, възможно е скоро да приключи. Централи ще трябват за индустрията, но то в България такава казват няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
топ. топ, ама ако ти спре тока?
ей сега чета авария в един тец станала..
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
съгласен съм и те ... имам 2 коли на дизел но ще ги сменям с хибриди след година две голямата и след това малката може да е чиста електричка... та тока
Коментар
-
на 41 съм и съм в топ форма .. не ги мисли много..
Коментар
-
Първоначално изпратено от mauricio84 Разгледай мнениеАз предлагам да се забранят по напред дизеловите автомобили защото те са истинският замърсител на въздуха а не пекитетова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
на 41 съм и съм в топ форма .. не ги мисли много..
ей сега чета авария в един тец станала..
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Берти без ток не мое изкараш и десет минути.Щот си в първобитния строй.Така че не ме мисли.А ти без ток ше ми пишеш програми ама с една клечка в прахта пред вас.Без ток няма компютър колко и да напиняш всеки требе си знае местото.От моя труд зависи страната дори ти зависиш аз мога без твоя.Да не говорим че аз програми мога да пиша ама тебе ако те вкарам в някой ТЕЦ и отворя люка на някой горящ парогенератор ще ти трябва памперс.Един такъв ербап избяга и не можаха да накарат да влезе втори път.А да не говорим че ако ти отворя продувката на котела ше напълниш гащата...Програмисти дрън дрън и на 40 годин айде на боклука.Кви програми ше пишеш на 40 ами на 50?това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
сигурно са такива гъдулки като тебе в централата построена и проектирана от РУСНАЦИ кибичат и си мислят, че са по-по-най и недооценени .. в нашия случай... седят и гледат умно... ти не разбра ли, че без руснаците нямаше да има работа за такива дървени глави като тебе...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
с това бай пешето може да се огрява...ний по софия нямаме достъп до тоя продукт
Коментар
-
Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
С тезек. Като в Азия. Ако не знаеш какво е - изсушен тор от добитъка. Може да се топлиш и да се готви на него.
Коментар
Коментар