Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да се забранят ли печките на дърва в градовете ?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Бате Пешо, уважавам те, но винаги ми е била много интересна липсата на каквато и да било скромност и смиреност, страх от Бога, ако щеш, у един вярващ православен като теб! Все да си последна инстанция, все с рогите напред, уболешката, забравяйки, че всички сме малко или много взаимосвързани и живеем като общност. А животът като общност не свършва с каменната ера, когато всички са си палели кавото им дойде, за да се греят и да имат светлина! Не, не е така, вече сме 21 век и някои хора трябва да излезете от средновековното оскотяване и да прогледнете, ако трябва и с гьостерицата, както Петър Първи подстригал брадите на болярите, а те чакал бог да го убие за това светотатство и обида към Всевишния
Бате Пешо, животът в общество значи основно едно - да не пречиш на другите или поне да пречиш минимално. И аз, бате, го правя - колата ми е с евро 6+, пътувам основно с градския транспорт, не горя какъвто и да е боклук в печки и кюмбета, не пуша, абе старая се да имам нулево замърсяване, без да изпадам в гретатунбергщина и зелен талибанизъм. Толкова много ли искам, че не желая децата ми да се разболяват от ла%ната, дето излизат от комините - и това в София, в 21 век???? Ми на село си правете какво искате, ако щете, живейте и с прасетата, за да ви е по-топло, но в София се държиш като софиянец, а не като селтак - то май това е и основният проблем на столицата ни.
И ако не става, трябва да се вземе кръпела (по плевенски) и да се бие по глЪвЪтЪ, докато стане вълча порода (пак от твоя край). Другото е тъмнозелена логика - детето е гладно, бате, ще крада, убивам и изнасилвам, щото така, имам си оправдание - бахти и логиката, нали? Ма манго си вярва, тези с печките - също - съвпадението никак не е случайно...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Ъхъ, то и в изнасилването си има романтика и е много икономично - вместо да се пънеш за рози, сонети, скъпи вечер и т.н., направо и биеш два шамара, завличаш я в храстите и си супер. Романтика та дрънка, че и без пари, направо разкош, нищо лощо няма в това - понякога се чудя дали изобщо има нещо между ушите на някои хора!!!
На всички любители на дрЪвата и въглищата им пожелавам да си зведат децата и внучетата до комините и да им дадат да дишат, дишат, дишат, за да разберат какво причиняват на мен и моите деца! Анатема трижди на такива като вас! И не ми се оправдавайте, че сте бедни, ако сте бедни - бедни сте, но само душевно!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pass Разгледай мнениеНе е лошо човек да се отоплява на дърва. Това е може би най-икономичния и практичен вариант за отопление на дома, може би само отоплението на въглища е по-икономично. Но отоплението на дърва определено си има своя чар, да се прибереш вечер на топло, да сложиш още няколко цепеници в камината, нищо лошо няма в това. Вярно че комина пуши, но нека да не бъдем чак толкова дребнави, свиква се.
На всички любители на дрЪвата и въглищата им пожелавам да си зведат децата и внучетата до комините и да им дадат да дишат, дишат, дишат, за да разберат какво причиняват на мен и моите деца! Анатема трижди на такива като вас! И не ми се оправдавайте, че сте бедни, ако сте бедни - бедни сте, но само душевно!Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
А Тънъмънчева да се разберем с теб аз не съм произлязъл от маймуните за другите не знам.Но като гледам някои екземпляри предполагам че това твърдение е обидно за животинките...
Коментар
-
Първоначално изпратено от pass Разгледай мнениеНе е лошо човек да се отоплява на дърва. Това е може би най-икономичния и практичен вариант за отопление на дома, може би само отоплението на въглища е по-икономично. Но отоплението на дърва определено си има своя чар, да се прибереш вечер на топло, да сложиш още няколко цепеници в камината, нищо лошо няма в това. Вярно че комина пуши, но нека да не бъдем чак толкова дребнави, свиква се.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не е лошо човек да се отоплява на дърва. Това е може би най-икономичния и практичен вариант за отопление на дома, може би само отоплението на въглища е по-икономично. Но отоплението на дърва определено си има своя чар, да се прибереш вечер на топло, да сложиш още няколко цепеници в камината, нищо лошо няма в това. Вярно че комина пуши, но нека да не бъдем чак толкова дребнави, свиква се.
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеhttps://trud.bg/%d0%b2%d0%bd%d0%b5%d...0%d1%82%d0%b0/
Малко са ни печките горящи буклуци,ами за пет години сме внесли 730 000 тона буклук...Предполагам ,че една сериозна част от тоя буклук е изгорена...Last edited by vikhunter; 26.11.2019, 18:21.
Коментар
-
https://trud.bg/%d0%b2%d0%bd%d0%b5%d...0%d1%82%d0%b0/
Малко са ни печките горящи буклуци,ами за пет години сме внесли 730 000 тона буклук...Предполагам ,че една сериозна част от тоя буклук е изгорена...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Човечеството се е появило именно в резултат на мързела. Хомо сапиенсът се е пръкнал благодарение на маймуната, де е слязла от клона и после я е домързяло пак да се качи на него
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Не съм виждал ни едно същество да го е домързяло да ЯДЕ и да пукне от глад щото го мързи да яде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Аз ти гарантирам че на 80% от народа мързела е по голям от инстинкта за самосъхранение.Огледай се около теб и сам ще се убедишНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
Коментар