IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Храната която ядем

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
    С шокиращи кадри ни отказват от яйцата

http://www.youtube.com/watch?v=I6i2z...layer_embedded

Ако пилетата бяха по-висш разум от нас, сигурно те щяха да закусват или вечерят с нас!
    Много чиста и светла фабрика!
    "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
      С шокиращи кадри ни отказват от яйцата

Ако пилетата бяха по-висш разум от нас, сигурно те щяха да закусват или вечерят с нас!
      Аз лично не виждам нищо нередно в процеса...
      Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• С шокиращи кадри ни отказват от яйцата

04.11.2010 10:47
        Записът от две британски птицеферми разкрива за пръв път как току-що излюпени мъжки пиленца са поставяни живи на поточна линия към газова камера или месомелачка

Скрита камера в две британски птицеферми разкрива за пръв път как току-що излюпени мъжки пиленца са поставяни живи на поточна линия към газова камера или месомелачка просто защото са от грешния пол - и то съвсем законно.

Милиони мъжки биват убивани всяка година в люпилните, за да закусим със сварено яйце, напомня природозащитната организация "Вива" (Viva.org.uk)http://www.viva.org.uk/
        , заснела тайно потресаващите кадри от работния процес.

Веднага след излюпването им, ускорявано изкуствено, мъжките и женските биват сепарирани още докато са сред черупките на яйцата.

Представители на "Вива" посетили две люпилни в Престън, разказва британският в. "Дейли телеграф".

На записите се вижда как работници в едната от тях с голи ръце хвърлят едно върху друго мъжките пиленца и ги поставят на поточна линия към газова камера.

Изпадащите на тумби под машините птички се пакетират за храна на влечуги и хищни птици.
        В другата посетена от тях ферма пък те се поставяни живи в електрическа месомелачка и използвани за тор. Този метод за убиване (моментално механично унищожение) е по-бърз и според организацията се използва широко в САЩ.

Женските пък се изпращат за отглеждане и снасяне на яйца, като преди това се поставят в машина, която клъцва края на човките им и ги ваксинира срещу болести. Това се прави и в органичните ферми, където пилетата се разхождат свободно.

И двата метода, всъщност, са законни и одобрени от Асоциацията за хуманно клане и RSPCA, организация, която защитава "петте права и свободи" на животните.

Според "Вива" обаче процесът е чудовищно жесток и хората трябва да го бойкотират, като спрат да ядат яйца, повечето от които идват от такива места.

Дори зад идиличните западни реклами на загладени, щастливи и свободни пилета в органични ферми се криели масови убийства на милиони мъжки новоизлюпени.
        http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3378511
        http://www.facebook.com/note.php?not...58133107555304
        Last edited by коки; 06.11.2010, 13:20.
        Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
          Съобразявайте се с глупостите си и помнете че министерствата и ББ четат форума. Не се излагайте!
          Пак забравиха да заключат вратата на лудницата в петък
          И сега цял уикенд ще те четем

Коментар

• Съобразявайте се с глупостите си и помнете че министерствата и ББ четат форума. Не се излагайте!
            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Няма нужда от подобни съобщения, който си мисли че Монсанто е виновен за нещо случило се във България, да дойде и да ми го каже лично в очите.
              Утре давам уроци на Шампионите от 9.30 http://www.vtbg.org/bg/contactus.html
              Заповядайте, и ще усетите вкуса на безстрашието в д-р Черкезов!

Черкезов виж тук http://www.bgclubz.com/index.php?topic=2412.0
              тоя турчин си търси пасивен учител. Може да те вземе , дъртьо
              Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
              私は最高のトレーダーだ

Коментар

• "investi
                investi's Avatar
                Преглед на профила

Отговори с цитат
                Днес, 21:17 Заглавие: ще се видим скоро
                Кажи ми една причина за да не ми станеш роб за 20 години поне?!
                Не знам какво да те правя, но в крайна сметка за това че си Минет Майстор на Монсанто за България, ще ядеш най-малкото много кютек , с голяма любов.
                Скоро като те взема за роб , ще те храня само с царевица МОН 810 докато не ти поникнат люспи.
                Казвай каде си и не ме карай да те търся че ще ти коства още една година робство? "

Няма нужда от подобни съобщения, който си мисли че Монсанто е виновен за нещо случило се във България, да дойде и да ми го каже лично в очите.
                Утре давам уроци на Шампионите от 9.30 http://www.vtbg.org/bg/contactus.html
                Заповядайте, и ще усетите вкуса на безстрашието в д-р Черкезов!
                Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• [QUOTE=Черкезов;1158394]Първо, яйчицата и орехчетата от мен, второ - от теб стафидките и след това вкусваме плодовете ни - заедно

Май отлетя

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                    Кекса който правя е с домашни яйчица, стафидки и орехчета.
                    Първо, яйчицата и орехчетата от мен, второ - от теб стафидките и след това вкусваме плодовете ни - заедно?

Коментар

• Така е v_antonova1986. И аз се опитвам, каквото мога сам да си го отглеждам.

Вчера сътворих нова рецепта, която се оказа изключителна. Като стар чревоугодник ще ви я споделя:

Зеленчукова яхния с краставица и ряпа

До къде ни докара тази борса. Ама все се надявам някъде да си намеря работа като готвач

Коментар

• Първоначално изпратено от inokentii Разгледай мнение
                        Това направо ме порази. Винаги съм ги знаела тези неща, но като ги видиш изписани на куп започваш да се замисляш по сериозно. И после защо хората живеещи на село живеят по-дълго, защото сами си произвеждат храни, които фирмите производители съсипват като качество в името на търговията.
                        Отслабване, Бързо Отслабване, Otslabvane, Как Да Отслабна

Коментар

Супер Деска, кога ще покажеш на батко си Ники, колко вкусен кекс може да направиш?
                          Аз лично гледам до купувам домашно отгледани зеленчуци и месо.
                          Кекса който правя е с домашни яйчица, стафидки и орехчета.

Коментар

• А къде остана Мутанто?

Коментар

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
                              За да не Ви изяждат храните от вътре, ще правите прочистване на организма и ще си пийвате по чашка 0.50 мах. - ракийка, винце или уйски. Яжте повечко натурални нещица, без нитратки и добавки, спортувайте , правете редовно "кекс" и най-важното бъдете добри и няма да Ви ловят ( вирусите).

Супер Деска, кога ще покажеш на батко си Ники, колко вкусен кекс може да направиш?
                              Аз лично гледам до купувам домашно отгледани зеленчуци и месо.

Коментар

• Човека просто е сметнал бе! Кило свинско - 10 лева, кило телешко - 20 лева, кило кайма 50/50 - 30 лева
                                При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура

Коментар

Working...
                                X