Хех, вие още малко и ще кажете, че има надежда и парите ви от БФБ да се върнат...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изчезналите форумци!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПросто разбраха че борсовата търговия не е за тях и си биха шутаLast edited by Marie-Sophie Germain; 08.07.2010, 02:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеПросто ба хората им писна от простотиите тук и отидоха в другия форум. Някои от изброените са там. И аз бях на път да го направя, но Инвесторът се стресна и взе мерки в последните седмици. Разкара политическите боклуци Стамболов, Мейси, Би-педала и т.н.. Разкара кретени като Пешо МлЕкото.... има надежда да си върнем стария Инвестор.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Просто ба хората им писна от простотиите тук и отидоха в другия форум. Някои от изброените са там. И аз бях на път да го направя, но Инвесторът се стресна и взе мерки в последните седмици. Разкара политическите боклуци Стамболов, Мейси, Би-педала и т.н.. Разкара кретени като Пешо МлЕкото.... има надежда да си върнем стария Инвестор.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
ОК
Той Никола сам си ги сменяше никовете. Момчето явно прегоря. Имаше акъл, но с толкова грешни прогнози, например ОЦК... не издържа. Въпреки че сме се карали много го уважавам за това, че пишеше със собственото си име.Last edited by ОК; 07.07.2010, 15:11.
Коментар
Коментар