IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой e виновен за спирането на газа за България?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да не се радваме предварително, че това най-скоро не се знае колко е скоро. И ако се окаже пак, че е по тръби дето не водят към нас или пък Украйна трябва първо да си напълни отново резервите, ще се утече отново работата.

Не е препоръка.

След преговорите с украинския премиер Юлия Тимошенко, руският премиер Владимир Путин заяви, че Украйна е съобщила, че транзитът на газ за Европа ще бъде възобновен в най-скоро време, съобщава Dnes.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от inokentii
      Ей Сони, ако жена ти е всъщност мъж, верно може да се приготва за 5 минути Проверявал ли си отпред какво има.
      Еее отче,от теб такива богохулни слова не съм очаквал!
      А за газа - ай да идва вече,че с метана по-насметка ми идва пътя (за отчето - не съм таксиджия )!
      Нищо не препоръчвам!

Коментар

• Спряха огъня в Газа и се заговори за пускане на газа :-)

Коментар

• Re: http://www.forumat-bg.com/

Първоначално изпратено от Таня
          http://www.forumat-bg.com/

За реалните професионални качества на сегашния министър на икономиката и енергетиката на Република България - Петър Димтров, вероятно само г-н министър-председателя Сергей Станишев не е бил наясно. Но, ако той прочете изявленията на това безотговорно лице, направени през последните десет дни във връзка с газаснабдяването на страната, би загубил и последните си илюзии.

Що бе, Шиляшки да не би да беше по читав от Димитров? Същия беше, че дори и по голям нещастник. Дори отмъкна хеликоптера на Барадей та писаха всички вестници по света.

Коментар

• Re: http://www.forumat-bg.com/

Първоначално изпратено от Таня

За реалните професионални качества на сегашния министър на икономиката и енергетиката на Република България - Петър Димтров, вероятно само г-н министър-председателя Сергей Станишев не е бил наясно. Но, ако той прочете изявленията на това безотговорно лице, направени през последните десет дни във връзка с газаснабдяването на страната, би загубил и последните си илюзии.
            Абе Седнишев ги избира министрите по цвета на прашките

Коментар

• http://www.forumat-bg.com/

Коментар

• явно на инвестора им е по-изгодно новината да я няма... всяка медия обслужва определени интереси...

Първоначално изпратено от VOIP
                Първоначално изпратено от 1914
                Г-да от Инвестор.БГ, преговорите в Москва най-сетне са дали резултат.
                Чудно ми е колко време ще Ви трябва да го отразите на първа страница? Ако имате претенции за сериозна Медия, с стратегически цели за развитие, очевидно ще трябва да сте експедитивни в отчитане на събитията и промените.

PS: Имам акции на IBG.
                ти като имаш акции сигрно би трябвало да знаеш, че новинарският сайт на групата се казва dnes.bg. Там статията стои от десет и нещо

Dnes.bg не чета, голяма част от съдържанието не ми допада. Новината я имаше в Ройтерс и Bloomberg рано сутринта, считам че би трябвало Инвестор.бг да се сравнява с тях, нали?!
                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 1914
                  Чудно ми е колко време ще Ви трябва да го отразите на първа страница? Ако имате претенции за сериозна Медия, с стратегически цели за развитие, очевидно ще трябва да сте експедитивни в отчитане на събитията и промените.

ти като имаш акции сигрно би трябвало да знаеш, че новинарският сайт на групата се казва dnes.bg. Там статията стои от десет и нещо

Dnes.bg не чета, голяма част от съдържанието не ми допада. Новината я имаше в Ройтерс и Bloomberg рано сутринта, считам че би трябвало Инвестор.бг да се сравнява с тях, нали?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Остап Бендер
                    Първоначално изпратено от ssonyy
                    Първоначално изпратено от inokentii

Ти май нямаш много опит с жените, а явно и Остаа
                    И най-простата прическа да е, пак ще я чакаш един час
                    От опита с жена ми нямам такива наблюдения !
                    inokentii е смрадлив педал и секса между мъж и жена не го разбира.
                    Ей Сони, ако жена ти е всъщност мъж, верно може да се приготва за 5 минути Проверявал ли си отпред какво има.

А Остапа го знаем, че е спец по педалите Той и тапия има

Коментар

• Първоначално изпратено от ssonyy
                      Първоначално изпратено от inokentii

inokentii е смрадлив педал и секса между мъж и жена не го разбира.

Коментар

• Първоначално изпратено от VOIP

Коментар

• Все пак новината дойде.На време,Фокус още я нямат.

Путин и Тимошенко се разбраха – пускат газа
                          18.01.2009 12:06

След преговорите с украинския премиер Юлия Тимошенко, руският премиер Владимир Путин заяви, че Украйна е съобщила, че транзитът на газ за Европа ще бъде възобновен в най-скоро време, съобщава Dnes.bg

Путин съобщи, че Русия и Украйна са се договорили през 2009 година на Украйна да бъдат предоставени 20% отстъпка в цената на руския газ, при условие че бъде запазена преференциална ставка за газовия транзит през украинска територия по цени от 2008.

Руският премиер добави, че от 1 януари 2010 година Русия и Украйна ще преминат към ценообразуване на природния газ, както и на тарифите за неговия транзит, по европейски цени.

От своя страна украинският премиер Юлия Тимошенко заяви, че на ръководителите на компаниите "Газпром" и "Нафтогаз Украйна" е поръчано да подготвят необходимите документи, за да оформят постигнатите договорености на срещата в Москва.

Очаква се документите, определящи цените на газа за Украйна и на транзита на газ през нейна територия за Европа, да бъдат подписани в понеделник, 19 януари.

Тимошенко уверено заяви, че Украйна в скоро време ще възобнови транзита на руски газ за Европа.

Коментар

• Първоначално изпратено от inokentii

Нищо не препоръчвам!

Коментар

• Г-да от Инвестор.БГ, преговорите в Москва най-сетне са дали резултат.

Коментар

• Просто много хора от РR на БСП и младежкото БСП си мислят, че правят кампания така
                                Първоначално изпратено от индианеца
                                Много интересна анкета. С какво е виновен ЕС ? Бюрократите не са ни решили проблемите ли ?

Коментар

Working...
                                X