IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Полицаите ни 3 пъти повече като % от населението от Румъния

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Във връзка със заглавието на темата имам въпрос - какъв е % на армията ни спрямо този в Румъния? Изглежда сме оголени откъм армия и пренаситени откъм полиция. Може би трябва да се направи някакво преразпределение на кадрите между МО и МВР.
    Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Това е хубаво, така трябва да бъде !!! но надали ного ще се промени, досега не съм чул униформен да бъде съден за престъпно бездействие.
      Май няма и да чуеш... но да поживеем и да видим

Коментар

• една работа,която не сте работили.............спрете с констатациите.
        вие всички ли сте идеални.всеки ден ли работите,както трябва да се работи.
        що не пишете как работят докторите,зъболекарите,учителите,военните,депутати те,общинските съветници и т.н написали са ви един акт и сега цял живот ще плюете,защото сте безгрешни.
        докторите убиха съпругата ми:последователна поредица от грешки на доктор, доцент и накрая професор я пратиха на 35 г. под земята
        детето ми е пет годишно момиче и яде бой в детската от две момчета които са с година по големи от него.даскалицата била в тоалетната а лелята била заета.
        да сте прочели да съм (нареждал) даскали или доктори.що не ги преброите колко са на глава.

в един средно голям град примерно между 50-100хил. души, на работа излизат около 1 до 2 патрула и един пеши патрул-понякога.това много ли е бе смешници.ами бройте писарушките бе клоуни.ква румъния кви пет лева.знаете ли колко взима едно ченге в румъния и какви права има.знаете ли ОТВОРКОВЦИ

П.Представям си повечето от вас тук с големите ви усти ,облечени в униформа и пратени в махалата във Варна.примерно- бой между мангали събрани 20-50 мангала и вие по средата.ПОСРАЛИТЕ СТЕ СЕ НА СЕКУНДАТА с тия права дето ще ги имате.на границата, между мутрите или край волен сидеров няма да ви пращам, че сте напуснали на секундата.
        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
          И кое е идиотското в темата за лустрация > http://www.investor.bg/forum/showthr...86%D0%B8%D1%8F Лорде благодаряй се ,че нямам власт иначе и ти ще си у чувала
          Пълна лустрация дори и за най простите фуражки.☺ Грузинците добре направиха

Коментар

Съгласна !Както колегите им в белите страни носят идентификационния номер на видно място ,така и при бг полицаите няма да е зле да се въведе .Реформаторите предлагат Полицаите да носят личния си номер на видно място върху униформата, за да могат да бъдат идентифицирани по всяко време
            Е, те ако ще и на челото си да го носят, когато нас не ни интересува, каква файда???
            Аз и сега още за добър ден ги питам за номера

Коментар

• Това е хубаво, така трябва да бъде !!! но надали ного ще се промени, досега не съм чул униформен да бъде съден за престъпно бездействие.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Съгласна !Както колегите им в белите страни носят идентификационния номер на видно място ,така и при бг полицаите няма да е зле да се въведе .Реформаторите предлагат Полицаите да носят личния си номер на видно място върху униформата, за да могат да бъдат идентифицирани по всяко време
                http://parliament.bg/bg/bills/ID/15037
                Промени в Закона за МВР, с които да се сложи край на практиката полицаи да остават анонимни при охрана на масови мероприятия, предложиха от Реформаторския блок (РБ). Предложението е за промяна в чл.151 на ЗМВР със създаване на ал. 5 в закона, в която да се казва, че "служителите на МВР при охрана на мероприятия по Закона за събранията, митингите и манифестациите, спортни състезания и др. масови прояви, носят на видно място на предната дясна част на връхната си дреха личен идентификационен номер, позволяващ последваща идентификация на самоличността на съответния служител."

Реформаторите предлагат и санкция от 200 лева за полицай, който е изпълнявал служебните си задължения, без да е поставил на съответното място идентификационния си номер, същото наказание да се налага и на прекия ръководител, който е допуснал нарушението.

Проблемът с анонимните полицаи лъсна особено притеснително по време на антиправителствените протести миналата година. При обсадата на парламента в нощта на 23 срещу 24 юли имаше документирани случаи на полицейско насилие. Обвинен след няколко месеца стана единствено служителят Веселин Денчев от Дирекция "Специализирани полицейски сили". Вътрешна проверка в МВР пък показа, че министерството не може да разпознае собствените си служители, когато носят маски. Маскирани полицаи пък редовно участват и в охраната на футболни срещи, където най-често се стига до конфликти.

В мотивите към законопроекта, от Реформаторския блок посочват, че в момента служителите на МВР обикновено носят по джобовете си личните знаци и ги представят само при изискване на проверяваното лице.

"Предвид обикновено усложнената ситуация при охраната на масови мероприятия, горните действия по изваждане и представяне с оглед легитимацията на даден служител на МВР са свързани със затруднения и нерядко съответния служител на МВР отказва да го направи. Това, освен че съставлява нарушение на ЗМВР, внася допълнителен елемент на напрежение сред хората, участници в масовата проява, тъй като те се опасяват от евентуална недобросъвестност и дори злоупотреби със сила на служителите на МВР, които така на практика остават анонимни", се казва в мотивите. Според депутатите поставянето на идентификационния номер на видно място е от полза и за самите полицаи, на които няма да се налага по време на мероприятие да отклоняват вниманието си, за да вадят и показват картата си.
                http://www.legalworld.bg/40142.refor...ite-v-mvr.html
                Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  Връщам се от летището, гледам на цариградско камара полицейски коли. Вихам си бах мааа му, нещо много сериозно е станало, бомба, атентат.....
                  А те тюмбелите явно се готвят да стачкуват.
                  Със служебните коли, със служебните автобуси!!!!!
                  По-скоро са играли белот

Коментар

• Връщам се от летището, гледам на цариградско камара полицейски коли. Вихам си бах мааа му, нещо много сериозно е станало, бомба, атентат.....
                    А те тюмбелите явно се готвят да стачкуват.
                    Със служебните коли, със служебните автобуси!!!!!

Коментар

Наборе наборе снощи бая си прекалил с чашката..Относно колежката ти ,не мога да и се доверя .Защото ако беше чиста като сълза/ако въобще е била тя/ , още същият ден от МВР щяха да опровергаят момичето Борислава .А те какво ...се криха като мишки няколко дена и се чудеха как да замажат положението...

пп А между другото в белите страни ако някой полицай сгаси лука , на момента в медиите се изписват инициалите или имената му. Срещу същият започва разследване и бива отстранен от работа .А в БГ...е видно от години как действат
                      Същият ден е бил събота и няма кой да се занимава с малоумни наркомани от началниците.
                      И имената на колежката разбира се са известни- Нили Гаврилова. Поздравявам я!
                      Наборе повдигни темата за лустрацията за да се посмея малко след 25!!! години. Много ме забавляваш с нея.

Коментар

• Наборе наборе снощи бая си прекалил с чашката..Относно колежката ти ,не мога да и се доверя .Защото ако беше чиста като сълза/ако въобще е била тя/ , още същият ден от МВР щяха да опровергаят момичето Борислава .А те какво ...се криха като мишки няколко дена и се чудеха как да замажат положението...

пп А между другото в белите страни ако някой полицай сгаси лука , на момента в медиите се изписват инициалите или имената му. Срещу същият започва разследване и бива отстранен от работа .А в БГ...е видно от години как действат

Коментар

• Още нещо наборе. Да видим кретена дето влязъл в насрещното на женския пазар кои полицаи са го били избягвали главата му, но го били в тялото щото е нарушител?????
                          Този е пълен боклук и измамник. Гарантирано! На Такива ли криминално проявени боклуци вярвате вие от лустрационните служби? Вие сте пълни психопати според мен, не успяли за целия преход психари, разчитате на измислени сюжети. Жал ми е са теб/вас/!

Коментар

• Наборе, наборе

Жалка си!!!!!!!!!!!!! Гледах колежката , ще говоря с нея! АКО се окаже права не само наркоманката , но и теб ще те съдим за клевета! Виждам един честен човек-блюстител на реда с волево чене и искрен поглед. Ответната страна - наркоманска курва на криминално проявени боклуци. Хайде да видим къде е правдата наборке? Хайде!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                              Щях да те питам мен ли цитираш или набора, но явно набора. Според нея ченгетата са 3/4 от българите. Прочети и идиотиите в темата за лустрацията...........
                              И кое е идиотското в темата за лустрация > http://www.investor.bg/forum/showthr...86%D0%B8%D1%8F Лорде благодаряй се ,че нямам власт иначе и ти ще си у чувала

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                                Наборе, но ти нищо не казваш! ЯВНО не си запозната изобщо със системата на МВР.
                                Ако знаеш как се преследват "своите" , няма да пишеш такива небивалици. Всички служители се гледат под лупа от специални звена на които работата им е да ловят полицаи в издънка. Повярвай ми, че ако тази полицайка е сгафила да са я сготвили своите 100 пъти досега. Но явно обществото в твое лице не вярва на хората на закона, а на бандитите. Ти си лозунгов набор отдавна съм те определил. Само скандала търсиш, не истина по всеки случай. Щом като ще има съд, аз ти гарантирам с всеки мой ник, който е винаги един, че полицайката е права, не курвата на наркоманите. Ако щеш вярвай. Удобно ти е да коменираш и оплюваш хората системата с най-нисък рейтинг нали...А сетих се и друго, аз го твърдя и удобни медии според теб. ИМА ЛИ УДОБНИ МЕДИИ ЗА МВР набора....смехотворно!!!
                                Хаха преследвали ги казваш ахаа???Само дето като се осере някой особенно от по- високо ниво и вместо да го шътнат , го покриват .И задействат такива като теб бивши и настоящи шапкари, да лъскат имиджа на системата .

Коментар

Working...
                                X