Честито !!!МВР ще се сдобие с ново РПУ което ще пази Факултета http://www.btv.bg/news/bulgaria/zako..._novo_RPU.html Докато бъде изградено същото, полицаите доколкото рабирам цигани ,временно ще бъдат настанени в един трафопост.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Полицаите ни 3 пъти повече като % от населението от Румъния
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеЗначи попадал съм на една информация. Не е за България. Но ставаше въпрос, че поради лошо време ли, не помня точно спешната помощ не можела да обслужва населението. През това време смъртността спаднала!!!!!!
Та си мисля - ако вземем та закрием МВР дали ще спадне престъпността?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЗащо нямах фотоапарат под ръка преди около месец,
За да снимам една уникална гледка на бул. Мадрид - женска ушева с уникално туловище - представете си Фидосова, но по-къса с около 10 см при същата обиколка !!! Това нещо, облечено с вероятно шита по поръчка униформа, се движеше с мъчителни полуизвъртания ту на едната, ту на другата страна, както е обичайно за свръхтлъстите и грухтеше от мъчителното усилие !!!
Как може подобно същество да бъде полицай? Някакъв най-елементарен тест за физическа годност няма ли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеОтнесено от вълните момиче се бори 10 минути със смъртта, докато 5 прасета пушат цигарки на брега !!!
"Може би борбата продължи 10 минути. Момичето се опитваше да плува, после се обърна по гръб и може би се опита да си почине. После отново се опита да се бори. В това време полицаите бяха петима и си запалиха цигара и не предприеха абсолютно нищо. В един момент детето се изгърби и това беше. Просто момичето пред очите ни си отиде", разказва Михаела Ангелова – свидетел на инцидента.
Коментарът, както се казва излишен !!! За капак на всичко ушевият началник вдигна рамене пред камерите на телевизията и пред гражданите на цяла България и запита "Ми що пък полицаите да помагат?"
Ето и цялата новина, макар и със закъснение:
http://www.novatv.bg/news/view/2011/...0%D0%BB%D0%BE/
А аз и всички мислещи хора контрираме наглото прасе с въпросът
ЗАЩО ВИ ХРАНИМ, СВИНЕ?
Себулбов, ясно е, че "полицаите" не могат да са навсякъде едновременно, но въпросът е, че дори когато са там, където трябва, те стоят и гледат, вместо да действат !!!
Коментар
-
Защо нямах фотоапарат под ръка преди около месец,
За да снимам една уникална гледка на бул. Мадрид - женска ушева с уникално туловище - представете си Фидосова, но по-къса с около 10 см при същата обиколка !!! Това нещо, облечено с вероятно шита по поръчка униформа, се движеше с мъчителни полуизвъртания ту на едната, ту на другата страна, както е обичайно за свръхтлъстите и грухтеше от мъчителното усилие !!!
Как може подобно същество да бъде полицай? Някакъв най-елементарен тест за физическа годност няма ли?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнение... защото това тук е глупава държава с още по-глупав народ. овчи народ.
Коментар
-
Боже господи - дело, щото се уплашили или ги домързяло да скочат в морето... в София прасетата оставиха да убият човек пред очите им и същите все още са на служба... а по закон би трябвало да влязат за по 10 години в затвора !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Отнесено от вълните момиче се бори 10 минути със смъртта, докато 5 прасета пушат цигарки на брега !!!
"Може би борбата продължи 10 минути. Момичето се опитваше да плува, после се обърна по гръб и може би се опита да си почине. После отново се опита да се бори. В това време полицаите бяха петима и си запалиха цигара и не предприеха абсолютно нищо. В един момент детето се изгърби и това беше. Просто момичето пред очите ни си отиде", разказва Михаела Ангелова – свидетел на инцидента.
Коментарът, както се казва излишен !!! За капак на всичко ушевият началник вдигна рамене пред камерите на телевизията и пред гражданите на цяла България и запита "Ми що пък полицаите да помагат?"
Ето и цялата новина, макар и със закъснение:
http://www.novatv.bg/news/view/2011/...0%D0%BB%D0%BE/
А аз и всички мислещи хора контрираме наглото прасе с въпросът
ЗАЩО ВИ ХРАНИМ, СВИНЕ?
Себулбов, ясно е, че "полицаите" не могат да са навсякъде едновременно, но въпросът е, че дори когато са там, където трябва, те стоят и гледат, вместо да действат !!!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар