IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Полицаите ни 3 пъти повече като % от населението от Румъния

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Честито !!!МВР ще се сдобие с ново РПУ което ще пази Факултета http://www.btv.bg/news/bulgaria/zako..._novo_RPU.html Докато бъде изградено същото, полицаите доколкото рабирам цигани ,временно ще бъдат настанени в един трафопост.
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
      Значи попадал съм на една информация. Не е за България. Но ставаше въпрос, че поради лошо време ли, не помня точно спешната помощ не можела да обслужва населението. През това време смъртността спаднала!!!!!!
      Та си мисля - ако вземем та закрием МВР дали ще спадне престъпността?
      Е,чат -пат поработват-нали отиват до районното ,за да застъпят на смяна.А в моя случай дори разкриха кой е извършил кражба у нас,ама прокурора не щя да повдигне обвинение.

Коментар

• Значи попадал съм на една информация. Не е за България. Но ставаше въпрос, че поради лошо време ли, не помня точно спешната помощ не можела да обслужва населението. През това време смъртността спаднала!!!!!!
        Та си мисля - ако вземем та закрием МВР дали ще спадне престъпността?

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
          Защо нямах фотоапарат под ръка преди около месец,

За да снимам една уникална гледка на бул. Мадрид - женска ушева с уникално туловище - представете си Фидосова, но по-къса с около 10 см при същата обиколка !!! Това нещо, облечено с вероятно шита по поръчка униформа, се движеше с мъчителни полуизвъртания ту на едната, ту на другата страна, както е обичайно за свръхтлъстите и грухтеше от мъчителното усилие !!!

Как може подобно същество да бъде полицай? Някакъв най-елементарен тест за физическа годност няма ли?
          За фотоапарат-облегнати на патрулката,чоплят семки и около тях-свинщината ,която правят .И пушенето-аз нямам право да пуша по време на работа,той така си "уплътнява"работното време.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
            Отнесено от вълните момиче се бори 10 минути със смъртта, докато 5 прасета пушат цигарки на брега !!!

"Може би борбата продължи 10 минути. Момичето се опитваше да плува, после се обърна по гръб и може би се опита да си почине. После отново се опита да се бори. В това време полицаите бяха петима и си запалиха цигара и не предприеха абсолютно нищо. В един момент детето се изгърби и това беше. Просто момичето пред очите ни си отиде", разказва Михаела Ангелова – свидетел на инцидента.

Коментарът, както се казва излишен !!! За капак на всичко ушевият началник вдигна рамене пред камерите на телевизията и пред гражданите на цяла България и запита "Ми що пък полицаите да помагат?"

Ето и цялата новина, макар и със закъснение:

http://www.novatv.bg/news/view/2011/...0%D0%BB%D0%BE/

А аз и всички мислещи хора контрираме наглото прасе с въпросът

ЗАЩО ВИ ХРАНИМ, СВИНЕ?

Себулбов, ясно е, че "полицаите" не могат да са навсякъде едновременно, но въпросът е, че дори когато са там, където трябва, те стоят и гледат, вместо да действат !!!
            ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++1

Коментар

• Полицейски шеф на море в Гърция, докато Катуница гори

Коментар

• Защо нямах фотоапарат под ръка преди около месец,

За да снимам една уникална гледка на бул. Мадрид - женска ушева с уникално туловище - представете си Фидосова, но по-къса с около 10 см при същата обиколка !!! Това нещо, облечено с вероятно шита по поръчка униформа, се движеше с мъчителни полуизвъртания ту на едната, ту на другата страна, както е обичайно за свръхтлъстите и грухтеше от мъчителното усилие !!!

Как може подобно същество да бъде полицай? Някакъв най-елементарен тест за физическа годност няма ли?
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalaon Разгледай мнение
                  ... защото това тук е глупава държава с още по-глупав народ. овчи народ.
                  Недей да обиждаш народа, знаеш ли колко е трудно да се отгледа чак толкова овчи народ? 45г. социализъм, 23г. преход, това си е постижение.

Коментар

• Боже господи - дело, щото се уплашили или ги домързяло да скочат в морето... в София прасетата оставиха да убият човек пред очите им и същите все още са на служба... а по закон би трябвало да влязат за по 10 години в затвора !!!

Коментар

• Сега едно дело срещу държавата трябва да има и едно колективно персонално срещу полицаите - за причинена смърт поради бездействие.

Ама надали...........

защото това тук е глупава държава с още по-глупав народ. овчи народ.

Коментар

• Отнесено от вълните момиче се бори 10 минути със смъртта, докато 5 прасета пушат цигарки на брега !!!

"Може би борбата продължи 10 минути. Момичето се опитваше да плува, после се обърна по гръб и може би се опита да си почине. После отново се опита да се бори. В това време полицаите бяха петима и си запалиха цигара и не предприеха абсолютно нищо. В един момент детето се изгърби и това беше. Просто момичето пред очите ни си отиде", разказва Михаела Ангелова – свидетел на инцидента.

Коментарът, както се казва излишен !!! За капак на всичко ушевият началник вдигна рамене пред камерите на телевизията и пред гражданите на цяла България и запита "Ми що пък полицаите да помагат?"

Ето и цялата новина, макар и със закъснение:

http://www.novatv.bg/news/view/2011/...0%D0%BB%D0%BE/

А аз и всички мислещи хора контрираме наглото прасе с въпросът

ЗАЩО ВИ ХРАНИМ, СВИНЕ?

Себулбов, ясно е, че "полицаите" не могат да са навсякъде едновременно, но въпросът е, че дори когато са там, където трябва, те стоят и гледат, вместо да действат !!!

Коментар

• Данъкоплатците са "дарили" 281 млн. лв. за пенсии на полицаи и военни

Коментар

• Днес и аз направих едно малко дарение на служителите на МВР, пътувайки към София с колата
                            Просто нямаше как
                            Да са живи и здрави

Коментар

• Тия търтеи не спират да изумяват! Ново двайсет:

Засега МВР няма да спира даренията, но има воля

Коментар

Working...
                              X