IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За Глобул - лошо или нищо !

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marto76 Разгледай мнение
    Дали модераторите да не променят темата с новото име на Глобул - Теленор?
    Ние си знаем за кого става дума...
    И аз много ги "обичам" от есента - умножиха ми по нула 10-тина лева в предплатената карта!
    "Инвестирането" в НИ с кредит е "чиста пИчалба" или "отрицателна доходност"!!

Коментар

• Дали модераторите да не променят темата с новото име на Глобул - Теленор?

Коментар

• Променете заглавието на темата - Глобул не съществуват, Теленор трябва да са на прицел

Коментар

• http://hicomm.bg/kratki-novini/opera...9-90-leva.html

Коментар

• Не са ли всички един дол дренки? и откъм политика и услуги

Коментар

• Първоначално изпратено от mirandi Разгледай мнение
              Теб не мо'ем те разберем....К'во ревеш, че Теленор немали телефон за връзка, га си абонат на Вивата бре, наборе
              Наборе, здравей! Не те бях виждал скоро Абонат съм и на трите телекома , ако сгряваш. На Теленор съм само със стационарен телефон.

Коментар

• Да кажа нещо и по темата. Писах преди няколко месеца, че преподписвам с Теленор за нови две години. Трети месец , сметките са с 30% по-ниски от преди. Плащам само месечни такси, всички номера от групата влизат в минутите от плановете си. Номерата, които преди ми трупаха допълнително суми към сметката, в момента изговарят по около 70% от включените в пакетите минути. Та дори и да си вдигнат потреблението с една трета, сметката ще си остане същата.
                След три месечно чакане пристигна и прословутата златиста 6-ца /бонус за преподписването/, та вече и щерката е върл фен на Теленор

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                  Тази оферта за 1000 минути и 4000 мегабайта за 15 кинта я пуснаха едновременно Теленор и Виваком, явно в конкуренция на Мтел, които бяха пуснали неограничени и от двете за 31лв. или близка сума.
                  Лошото е, че в тримесечния ми оставащ срок на договора с Виваком, същите ме зарибиха с 1000 минути и 2000 мегабайта трафикак, точно няколко дни преди да пуснат двоен трафик. На мен мобилен интернет не ми е особено много нужен, щото в работно време имам уай фай целодневно, ама поне трябваше да предупредят! Тук Теленор нямат общо с лукавостта на Виваком, ама ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ НЯМАТ ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА ВЕЧЕ!!!
                  Теб не мо'ем те разберем....К'во ревеш, че Теленор немали телефон за връзка, га си абонат на Вивата бре, наборе

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                    Аз бях изключително недоволен октомври-ноември от Теленор. Както писах.
                    Плановете им бяха меко казано отвратителни. Моят план беше много стар отпреди 3-4г и имаше 180нац.минути (до всички) и 15 мин роуминг в Европа за 14лв. Като станаха Теленор плановете им бяха много по неизгодни от моя стар план.
                    Обаче явно са разбрали, че нещо трябва да променят и са подобрили доста условията. Сключих нов договор за 1000нац.минути и 4ГБ интернет + някакъв резерв за 15лв. Няма само безплатен роуминг, но пък в Европа входящите са само 11ст на минута, което е нищо. Бях недоволен много, сега обаче съм доволен. Да ги видим как ще продължат нататък. Интернета върви много добре. Това е.
                    Тази оферта за 1000 минути и 4000 мегабайта за 15 кинта я пуснаха едновременно Теленор и Виваком, явно в конкуренция на Мтел, които бяха пуснали неограничени и от двете за 31лв. или близка сума.
                    Лошото е, че в тримесечния ми оставащ срок на договора с Виваком, същите ме зарибиха с 1000 минути и 2000 мегабайта трафикак, точно няколко дни преди да пуснат двоен трафик. На мен мобилен интернет не ми е особено много нужен, щото в работно време имам уай фай целодневно, ама поне трябваше да предупредят! Тук Теленор нямат общо с лукавостта на Виваком, ама ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ НЯМАТ ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА ВЕЧЕ!!!

Коментар

• Аз бях изключително недоволен октомври-ноември от Теленор. Както писах.
                      Плановете им бяха меко казано отвратителни. Моят план беше много стар отпреди 3-4г и имаше 180нац.минути (до всички) и 15 мин роуминг в Европа за 14лв. Като станаха Теленор плановете им бяха много по неизгодни от моя стар план.
                      Обаче явно са разбрали, че нещо трябва да променят и са подобрили доста условията. Сключих нов договор за 1000нац.минути и 4ГБ интернет + някакъв резерв за 15лв. Няма само безплатен роуминг, но пък в Европа входящите са само 11ст на минута, което е нищо. Бях недоволен много, сега обаче съм доволен. Да ги видим как ще продължат нататък. Интернета върви много добре. Това е.

Коментар

• Първоначално изпратено от polina Разгледай мнение
                        всъщнот не е ли време да ги назоваваме Теленор?
                        Вече не можеш да им се обадиш и по телефона!!!!

Коментар

• всъщнот не е ли време да ги назоваваме Теленор?

Коментар

• Е Грабул какво очакваш.

Коментар

• http://pik.bg/абонати-на-теленор-изр...ews281870.html

Коментар

• Аз никога не съм бил клиент на глобул. Теленор едва ли ще ме изкушат, но имам една огромна полза. Стаята, в която спим е с прозорец, през който се виждаше една изключително противна и натрапваща се светлинна реклама на глобул. Сега сложиха на теленор и е по-добре - има по-добър дизайн и не свети натрапчиво.

Коментар

Working...
                                X