If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съчетанието неграмотност и амбиция плюс лакомия на управниците струва най-скъпо на една държава.
Борисов надскочи и сянката си и доказа, че имаме наистина стратегическо оръжие: При когото работят български "държавници", няма нужда да го бомбардираш.
+1111111111
Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Съчетанието неграмотност и амбиция плюс лакомия на управниците струва най-скъпо на една държава. Боко за пореден път доказа, че иска и "работи" за това, и България да стане бананова република.
...остана да почне и банани да сади
Борисов надскочи и сянката си и доказа, че имаме наистина стратегическо оръжие: При когото работят български "държавници", няма нужда да го бомбардираш.
Прочее, нека е ясно: Боката също го е яд. Щото, неговите партайгеносета осмърдяха нещата /както и той, прочее/ и вече беше ясно, че и за тях няма да има.
Затуй и заряза АЕЦ Белене - много щеше да е прилюдно /благодарение и Неговите кански усилия, дето говори повече от всички други накуп/ ако опитаха и те да гепят. Както казват руснаците, " - От греха подальше" с надеждата, все по-ефимерна, за следващ мандат.
Прави са хората, каквото сам си забъркаш...
Моя приятел,Стефан Гамизов.
"Каква добра новина ме посрещна на летище София! С тази срамна далавера АЕЦ''Белене'' е свършено! Искам да изпратя специалните си поздрави на боса на енергийната мафия Богомил Манчев, Иван Драшков, Цветлин Йовчев и разбира се на Георги Първанов. Моите съболезнования господа(другари) за милионите които няма да откраднете !"
НЕ ВИ ТРЯБВА АЕЦ, А КАКТО КАЗА ПРЕЗИДЕНТА ВИ, ТРЯБВА ДА СИ САНИРАТЕ ПАНЕЛНИТЕ БЛОКОВЕТЕ, И ТОГАВА ЩЕ ИМАТЕ 3 ПЪТИ ПО-МАЛКО НУЖДА ОТ ЕЛЕКТРИЧЕСТВО.
ДА НЕ ДАБРАВЯМЕ ЧЕ В МОМЕНТА И ВЕИ ИНДУСТРИЯТА ВИ Е В СТРАХОТЕН ПОДЕМ.
Ето това са "националните приоритети на националният предател !!!! Скъпа му била Белене, възвращаемост нямала... а каква е възвращаемостта от чудовищните суми, наливани в хъхряшката "интеграция" ?!?!?
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Тов. Путин няма акции от Росатом, ами от Газпром. ГазЕЦ гори газ... И ще плащаме много по-скъп ток, предвид високия дял на цената на горивото, и паричките ще отиват у президента-батюшка. В тази връзка, чини ми се, отказът от Белене си е чист рушвет от малкия за Големия брат /или там, който е начело при него/
Тъй де.
Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...
Тов. Путин няма акции от Росатом, ами от Газпром. ГазЕЦ гори газ... И ще плащаме много по-скъп ток, предвид високия дял на цената на горивото, и паричките ще отиват у президента-батюшка. В тази връзка, чини ми се, отказът от Белене си е чист рушвет от малкия за Големия брат /или там, който е начело при него/
Тъй де.
+1111
Тов. Путин няма акции от Росатом, ами от Газпром. ГазЕЦ гори газ...
И ще плащаме много по-скъп ток, предвид високия дял на цената на горивото, и паричките ще отиват у президента-батюшка. В тази връзка, чини ми се, отказът от Белене си е чист рушвет от малкия за Големия брат /или там, който е начело при него/
Тъй де.
Коментар