IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво става в тази държава ?Къде живеем?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Belcho Разгледай мнение
    Живеем в пълен хаос. Това не е държава това е анархия. Място където всеки прави каквото си иска, който за да е добре ще излъже, ще убие ще открадне. Ето това сме ние.
    В грешка си! В тази "държава" си правят каквото искат само разните малцинства, които реват в Страсбург, управляващите, полицията и правосъдието . Ако беше истинска анархия и всеки беше грабнал дървото или пушката, всичко щеше да си дойде на място.
    "Реда се ражда от хаоса" - основен закон във Вселената.

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
      Джей,
      арестували са го за паркиране на непозволено място.
      Формално арестът е наред.

Но защо българската полиция не арестува гъзурчестите се турци-гьотферени, завзели цял един тротуар в центъра на нашата столица? Тези "полицаи" ... ннам кво да кажа за такива свине!

Имам предложение, мои съотечественици:
      Нека се събираме всеки петък на тротуара пред джамията на мазните тъпи нахални резаняци преди да са го завзели със своите въшливи черги и да стоим там колкото ни душа иска. И да снимаме развитието на нещата, и да го пуснем в мрежата.
      Събирам съмишленици за да го направим. Предупреждение: не е за слаби мъже.
      защо се занимавате с глупости? има къде къде по -важни неща за които да се протестира и да се бориш от глупостите на психопати и палячовци като Сидеров . докато държавата се разпродава за пореден път на безценица от разни пишман министри , вие пак търсите проблемите на грешно място .
      като си мъж ела пред МФ да изритаме това леке Дянков , това е фундаментано за бъдещето на БГ.....

Коментар

• Започва разпродаването на енергийния сектор:

Запасите от шистов газ в България са между 300 млрд. куб. м и 1 трилион куб. м. Това са предварителните оценки на американски компании, които залагат пари на прогнозите си, каза в събота икономическият министър Трайчо Трайков, цитиран от "Труд".

http://www.investor.bg/news/article/117567/332.html
        Чл. 39. (1) Всеки има право да изразява мнение и да го разпространява чрез слово ...

Коментар

• Какви прасета са на власт последните 22 години

Големци от ГЕРБ отнели 66 агнета от бедняк, изпекли си ги по Гергьовден
          http://www.besove.com/%D0%BD%D0%BE%D...B4%D0%B5%D0%BD

Случаят е пълна мистерия и занимава местните хора от около месец, защото животните са иззети от беден човек от село Искра, без да му се дава обяснение.
          „Нищо не можем да ви кажем, защото са замесени местни големци от ГЕРБ, които искат да замажат нещата, най-добре е запознат Симеон Георгиев – общинският съветник на ГЕРБ, който е и главният ветеринарен инспектор в общината“, каза ни източник, близък до пострадалия животновъд, който пък бил наплашен да мълчи, за да не пострада цялото му стопанство.
          Инцидентът става в разгара на антишапната кампания, на 21 април.

ГЕРБ-Карнобат: Д-р Симеон Георгиев и колежката му Милена Илиева, която работи на бензиностанция, тя смени депутатката Вяра Петрова

Само им вижте мутрите. Някакъв льохман с турско пуловерче и някаква бензинаджийска брантия
          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Джей,
            арестували са го за паркиране на непозволено място. Формално арестът е наред.
            За неправилно паркиране санкциите са други.
            Иначе мен ако питаш бих затворил всички джамии и бих ги отворил само ако чуя църковни камбани в Турция и арабските страни!
            Не, че съм вярващ, но щом ислямът бил толерантен нека го докаже на практика. До тогава - джамиите само като музеи.
            Не съм съгласен обаче хора като Волен да ми се правят на патриоти, защото те два кабинета не направиха нищо полезно, а дори напротив. При циганските престъпления Волен застана на страната на циганите!
            Last edited by Jay Gould; 28.05.2011, 17:18.
            http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Има ли желаещи? Има ли мъже българи?
              Ами аз не съм в София. Ама ако дойда некой петък брой ме и мен
              Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Има ли желаещи? Има ли мъже българи?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                  Никой не може да го арестува за това че слуша музика и ако съм на тоя ще съдя държавата.
                  Джей,
                  арестували са го за паркиране на непозволено място.
                  Формално арестът е наред.

Но защо българската полиция не арестува гъзурчестите се турци-гьотферени, завзели цял един тротуар в центъра на нашата столица? Тези "полицаи" ... ннам кво да кажа за такива свине!

Имам предложение, мои съотечественици:
                  Нека се събираме всеки петък на тротуара пред джамията на мазните тъпи нахални резаняци преди да са го завзели със своите въшливи черги и да стоим там колкото ни душа иска. И да снимаме развитието на нещата, и да го пуснем в мрежата.
                  Събирам съмишленици за да го направим. Предупреждение: не е за слаби мъже.

Коментар

• Чета и не вярвам на ушите си както обича да казва проф .Вучков.За какво иде реч??цитирам от новина постната днес ,,Възмутен от поредната присъда срещу България, постановена от Европейския съд за правата на човека в Страсбург (ЕСПЧ), премиерът Бойко Борисов поиска от правосъдното министерство да изготви доклад с идеи за законодателни промени, които да ограничат делата срещу страната ни. Това става ясно от стенограмата на заседанието на Министерския съвет, публикувана в петък. Повод за решението на премиера става присъдата на ЕСПЧ България да изплати на затворника Иво Кашавелов, осъден доживот за убийството на трима полицаи, 7000 евро обезщетение за унизително отношение. http://www.mediapool.bg/show/?storyid=179999&srcpos=2
                    Това няма как да стане ,тъй като все още сме страна членка на ЕС .

Заради Цвъки Страсбург ще ни съди пак http://www.legalworld.bg/show.php?storyid=23434
                    Last edited by clearly; 27.05.2011, 17:24.
                    http://www.youtube.com/watch?v=ABSXJiYQFuI&NR=1
                    Всеки има право да изразява мнение и да го разпрост

Коментар

Арестуваха мъж, защото пуска православна музика до софийската джамия

------------------------
                      Полицаи от Трето районно управление задържаха Емил Ярев днес в 14,30 часа в центъра на София. Провинението му е, че е пуснал от автомобила си православна музика в близост до джамията „Баня Баши“. Ярев бе пуснал диск с православното песнопение „Многая лета“ на Борис Христов през мегафон по време на петъчната молитва на мюсюлманите, при която целият център на столицата кънти от воя на имама.
                      -----------------------------
                      http://slivendnesiutre.wordpress.com...1%D0%BB%D0%B0/
                      Никой не може да го арестува за това че слуша музика и ако съм на тоя ще съдя държавата.
                      Last edited by Jay Gould; 27.05.2011, 16:17.

Коментар

------------------------
                        Полицаи от Трето районно управление задържаха Емил Ярев днес в 14,30 часа в центъра на София. Провинението му е, че е пуснал от автомобила си православна музика в близост до джамията „Баня Баши“. Ярев бе пуснал диск с православното песнопение „Многая лета“ на Борис Христов през мегафон по време на петъчната молитва на мюсюлманите, при която целият център на столицата кънти от воя на имама.
                        Еничърска му работа, действието на полицията имам предвид.
                        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Какво става в тази държава ?Къде живеем?

------------------------

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
                            Хе-хе, тя природата си знае работата .... Точно такива като теб никога няма да бъдат "ТЕ".... неудачниците и хейтърите са осъдени да наблюдават успеха на другите и да намират утеха за собствената си мизерия в безсмислени плювни и мечти за собственото си величие. За щастие си остават само с мечтите Днес намери ли пари да си напълниш резервоара на колата? Щото аз напълних догоре 75 литра "скъпо" гориво за да имам с какво да джиткам тия дни По-късно следващия месец ще се разходя насам-натам по света да почета малко лекции на младежта, разбира се срещу добро заплащане, а после мисля да ида на почивка някъде, и това със сигурност няма да е Варна и района ....

P.S. По едно си приличме - футбол не играя, намирам го за просташко. Обичам да го гледам, но само Английска Висша Лига и мачовете на националния отбор на Бразилия
                            Живото доказателство си колко е изпростяла държавната администрация последните 22 години! Чудесна реклама на "мозъчния капацитет" на Агенцията за ядрено регулиране. Да ви имам целите в живота. Да си натъпчеш резервоара на щайгата и търбуха, с ширпотреба. Типично като за бакшиш.
                            Last edited by Jay Gould; 27.05.2011, 00:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                              Щом на истината казвате плюене, мога да си представя, ако взема ви замеря с дъвка. Вие се молете някой ден наистина някой като мен да не се качи. Футбол с митничари няма да играя, нито ще се правя на нинджа ..но-о-о.. Всекиму според заслуженото
                              Хе-хе, тя природата си знае работата .... Точно такива като теб никога няма да бъдат "ТЕ".... неудачниците и хейтърите са осъдени да наблюдават успеха на другите и да намират утеха за собствената си мизерия в безсмислени плювни и мечти за собственото си величие. За щастие си остават само с мечтите Днес намери ли пари да си напълниш резервоара на колата? Щото аз напълних догоре 75 литра "скъпо" гориво за да имам с какво да джиткам тия дни По-късно следващия месец ще се разходя насам-натам по света да почета малко лекции на младежта, разбира се срещу добро заплащане, а после мисля да ида на почивка някъде, и това със сигурност няма да е Варна и района ....

P.S. По едно си приличме - футбол не играя, намирам го за просташко. Обичам да го гледам, но само Английска Висша Лига и мачовете на националния отбор на Бразилия
                              Last edited by netware5; 27.05.2011, 00:35.
                              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                                А!?? Да разбирам ли, че ти никога няма да станеш от т.нар. "ТЕ"!? Лесно е да се критикува и плюе, но за да се поема отговорност понякога е нужно много повече от ентусиазъм и желание. Отиди "горе" и започни да оправяш нещата, щом знаеш къде са проблемите! Наистина понякога много приказваш
                                Щом на истината казвате плюене, мога да си представя, ако взема ви замеря с дъвка. Вие се молете някой ден наистина някой като мен да не се качи. Футбол с митничари няма да играя, нито ще се правя на нинджа ..но-о-о.. Всекиму според заслуженото
                                Last edited by Jay Gould; 27.05.2011, 00:10.

Коментар

Working...
                                X